Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo chcialbym wiedziec do kiedy dziala xAngelBot 2.6 fb i czy jak bede mial wlaczonego go na moim glownym kooncie 50+ moga mi go zbanowac nie chce juz utraty kolejnego 50+ lvl czy lepiej wyexpic sobie 3 konta z 30 lvl i postawic je na 3 kompach na noc

aha i jaki bede mial zysk jak wystawie 3 konta na jakies 5 godzin????silne m3 duchowe m3 i walniecie na m5 staty dobre dodawale wit 2 sil 1

ALE MISJE SAM BEZ POMOCY DALBYM RADE (LOCKMOB DLA NIEKUMATYCH DZIALA JAK PELERYNKI TYLKO ZE BOBY SA JUZ ODRAZU WOKOL CIEBIE )

BEDA ++++++

sory za TEMAT COS MI SIE POKICKALO NIEUZYWAM ESAY TYLKO XANGELA I MH 8.0 CZY JAKOS TAK xD

edit A EASYMETIN2 NIE CHCE MI JAKOS DZIALAC INSTALUJE GO I WYSKAKUJE MI TAM PLIK LOKALIZACJI JAKOS TAK NIE WIEM CO TAM DAC ALE NIEPOTRZEBNY MI MAM FB I MH

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Lepiej zrobić nowe postacie..

Działa od dłuższego czasu. Ja skromnie polecam moją wstaweczkę xD[bot] [launcher]

EDIT:

Po Twojej edycji już nie ogarnąłem posta...

EDIT2: @#4 - zdrowo Ci się musiało poj^%#$@...

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Powiem tak, ustawilem angel bota na noc dzisiaj, na jednym koncie, Dałem 1000 robaków, i miałem 3 małże, (robaki się skączyły, nie mam pojecia kiedy, trudno trafic na dobre ustawienia, wędke mam +4)

@EDIT. Ale tego co napisałes po swoim :edit" nie rozumiem wgl. Napisz to jakoś bardziej zrozumiale, piszesz o xAngelBocie a nagle z jakimis skilami wyjezdzasz

Opublikowano

POJE*** MI SIE MUSIALE PRZYPADKOWO COS USUNAC .....

@edit a easymetin wszystko dobrze jako lokalizacje dqaje metin2 folder loguje sie daje wlacz i wyskakuje mi nie moge odnalezc pliku metin2client.bin wskaz polozenie na dysku wtf?

@edit ale dzis jestem poje... dobra udalo mis ie pokonbinowale i dziala teraz prosilbym o instrukcje z tym jak wlaczyc bota itp wlaczylo mi sie okno z hackiem

@edit czemu mi sie minimalizuje okno po 5 minutach ?? i niemoge go poznniej wlaczyc?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...