Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena BM 87lv eq 5b

SpeedFan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przedstawię wam ciekawą historię, parę lat temu w gimnazjum kupiłem postać BM 87lv z eq 5b za ok 1000zł, lecz się nim nie nacieszyłem bo chyba po miesiącu dostałem bana, prawdopodobnie sprzedawca zreportował zakup. O dziwo miał być to perm, ale teraz po 6-7 latach sprawdzałem pocztę i przeglądając zauważyłem maila z reklamą jakiejś gry od GF "Witaj xxx!", więc spróbowałem się zalogować i konto zostało odbanowane. Oczywiście nie mam zamiaru wracać, a jedynie chcę się tego pozbyć bo jak widać nie mam zbyt dobrych wspomnień z tym kontem.

Prosiłbym o szybką wycenę postaci i eq oraz sugestię gdzie mogę szybko i łatwo to kure**** opchnąć za parę stów.

4x P i spalone chyba 3 punkty umiejętności dlatego 5 skill nie jest m, poli G6

300kk + militar

[śmieci] Truta+6 3x kd+4 sr 27, duchowa+6 2k hp, lwia+9, białe kolce+9,

Sokola+9 5b mix,

Sokola+9 5b (nno, 20yang, 20mistyki, 6diabły)

Wisior łez+7 5b (1,5k, 10miecze, 15dwuręka) 

Skórzane kozaki+9 29lv 5b (1k, 5omdl, 15miecz, 6sztyl)

hełm 21lv +9 5b 10luda

Ekstazyjne buty+7 5b (2k, 15dwuręka, 10strzały)

Biała branza+9 (10lud, 10do pz, 6diabły)

Mam nadzieję, że nie złamałem regulaminu i otrzymam od was satysfakcjonującą odpowiedź ;)

Opublikowano

Wiem, że te punkty to żaden problem teraz skoro jest max 120lv, tylko chciałbym się dowiedzieć ile za to konto mogę "odzyskać" i gdzie najszybciej to opchnę, zna ktoś jakąś osobę albo stronę co się tym zajmuje?

Opublikowano
1 godzinę temu, SpeedFan napisał:

Wiem, że te punkty to żaden problem teraz skoro jest max 120lv, tylko chciałbym się dowiedzieć ile za to konto mogę "odzyskać" i gdzie najszybciej to opchnę, zna ktoś jakąś osobę albo stronę co się tym zajmuje?

Konto najlepiej wystawić na wszelkich portalach aukcyjnych, ale poza tym warto spróbować na grupkach związanych z metinem na fb. Pamiętaj tylko, żeby zamazać trochę informacji.

Co do samej wyceny niestety nie jestem najlepiej zorientowana, warto popatrzeć na inne wystawione konta - może znajdziesz coś podobnego. (:

Opublikowano

Nie chce się bawić w allegro czy olx, tym bardziej że miałem problem ze sprzedażą komputera, a co dopiero będzie z kontem. Raczej bym wolał info o jakimś fp lub po prostu zaufanej stronie gdzie można sprzedać konto, wolę stracić z 20% niż czekać miesiąc albo i dłużej na kupca.

Opublikowano
2 godziny temu, SpeedFan napisał:

Nie chce się bawić w allegro czy olx, tym bardziej że miałem problem ze sprzedażą komputera, a co dopiero będzie z kontem. Raczej bym wolał info o jakimś fp lub po prostu zaufanej stronie gdzie można sprzedać konto, wolę stracić z 20% niż czekać miesiąc albo i dłużej na kupca.

Typowy Metinczyk ma grupę do handlu na FB, spróbuj tam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

za 550 zl to 120 level bez eq i skili na 17 wbite na allegro sa wiec twoja postac nie kupi ktos kto sie zna bo skile spalone a kiedys moze level podwyzsza i skila dodadza i lipa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Persega widzę że się udziela wszędzie a pojęcia wcale.

Ale do rzeczy,konta juz nie są tyle warte...postać tratna na pkt skilii to raz,eq śmieciowe,alchemii brak..ogólnie na tamte czasy owszem konkret i za takie pieniądze można było sprzedać,ale teraz jak ktoś Ci da stówe to sprzedaj.

Jednak nurtuje mnie pytanie na jakiej zasadzie GF bawi się tymi reklamacjami?,czyżby proces fuzji miał jakiś wpływ na konta i ich odblokowywanie?.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...