Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WantedMu l Exp 15x l No Webshop l Start oficjalny 16.03.2018r godzina 18:00

WantedMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobry serwer!

Admin ogarnięty, gracze bezproblemowi.

O party bardzo łatwo. Drop też OK.

Zapowiada się obiecująco! Na pewno serwer postoi długo.

-------------------------------------------------

xLukasz

Opublikowano

Zapraszam na serwer. nie patrzeć na to, że 5 osób online to już nie fajny. Jak każdy będzie tak patrzył to się nie powiększy ilość graczy. Dla mnie fajny serwer, choć mogłoby być ciupkę więcej expa. Nie jestem za najnowszymi sezonami, wole starsze wersje, dlatego naprawdę zachęcam. Nie ma ddosów ani cziterów.

Pozdrowionka i do zobaczenia na serwerze !! :) :*

Opublikowano

Ja zaczalem grac i nie zaluje. Co do elfa to nie jest slaby. Poprostu jak sie nie ma nic na start to jest ciezko. Serwer dla prawdziwych graczy szukajacych satysfakcji z kazdego itemu jaki dropnie. To nie jest serwer dla graczy idacych na latwizne. trzeba sie pomeczyc aby cos osiagnac. Zapraszam serdecznie na serwer. 

Opublikowano

Powiedzialbym tak ___Jasnie wielmozny ADMINIE dlaczego niemozna zalozyc drugiego konta skoro regulamin na to pozwala rozmawiamy o tym na servie i jestesmy za a wiec pytanie  DLACZEGO ??????____ Ladnie napisane :)

Opublikowano

Jak pisal kolega wyzej 2 konta  ...wzmocnij elfa na 200+++ lvl ubrany w exc red spiryt w lt 6 dostaje w dupe ze hoho to to co ja widze .....niech sie wypowiedza inni o swojch bolaczkach no i warto by bylo zebys na poczatku byl raz dziennie na servie wieczorem      pozdrawiam all

Opublikowano

No coz losowanie rozwala server exp chocjaz 30 do 50  wiadomo ze res acc .

I co wazne aby mozna bylo grac na 2 konta nie wiecej czyli masz glowna postac i robisze se buf elfa

Opublikowano

Za tydzien  znowu res acc ?:)  Bo znowu sie zjawi  ktos  komu  cos  bedzie  nie pasowac ?   tez  bedzie  chcial  rowny  szans   bo  zaspal na  start  serwa:)   i tak bedziemy sie bawic w kolko? ;>

Opublikowano

mam 2 propozycje .

1 . przenieś start na Sobote , ponieważ w Piątek juz są zapowiadane Servery i będzie mała frekwencja chociaż jesli cie interesuje 30-80 ppl to ok 

2 . żadnych MultiACC , tylko Dać buff elfa do 380 lvl i tyle

Opublikowano

Byc moze jest powod dla ktorego jeszcze serwer nie jest dostepny. Czekamy na admina. Zapraszam na forum serwera. Moge zaswiadczyc  - serwer stabilny Online 24/7.  Na "testach" sie przyjemnie gralo. Pozdrawiam i do zabaczenia w grze ;]

EDIT: Z nieoficjalnych doniesien pierwszych stron gazet: dla admina wypadło cos w pracy. Serwer ON jak wróci. ;]

Opublikowano

zapraszam na serwer .... loteria, zwiekszony exp w pt, a co najwazniejsze serwer postoi dlugo ;] serdecznie zapraszam do gry - NIKT jeszcze nie ma resa ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...