Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Elantros.pl - Typowy Easy!

Zagrasz na starcie?  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na starcie serwera?

• Tak!
      16
    • Może!
      11
    • Nie!
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start oficjalnie odbędzie się w sobotę o godzinie 20:00.

Klient oficjalny będzie w sobotę z rana, na 4 hostingach.

Rejestracja będzie odpalona w piątek o 15:00.

Zapraszamy wszystkich na start serwera już w sobotę o 20:00!

Pozdrawiamy Ekipa Elantros.pl

Opublikowano

Czy na kazdym serwerze musza byc te same BEZNADZIEJNE szarfy? Nie mogliscie dodac jakichs fajnych? Nie wiem jak innych ale mnie to strasznie odstrasza, rzygac sie chce. Poza tym calkiem ok moze wpadne.

Opublikowano
22 minuty temu, f4lcon napisał:

Czy na kazdym serwerze musza byc te same BEZNADZIEJNE szarfy? Nie mogliscie dodac jakichs fajnych? Nie wiem jak innych ale mnie to strasznie odstrasza, rzygac sie chce. Poza tym calkiem ok moze wpadne.

Szarfy są standardowe i niech tak pozostanie.

Przy okazji pragnę poinformować, iż nie radzimy zakładać multikont, aby zdobyć większą ilość SM. To się nie uda, zamiast dostać więcej SM nie dostaniecie NIC. :)
Rekordzista dostał 6 banów - na główne konto i 5 alternatywnych. Nawet się nie wysilał, identyczne nicki, IP oraz podobne e-maile.

Opublikowano
2 godziny temu, Reygras napisał:

Szarfy są standardowe i niech tak pozostanie..

Chcecie miec ludzi to sie wysilacie a nie idziecie na latwizne, fe. samia.

Te szarfy to o kant dupy rozbic nie oszukujmy sie.

Opublikowano
17 minut temu, Jessey napisał:

Kolejny serwerek dla hajsu. Miesiąc i będzie tylko wspomnieniem. Nie polecam - kolejni złodzieje.

Chcesz pograć na serwerze, na którym nie wymawia się w ogóle słowa "pieniądz"? Zagraj na iCarii, ona jest na darmowym VPS, darmowym hostingu, serwer to darmowe pliki.

Specjalnie dla ciebie postoimy miesiąc i jeden dzień, potem wpisujemy /shutdown ?

A tak na poważnie: Itemshop jest do zdobycia w grze, więc możesz pograć za darmo. Itemshop jest STAŁY, wiec jak wbijasz już ten 200 lvl i zbierzesz kolegów to sobie wydropicie. Albo kupicie na mieście za Yang lub Itemki.

Opublikowano

jak body w pvp

system ulepszen standardowy 0-9 jesli tak to czy sie ulepsza 1 nacisnieciem czy trzeba sie bawic w ulepszanie pare razy czy moze sa jakies M S L? 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, PPaN napisał:

jak body w pvp

system ulepszen standardowy 0-9 jesli tak to czy sie ulepsza 1 nacisnieciem czy trzeba sie bawic w ulepszanie pare razy czy moze sa jakies M S L? 

Ze wstępnych testów balansu wyszło, że jest taki przeciętny. Dużo lepiej się sprawdza w expie. Ale testy będą poprawiane.

System ulepszeń standardowy (od +0 do +9). Itemy od +0 do +6 mają 90/100% na powodzenie, +7 około 70%, +8 60%, a +9 takie skromne 50%. Powiecie, że lipa. My na to: Gdyby tak nie było to pasywny skill "Kowalstwo" by był bezużyteczny.

Opublikowano
33 minuty temu, Jacob S napisał:

Start nie miał być w piątek?

Nie. Był ustalony na sobotę no i jest.

Opublikowano
44 minuty temu, Reygras napisał:

Ze wstępnych testów balansu wyszło, że jest taki przeciętny. Dużo lepiej się sprawdza w expie. Ale testy będą poprawiane.

System ulepszeń standardowy (od +0 do +9). Itemy od +0 do +6 mają 90/100% na powodzenie, +7 około 70%, +8 60%, a +9 takie skromne 50%. Powiecie, że lipa. My na to: Gdyby tak nie było to pasywny skill "Kowalstwo" by był bezużyteczny.

W takim razie podziękuję za grę 

Powodzenia

Opublikowano
1 minutę temu, PPaN napisał:

Powodzenia

Zrób Kowalstwo na P to będzie prawie 100%. ;>

Opublikowano

Nie o ulepszanie mi chodzi tylko nudzi mnie ze jest 8 klas a grywalne są tylko 3 

Opublikowano
12 minut temu, PPaN napisał:

Nie o ulepszanie mi chodzi tylko nudzi mnie ze jest 8 klas a grywalne są tylko 3 

Źle mnie zrozumiałeś. Grywalne są wszystkie. W PVP są (mniej więcej) równe.

Opublikowano
11 godzin temu, PPaN napisał:

Powodzenia

Wiadomo że postacie nigdy nie są wyrównane, są lepszy trochę i gorszę, liczą się też przedmioty, umiejętności gracza jak i strategia. Wejdź pograj, sam ocenisz czy warto zagrać! ;) Pozdro.

Rejestracja została oficjalnie otwarta! Zapraszamy do zakładania kont:

http://www.elantros.pl/account/register

Opublikowano

Rejestracja otworzona, za niedługo opublikowana zostanie prezentacja (która będzie się troszkę różniła).

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...