Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, TakiTamArtagnan napisał:

XDDDD co zrobisz? skoro nikt ci loginu swojego nie poda już + mówię ze kod pin będzie na starcie :) więc jedyne gdzie wejdziesz to na konto które sobie założysz <3

Robie screena i na starcie serwera w publikacji pokaże ss z clienta czy będzie pinek.

Jesteś śmieszny koleś jak twoje poprzednie serwery, a co mi szkodzi przytocze tutaj kilka fajnych ss z poprzednich odsłon :

nIVezyz.png

cPAvK54.jpg

Obiecałeś mi, że w grudniu uciekną mi wszyscy gracze do ciebie i będe miał spamboty, a to twój serwer padł po tygodniu, a mój nadal stoi heh

Vf6DtJq.jpg

Obietnice twoje, które do teraz nie zostały spełnione...

4m7x550.jpg

Uwaga wisienke na torcie zostawiłem na koniec, łapcie tutaj 3 ss'y najlepsze według mnie :

dJi39H3.jpg

E4aMCON.jpg

v2bxty1.jpg

To niezły sponsoring z twojej strony, skoro twoja strona icarii stoi na ct8.

Jesteś pro większość osób nie chciało reworka w tamtym roku (co było widać na ss) a i tak go robiłeś (po co ta ankieta sam nw)

Nie szczekaj tyle tutaj, bo zaraz zawołam osobę, która ci sponsorowała maszyne (potem nawet pisała do mnie na fp że miałem racje, że gówno potrafisz)

Tyle w temacie,elo jak chceta to sobie wchodzcie, ale za tydzień serwer padnie jak wszystkie jego poprzednie

Opublikowano

Wszystko rozumiem i to co się tu dzieje mnie nie zaskakuje, ale skoro nawet autor prezentacji zamieszcza takie komentarze jak wyżej, to ta zapowiedź jest na ostatniej prostej do trafienia do archiwum - to ostatnie ostrzeżenie.

Opublikowano
15 minut temu, Aive napisał:

Wszystko rozumiem i to co się tu dzieje mnie nie zaskakuje, ale skoro nawet autor prezentacji zamieszcza takie komentarze jak wyżej, to ta zapowiedź jest na ostatniej prostej do trafienia do archiwum - to ostatnie ostrzeżenie.

Proszę daj to do archiwum wyżej pokazałem co się działo i tutaj to samo będzie. Przecież 2 tygodnie temu dodał kamelis rework i gdzie ten serwer jest?

Aive sprawa zgłoś Makinowi żeby sprawdził konta powiązane założyciela tematu Trivensata "marcin941" i te konto "TakiTamArgantan", bo to jest ta sama osoba

@TakiTamArgantan ty za twoje kłamstwa teraz karma wróci, koniec dobrego.

Opublikowano
2 godziny temu, vPerserga napisał:

Proszę daj to do archiwum wyżej pokazałem co się działo i tutaj to samo będzie. Przecież 2 tygodnie temu dodał kamelis rework i gdzie ten serwer jest?

Aive sprawa zgłoś Makinowi żeby sprawdził konta powiązane założyciela tematu Trivensata "marcin941" i te konto "TakiTamArgantan", bo to jest ta sama osoba

@TakiTamArgantan ty za twoje kłamstwa teraz karma wróci, koniec dobrego.

Szeryf Perserga? To niezłe dymy w internetach dziś

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
4 minuty temu, SiureK™ napisał:

Szeryf Perserga? To niezłe dymy w internetach dziś

Tia, też nie rozumiem czemu większość osób tutaj sra na podwórku MT2, ale jednak ma pretensje do innych że też srają :D

Opublikowano

ogólnie to beka wyzywa się Artagnan i perserga XDDD ani jeden ani drugi nie potrafią zrobić porządnego serwera ? przyganiał kocioł garnkowi...

Opublikowano

Wiadomo o co chodzi next ... skip peta... Lecimy dalej i temu panu już podziękujemy xD

Nic ciekawego. Serwer dno jak i samo wrzucanie prezentacji przez autora xD 

Pozdrawiam ! <3  

837341413742376668518.png

Opublikowano

Heh bardzo dobry serwer olafik dalej czekam na ddosy od cb za te spamboty co stawiałem :(

Oczywiście nie polecam bendzie można na radiusie się pobawić i dmg xD

Opublikowano
12 godzin temu, ReIz napisał:

Heh bardzo dobry serwer olafik dalej czekam na ddosy od cb za te spamboty co stawiałem :(

Oczywiście nie polecam bendzie można na radiusie się pobawić i dmg xD

"bendzie" ? widać jakie dzieci tutaj komentują tą prezentacje :)

START NAPEWNO ODBĘDZIE SIĘ  O  20:00 ! NA FANPAGE JEST KONKURS NA SM

Opublikowano
Dnia 14.02.2018 o 15:21, vPerserga napisał:

Oczywiście nie polecam to nie jest s2 tylko s4, a po drugie olaf k średnio co 2-3 tygodnie wypuszcza serwery (jego poprzednie to trivensat, kamelis rework icarie itp) które stały kilka dni

Wejde na start zrobie to co mam zrobić i wyjdę xD

Jakiś ty się kurwa groźny zrobił:)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano
26 minut temu, jeijmer napisał:

Kiedy Escoria XDDDDDDDD

Escorię robi Menel (bigbig), a autor tematu to Olaf K. Pomyliłeś osoby.

Opublikowano
Dnia 15.02.2018 o 09:15, Resso. napisał:

ogólnie to beka wyzywa się Artagnan i perserga XDDD ani jeden ani drugi nie potrafią zrobić porządnego serwera ? przyganiał kocioł garnkowi...

2 godziny temu, jeijmer napisał:

Kiedy Escoria XDDDDDDDD

Przecież to nawet nie moje serwery ten typ to co chwile kogoś nicki kradnie - TOP/ MEMO MEME CH*J WIE
Admini mogą to sprawdzić po IP, mnie do takich śmiesznych serwerów nie mieszajcie.

Opublikowano

Kolejny syf Artagnan ktory postoi max tydzień, ludzie nie wchodzcie na serwery tego oszusta miał tyle serwerów które padały po max tygodniu i nic nie potrafi zrobić swoją pracą tylko wrzucić pliki na maszyne odpalić i wystartować i pisać że on coś dodawał i naprawiał

Opublikowano
10 godzin temu, TakiTamArtagnan napisał:

"bendzie" ? widać jakie dzieci tutaj komentują tą prezentacje :)

START NAPEWNO ODBĘDZIE SIĘ  O  20:00 ! NA FANPAGE JEST KONKURS NA SM

Jesteś taki głupi że nawet nie wyczuwasz prowo heh w sumie czego ja tu mg oczekiwać jak główny admin serwera mi groził ddosami xD zabij sie

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...