Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy cheat do SKILLa

SycMasters

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Już od dawna szukałem darmowych cheatów do skilla. niestety, nie wyszło to tak jak miało wyjść. Nie znalazłem. Chwile potem, szukałem dalej, i zauważyłem stronkę. ściągłem cheata, zrobiłem tak jak na filmiku. no mówie, Znów działać nie będzie! Na bank. już sie ku**a modle, aby zadziałało, patrze! J*b ! Działa! Więc jestem szczęśliwy. Także, koniec pie******nia, i mówię co jak zrobić. Oczywiście link do pobrania, dostaniecie na dole.

Jeżeli nie zadziałało, piszta do mnie na Messenger lub Gadu Gadu !
MESSENGER: 
RunError SpecialForce

GG: 64619196

+ Gracie na swoją ODPOWIEDZIALNOŚĆ !!!!
<3
<3

Jeżeli chcesz, aby DZIAŁAŁO, CZYTAJ I RÓB DOKŁADNIE JAK NAPISAŁEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                          

=========== ZACZYNAMY ==============

1.włączamy SKILL`a, ale nie wchodzimy do gry.  Na dole będzie pokazane, jak macie zostawić. "NIE NACISKAMY START!!!"

Bez tytułu.png

2. Pobieramy ten pliczek .dll co dam teraz tutaj: [link usunięty przez moderatora]

3. wchodzimy w START -> Mój Komputer -> Dysk C:/Lub D. zależy gdzie macie zainstalowaną grę. -> Program Files -> S.K.I.L.L. -> Binaries -> Win 32. I wrzucamy plik .dll który ściągneliście. 

4. jak już plik został wrzucony, Klikacie: START . tylko pamietajcie. jak wrzucacie plik .dll, Te menu skilla musi być odpalone, jeżeli nie będzie, lub wciśniecie start, cheat nie odpali!!!!!!!!!!!!! i tak za każdym razem, gdy chcecie cheat odpalić, musicie robić! 

5. Jaak widziecie, w LEWYM górnym ROGU jest włączone okienko !

6. Dobra, Jest włączone, niech se będzie. Logujemy się na konto. wchodzimy na jaki kolwiek serwer, Spoko. Nie będą widzieli nicku, na którym gracie :D 
7. jesteście na serverze, i aby odpalić cheat, Klikacie: ESC, potem zmieniacie opcje, np, właczcie se AIM, Strzelanie przez ściany, WH, 99999999999 amunicji, ciągłe strzały, żeby zabierało im HP. nwm. co kolwiek. 

Potem se gracie ! pomogłem? Dajta lajka albo cos :D

Miłego cheatowania !

Cytat

Pomogłem? Dajta Lajka :D albo coś :P 

photo.jpg

Opublikowano

Kosz.

Powód: Strona downloadu posiada skrypty do kopania kryptowalut, ponadto plik nie ma skanu.

Dodaj poradnik jeszcze raz, natomiast wrzuć sam plik na mediafire i podeślij również jego skan. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...