Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elantros.pl [Dedyk] [Easy] Start jutro 19!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Połtorej godziny gry, 2 razy serwer wyłączony, lagi, zaznaczam ze to kolejny start tego samego serwera a mam wrazenie iz nieudolni chlopcy poprostu teraz dopiero prowadza bete. Szczerze NIE polecam. Dobranoc.

Opublikowano
20 godzin temu, Reygras napisał:

Zamiast wstawiać tego typu komentarze i patrzeć płytko, powinieneś otworzyć oczy, spojrzeć na to troszkę głębiej.

Ale na co tu glebiej patrzec, plules sie o tych youtuberow co najmniej jakby Ci do jajecznicy nasrali, nie odwracaj kota ogonem xD

Serwer slaby, nie polecam.

Opublikowano

Serwer takie dno jak Asfen jako GM

Wyłączył sobie serwer dla beki po czym poznikało eq i jeszcze wyjeżdża z tekstem "nie chcecie nie grajcie" czy też coś w stylu, że "nikt nie kazał ładować sm" XDDDDDDDD

Opublikowano

Zwykły oszust, stawia serwery na kilka dni w celu uzyskania dochodów od naiwnych ludzi. Ten asfen tfu asyf chyba nigdy nie dostał porządnej "lekcji" od kogoś kto dał się mu oszukać. Ja tam nie wydałem złotówki, pograłem na początku i po tych bugach i "drugim starcie" stwierdziłem że więcej jak dzień nie postoi bo zrobiony tylko dla szybkich pieniędzy. Nie myliłem się.  :D Omijać z daleka tego typu serwer i całą jego administracje. Nie polecam, stracony czas.. a serwer był fajnie zrobiony, niestety przez oszustów. Pozdro!

Opublikowano
3 godziny temu, revenge94 napisał:

Omijać z daleka tego typu serwer i całą jego administracje. Nie polecam, stracony czas.. a serwer był fajnie zrobiony, niestety przez oszustów. Pozdro!

Bzdura, był jeden nie_oszust w teamie. O mnie się tu zapomina, halo.

@Aive Serwer teoretycznie jebnął, ale jeszcze zipie. Sponsor będzie go podtrzymywał dopóki jest 10+ online. Póki co jest jakieś 25. Asfen go porzucił, jego brat zapewne poszedł za nim. xD

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...