Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AureraGlobal bot

hapen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem, szukam jakiegoś bota który będzie działał pod Aurera-Global OT, długo nie grałem w Tibie postanowiłem z kumplami z osiedla pograć na aurerze ale ciężko tak bez bota, ściągałem tysiące xenobotów już na pandoriumX na różnych forach, czy mógłby mi ktoś podać link do jakiegoś bota który będzie działał? Do xeno nie mogłem się zalogować w ogóle mimo że używałem passów z pandoriumX, może robie coś źle, będę bardzo wdzięczny jeżeli ktoś wyśle coś co będzie działało i napisze jak dobrze to zrobić, bot będzie działał na cliencie aurery czy trzeba pobierać tibie i ip changera? Jeżeli tak to proszę też podać linki już 3 dzień szukam i nie mogę niczego znaleźć a ręczne expienie na wyższym levelu jest męczące, z góry dziękuję.

Opublikowano

Aurera z tego co widzę na ich stronie jest pod clienta 11 - XenoBot nie będzie tam działał. Pozostaje Ci tylko korzystanie z triala/kupienie WindBota.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

mi normalnie xeno z pandorium smiga... to ze jest to tibia 11 to zwykly walek xD

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano
Dnia 4.05.2018 o 03:10, ReccFart napisał:

mi normalnie xeno z pandorium smiga... to ze jest to tibia 11 to zwykly walek xD

Coś więcej możesz napisać bo jestem totalnie zielony a chciałbym jednak jakiegoś bota na tego ots'a

Pobralem tego xeno i po odpaleniu program przestał działac

Opublikowano

pobierasz tego ktory jest na glownej strone pandoriumx(10.00) jezeli sie nie myle. Uruchamiasz tibie a potem xeno i powinno smigac

screen dla potwierdzenia ze dziala xDBez tytułu.png

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano
7 godzin temu, ReccFart napisał:

pobierasz tego ktory jest na glownej strone pandoriumx(10.00) jezeli sie nie myle. Uruchamiasz tibie a potem xeno i powinno smigac

screen dla potwierdzenia ze dziala xDBez tytułu.png

A jakiego masz windowsa bo u mnie wywala że program przestał dzialać.

Opublikowano

win 8 :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...