Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OpenFramework w VS 2015

garibaldi199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,
realizuję projekt przedstawiony na tej stronie: 
http://www.instructables.com/id/The-EyeWriter-20/. Zatrzymałem się na kroku Step 3 - OpenFrameworks & EyeWriter. Pobrałem z strony openframeworks wymaga frameworki pod Visual Studio 2015, a także z GitHuba kod źródłowy niezbędnego programu, który miałbym odpalić właśnie przy użyciu openframeworków. Postępuje zgodnie z zawartością pliku Install dołączonego do paczki openframeworku - generuję projekt z aplikacji projectGenerator (tak jak w załączniku) i odpalam go w Visual Studio. Następnie kompiluję wszystko, chwila to trwa, no i Visual Studio wywala błąd o braku debug.exe w określonej ścieżce (załącznik). Podejrzewam, że najzwyczajniej w świecie mam źle skonfigurowane środowisko IDE, stąd prosiłbym, kogoś, kto z niego korzysta na co dzień o jakąś radę. Niestety, w programowaniu rzadko kiedy korzystam z VS, stąd moje niedoświadczenie.
Do załącznika wrzucę jeszcze zawartość pliku Install.
Dziękuje szczerze za pomoc,
Pozdrawiam. :)

zalacznik1.png

zalacznik2.png

INSTALL.md

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...