Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam Opinii] Net-speak vs Lvlup.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Net-speak vs Lvlup.pro

Mam pytanie który z tych hostingów lepiej wybrać pod serwer teamspeak 3. ? 
I czy lepiej wykupić vps kvm game  czy moze voice vps . ? 

Dziekuję za pomoc .

Opublikowano

LVLUP.PRO ale jedynie oferta KVM posiada Ochrone AntyDDOS Game Net-Speak też jest bardzo dobry ale jeżeli chcesz stawiać teamspeaka to polecam Multigaming.pl posiadają serwery od Hosteamu.

Opublikowano

Polecam net-speak ewidentnie, nie sądziłem że aż są tak zorganizowani. Nie dość że rozbudowany panel przy usłudze voice vps (Wszystkie funkcje) to do tego bardzo szybkie info dają na temat awarii. Po minucie już napisali co się stało, no gdy to zobaczyłem to nic dodać nic ująć. Jak dawniej miałem złe zdanie na temat podfirm z hosteamu to teraz mam co raz lepsze, na prawdę pomijałem ten post od kilku dni by nie robić kolejnej spiny czy coś ale jestem tak zaskoczony działaniem net-speak'a że polecam w 200 procentach

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

lvlup.pro. VoiceVPS to jakaś śmieszna oferta. Nawet choćby vps za 4 zł od arubacloud jest w stanie Ci pociągnąć teamspeak serwer z sinusbotami :)

Opublikowano

Witam! Net-Speak.pl odradzam, jest to naprawde słaby hosting. po zakupie serwera było może normalnie 2/3 dni, po czym serwer się wyłączał. pisałem do supportu ale olali mnie totalnie. Napisałem im negatywną opinie na stronie. Oczywiście bez jakiś wyzwisk itp i dostałem bana na hostingu za "oczernianie firmy" Miałem tam opłacony serwer jeszcze ok 1 msc oraz wykupianą domene. Najlepiej Voice VPS na lvlup.pro

Opublikowano

Akurat aruba pod serwer ts3 to syf, jako tako ts3 utrzyma ale jak się uruchomi byle jakiego bota to ze 100 pingu wskakuje na 500 i lagi mocne. Nie wyrabiają bo sprawdzałem 

Ofc. już nie wspomnę o anty-ddos ;d

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
6 godzin temu, SneQ napisał:

Witam! Net-Speak.pl odradzam, jest to naprawde słaby hosting. po zakupie serwera było może normalnie 2/3 dni, po czym serwer się wyłączał. pisałem do supportu ale olali mnie totalnie. Napisałem im negatywną opinie na stronie. Oczywiście bez jakiś wyzwisk itp i dostałem bana na hostingu za "oczernianie firmy" Miałem tam opłacony serwer jeszcze ok 1 msc oraz wykupianą domene. Najlepiej Voice VPS na lvlup.pro

Możesz zobaczyc wiadomość prywatną ?

Opublikowano
13 godzin temu, SneQ napisał:

Proszę Pana, to co Pan napisał jest zwykłym kłamstwem , nigdy klient nie zostaje bez udzielonej pomocy, żaden serwer działający na naszej licencji nie miał nigdy problemów technicznych, jeżeli usługa działa na licencji klienta i co jakiś czas się wyłącza (jak to Pan określił) to raczej związane jest z jego licencją a nie naszymi usługami.

Sugeruję aby kolejna wypowiedź nie była oparta o stek kłamstw.

Opublikowano
1 godzinę temu, Net-speak napisał:

Proszę Pana, to co Pan napisał jest zwykłym kłamstwem , nigdy klient nie zostaje bez udzielonej pomocy, żaden serwer działający na naszej licencji nie miał nigdy problemów technicznych, jeżeli usługa działa na licencji klienta i co jakiś czas się wyłącza (jak to Pan określił) to raczej związane jest z jego licencją a nie naszymi usługami.

Sugeruję aby kolejna wypowiedź nie była oparta o stek kłamstw.

Stek kłamstw? A w tej bajce były smoki? Po za tym bez powodu bym nie pisał że wasz hosting jest do d*py. Wszelka negatywna opinia jest prze was uważana jako "próba oczernienia frimy" śmieszne. najgorszy hosting jaki widziałem... Jeszcze masz czelność pisać że to stek kłamstw, Porażka. 

Ogólnie gdybym nie został zablokowany na waszym hostingu wstawił bym ss'y i pokazał jak sprawni jesteście z odpisywaniem na zgłoszenia.

Opublikowano

Proszę Pana, teraz bynajmniej wiem z kim mam (nie)przyjemność rozmawiać.

Czemu nie napisze Pan prawdy?, że z usługą nie było żadnych problemów? że ani raz nie zgłaszał Pan się w Pomoc Online?

Korzystał Pan z oferty slotowej a miesiąc po jej wygaśnięciu nagle wystawił Pan opinię składającą się wyłącznie z wulgaryzmów których nawet nie śmie przytaczać na tym forum.

Doskonale Pan zna powód blokady konta, więc czemu upiera  się Pan przy sytuacji której nie było?

Proszę pamiętać ze w logach blokady zostaje zapisana informacja co było powodem i taka informację bardzo chętnie udzielę administracji tego forum aby wiedziała że osoby Pana pokroju powinny mieć ograniczony dostęp do zawartych treści.

Opublikowano
11 minut temu, Net-speak napisał:

Proszę Pana, teraz bynajmniej wiem z kim mam (nie)przyjemność rozmawiać.

Czemu nie napisze Pan prawdy?, że z usługą nie było żadnych problemów? że ani raz nie zgłaszał Pan się w Pomoc Online?

Korzystał Pan z oferty slotowej a miesiąc po jej wygaśnięciu nagle wystawił Pan opinię składającą się wyłącznie z wulgaryzmów których nawet nie śmie przytaczać na tym forum.

Doskonale Pan zna powód blokady konta, więc czemu upiera  się Pan przy sytuacji której nie było?

Proszę pamiętać ze w logach blokady zostaje zapisana informacja co było powodem i taka informację bardzo chętnie udzielę administracji tego forum aby wiedziała że osoby Pana pokroju powinny mieć ograniczony dostęp do zawartych treści.

Z chęcią możemy o tym porozmawiać co do mojej opinii o was nie przypominam sobie by zawierała wulgaryzmy, co do usług, nie była to moja jedyna usługa, i nie była to tez pierwsza usluga która zakupiłem, i nie zgłaszałem nic bo mi się znudziło pisanie ticketow żeby potem poczytać odpowiedz typu, problem nie leży po naszej stronie, nie nasza wina itp, Zamiast zaśmiecać forum twoimi postami w tym temacie pisz na pw. Skoro wasze usługi są tak idealne itp to dlaczegon na [każdym] forum macie masę negatywnych opini? Wszyscy kłamią?

Opublikowano

Proszę Pana, widzę że dalsza dyskusja nie ma tu najmniejszego sensu, administracja forum na życzenie otrzyma całą historię Pana profilu wraz z liczbą wystawionych ticketów, opinią oraz jej treścią a także powodem nadania bana.

Klienci maja prawo do wystawiania opinii, ale niech są prawdziwe, oparte o dowody (i nimi podparte) i nie zawierają wulgaryzmów.

Dyskusje z Panem uważam za zakończoną.

Przypominam tylko że nadal nie przesłał Pan wypełnionego wniosku o wydanie kodu AUTHINFO dla Pana domeny który został do Pana wysłany

Opublikowano

A widzisz na pytanie nie odpowiesz, więc setki ludzi która pisze negatywne opinie na forach o waszym jakże super hostingu kłamie, wasze usługi są lipne i tyle. Udostepniaj se ile chcesz, :) 

Opublikowano

Na chwile obecną negatywne opinie wystawia nam wyłącznie konkurencja (co doskonale wiedzą niektóre osoby z tego forum i tematu) lub klienci którzy zostali zablokowani (jak  Pan) za łamanie regulaminu.

Co do pana kłamstw:

Zakupił Pan usługę slotową 21.10.2017, następnie tego samego dnia domenę, serwer www i port domyślny, dwa dni później dodał Pan sloty, 5 dni poźniej musicbot-a, 11 listopada odnowił Pan serwer ts3 resztą środków z portfela.

W tym czasie nie napisał Pan ani jednego zgłoszenia poza ustawieniem domeny i pod www i pod ts3, żadnej skargi, więc prosze skończyć te kłamstwa gdyż naprawdę będę zmuszony zareagować w inny sposób i prawnie zmusić Pana do publicznych przeprosin bo zaczyna być już to naprawdę mało zabawne.

Proszę więc zachować resztki godności i zakończyć te Pana wywody które w ani jednym zdaniu nie są podparte prawdą i dowodami.

Proszę administrację o zamknięcie tematu.

Opublikowano

Posiadam VPS na Net-Speak'u już prawie 4 miesiące i w tym czasie ani razu nie miałem problemów. Support odpisywał zwykle w ciągu 20-30 min. Polecam Net-Speak'a :)

Opublikowano

Proszę żebyście dyskutowali bazując na dowodach, a nie słowach rzucanych na wiatr. Apeluję również o odpowiednie słownictwo i zwroty kierowane do drugiej osoby.

Dalsze posty, które będą bez dowodów, ewentualnie będą prowokacją - zostaną nagrodzone punktami. Jeśli punkty nie poskutkują temat zostanie zamknięty. 

Opublikowano

Korzystam z voicevps PL z net-speak juz od 1,5 roku i nie miałem żadnych większych problemów. Support jest szybki i pomocny. Mogę polecić net-speak 

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Osobiscie korzystam z uslug net-speak.pl gdzie moge polecic niema zadnych problemow z stabilnoscia mimo ostatnich problemow od hosteam gdzie dostawali bardzo mocne baty po napisaniu ticketu do net-speak od razu otrzymalismy odpowiedz i prosze ludzie nie robcie gownoburzy lub oczerniacie firme gdzie nie dacie nawet ss'ow ani nic polecam net-speak openvz  lub KVM

owner.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Net-speak.pl o wiele lepszy od lvlup.pro

Dlaczego?

Net-speak posiada filtracje jakiej lvlup.pro nie oferuje w swoich uslugach a dobrze wiemy, ze na serwery TeamSpeak 3 takiej filtracy potrzebujemy.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Net-Speak. Bardzo dobry support i wiele możliwości. Korzystam z ich usług od 3 lat i jestem bardzo zadowolony :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...