Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie sprzedawać skiny

`.Łukasz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, xxerorxx napisał:

https://skins.cash/pl

https://opskins.com/

Skorzystałem z skins.cash ale pokazuje mi, że nie mam skinów ;O a skiny są na steam.

Opublikowano
Przed chwilą, xxerorxx napisał:

Może mają jakieś problemy, spróbuj za chwilę.

Rynek jest niedostępny z następujących powodów:
Twój Portfel Steam został zasilony środkami przy pomocy nowego konta PayPal lub niezweryfikowanej metody płatności, która ostatnio jest często używana. Nie będziesz w stanie korzystać z Rynku Społeczności Steam przez okres kilku dni, podczas których wpłacone środki zostaną zweryfikowane.    Więcej informacji...
Jeżeli nie pojawią się dodatkowe ograniczenia, będziesz w stanie korzystać z Rynku Społeczności od 28.02.2018, 17:47:25.

Takie coś mam na Steam :( 

Opublikowano
16 minut temu, xxerorxx napisał:

Takie tam zabezpieczenia, no nic musisz odczekać.

Wybrałem skin, sprzedaż i wypłata na konto paypal, otrzymaj pieniadze teraz.. Ładuję się a potem: 

Unfortunately, we detected that we cannot proceed the trade with your account. There might be a several reasons why the trade got cancelled: Steam Mobile Authenticator is not connected to your account (Upewnij się, że zainstalowałeś Steam Mobile Authenticator przynajmniej 7 dni temu); The device, that is using Steam Mobile Authenticator, has been recently changed; The Steam password has been changed recently; Your account received VAC ban, that makes impossible to perform any kind of trading with our service. All above-mentioned points don't allow to perform a momental skin trading process on Steam.

Tak to przetłumaczyłem:

Niestety, wykryliśmy, że nie możemy kontynuować handlu z Twoim kontem. Może być kilka powodów, dla których transakcja została anulowana: Steam Mobile Authenticator nie jest podłączony do twojego konta (ręcznie się, że zainstalowałeś Steam Mobile Authenticator przynajmniej 7 dni temu); Urządzenie, które korzysta z Steam Mobile Authenticator, zostało ostatnio zmienione; Hasło Steam zostało ostatnio zmienione; Twoje konto otrzymało zakaz VAC, który uniemożliwia wykonywanie jakichkolwiek transakcji z naszą usługą. Wszystkie powyższe punkty nie pozwalają na przeprowadzanie momentalnego handlu skórą na Steamie.

Opublikowano
Dnia 26.02.2018 o 15:33, xxerorxx napisał:

No masz blokadę na steam, chyba wszystko jasne, odczekaj te 2 dni i potem sprzedaj skiny.

Ban minął i nadal jest takie powiadomienie:

y04zIDY.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...