Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fps spadają do 1

f4ake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem od 2 dni gdy oglodam youtube lub gram i nie ruszam myszką nie klikam (nic nie robie) przez 10-30 sekund fps spadają mi do jednego i gdy znów rusze myszką napisze cos na klawiaturze wszystko jest znow stabilne do czasu gdy znow nie bede nic robil czym moze byc to spowodowane? 

Karta Graficzna Nvida gforce 1050ti

Procesor: AMD Athlon x4 860k 3.70 GHz

Opublikowano

Może włącza się jakiś tryb oszczędzania energii lub coś tego typu, komputer też może powoli zostać usypiany. Lecz na wszelki wypadek przeskanuj komputer, w celu wyeliminowania jakiegoś syfu, oraz sprawdź temp. gpu oraz cpu ;)

Opublikowano

Odpal sobie menedżer zadań, ustaw sortowanie na początku po CPU i popatrz czy jakiemuś procesowi zużycie nie leci w górę. Ja bym stawiał na miner'a.

Opublikowano
2 godziny temu, Wolen napisał:

Odpal sobie menedżer zadań, ustaw sortowanie na początku po CPU i popatrz czy jakiemuś procesowi zużycie nie leci w górę. Ja bym stawiał na miner'a.

Nic nie leci mi w gore z CPU jesli mam na komputerze Program do kopania bitcoinow i go nie uzywam tez moze cos sie dziac?

I mam tez drugi problem jak nie mam tego programu w Panel Sterowania > Programy > Programy i funkcje > Odinstaluj. to mam tylko to z ekranu usunac i z kosza?

Opublikowano
17 godzin temu, f4ake napisał:

Nic nie leci mi w gore z CPU jesli mam na komputerze Program do kopania bitcoinow i go nie uzywam tez moze cos sie dziac?

I mam tez drugi problem jak nie mam tego programu w Panel Sterowania > Programy > Programy i funkcje > Odinstaluj. to mam tylko to z ekranu usunac i z kosza?

Wbij do folderu z aplikacją i powinna mieć aplikacje typu uninstall.

Ten program lepiej usunąć i przetestować, ponieważ może mieć w opcjach ustawione, aby po X czasie bezczynności kopało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...