Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.

deavep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, DR HEX napisał:

To chyba ty jesteś dzieckiem skoro tak o hackowaniu piszesz, nawet nie wiesz co to słowo znaczy, a kogoś od dzieci wyzywasz, do nauki, a nie ledwo tyknął informatyki i już ma się za znachora.

Jak to są dzieciaki niedługo to jeszcze napiszą, że widzą więcej fps niż mają Hz w monitorze albo jeszcze w gratisie, że widzą powyżej 120fps na HDMI beka.

Zresztą widzę, że i ty nie lepszy od tych dzieciaków i te hobby to tylko wpisane dla picu.

Zresztą przez np. twój temat https://www.mpcforum.pl/topic/1423443-bot-do-margonem-niewykrywalny/

upadłeś niżej niż te 2 typki wyżej, bo niby coś tam "programowania" liznąłeś, a niby jednak nie

jedna wielka beczka, te forum schodzi na psy i jedynie przyłażą tutaj ludzie szukający botów i pomocy i pseudo znawcy

ehh dobra kończę z tym forum, bo nie zamierzam bandy bachorów edukować

nie bez powodu każdy zamiast pomagać uczyć się programowania to mówi szukaj sam, czytaj książki i szukaj na angielskich forach, bo ileż można takie głupie dzieci uczyć

Przyznam, że nie jestem jakiś mega zajebisty, ale proszę zobacz datę tego tematu ;) Było to trochę czasu temu. ,, Zresztą widzę, że i ty nie lepszy od tych dzieciaków i te hobby to tylko wpisane dla picu. '' To samo mogę powiedzieć o Tobie, świeże konto i niby taki hakier, programista i informatyk ;)

Pokaż chociaż jeden projekt, to porozmawiamy.

PS. Nie wiem, czy Ty specjalnie, ale to o ,, płycie głównej ,, było nawiązanie do Bonzo ;)

Opublikowano
Dnia 21.02.2018 o 23:10, Vosly_ napisał:

Przyznam, że nie jestem jakiś mega zajebisty, ale proszę zobacz datę tego tematu ;) Było to trochę czasu temu. ,, Zresztą widzę, że i ty nie lepszy od tych dzieciaków i te hobby to tylko wpisane dla picu. '' To samo mogę powiedzieć o Tobie, świeże konto i niby taki hakier, programista i informatyk ;)

Pokaż chociaż jeden projekt, to porozmawiamy.

PS. Nie wiem, czy Ty specjalnie, ale to o ,, płycie głównej ,, było nawiązanie do Bonzo ;)

A ja nie wiem czy wiesz geniuszu Sherlocku jeden mówiłem o tym, że mylisz hackera z crackerem, ale co ty tam wiesz leszczyku, który chce by ktoś mu pokazał projekt.

Jak się jest prawdziwym programistą to raczej kodu nie można publikować, a dwa, że i tak by ci nic nie dał taki kod, bo jesteś kidem.

@TheParkourPL

A co do tego twojej hipokryzji to lepiej zobacz, że ja za każdym razem wyjaśniałem i pisałem przyczyny takiej a nie innej opinii, ale ty lepiej wiesz przecież pisząc "bo tak" "nie znasz się" a potem takie płaczki piszą na forach "o boże czemu mam pinga 100-300 w fortnite W10" gdzie inni na W7 takich problemów nie mają, bo przecież jak ktoś im tłumaczy to przecież "nie on nie może lepiej odemnie wiedzieć, przecież ja fanboy i Windows tylko najnowszy najlepszy i w ogóle wszystkie aktualizacje trzeba pobierać".

Opublikowano
1 godzinę temu, DR HEX napisał:

A ja nie wiem czy wiesz geniuszu Sherlocku jeden mówiłem o tym, że mylisz hackera z crackerem, ale co ty tam wiesz leszczyku, który chce by ktoś mu pokazał projekt.

Jak się jest prawdziwym programistą to raczej kodu nie można publikować, a dwa, że i tak by ci nic nie dał taki kod, bo jesteś kidem.

@TheParkourPL

A co do tego twojej hipokryzji to lepiej zobacz, że ja za każdym razem wyjaśniałem i pisałem przyczyny takiej a nie innej opinii, ale ty lepiej wiesz przecież pisząc "bo tak" "nie znasz się" a potem takie płaczki piszą na forach "o boże czemu mam pinga 100-300 w fortnite W10" gdzie inni na W7 takich problemów nie mają, bo przecież jak ktoś im tłumaczy to przecież "nie on nie może lepiej odemnie wiedzieć, przecież ja fanboy i Windows tylko najnowszy najlepszy i w ogóle wszystkie aktualizacje trzeba pobierać".

Czy ja mówiłem o kodzie?

Miałem na myśli link do jakiegoś projektu napisanego przez Ciebie, ale co ja będę tłumaczył niedorozwiniętej osobie.

xD To co czytam, to aż umieram ze śmiechu. Dam Ci rade, pierdolnij się w głowę kilka razy, zanim coś napiszesz. 

PS. Ty już tutaj miałeś nie wbijać, więc....?

#TaktycznyEdit

,, A ja nie wiem czy wiesz geniuszu Sherlocku jeden mówiłem o tym, że mylisz hackera z crackerem, ''

Kiedy pomyliłem, bo nie rozumiem?

Może wtedy, gdy pisałem nawiązanie do Hakiera Bonzo? Haha :D

,,Jak się jest prawdziwym programistą to raczej kodu nie można publikować, a dwa, że i tak by ci nic nie dał taki kod, bo jesteś kidem.''

Kontynuuj karuzelę śmiechu :D Teraz już wiem, że nie masz żadnego kodu. 

Opublikowano
6 godzin temu, Vosly_ napisał:

Czy ja mówiłem o kodzie?

Miałem na myśli link do jakiegoś projektu napisanego przez Ciebie, ale co ja będę tłumaczył niedorozwiniętej osobie.

xD To co czytam, to aż umieram ze śmiechu. Dam Ci rade, pierdolnij się w głowę kilka razy, zanim coś napiszesz. 

PS. Ty już tutaj miałeś nie wbijać, więc....?

#TaktycznyEdit

,, A ja nie wiem czy wiesz geniuszu Sherlocku jeden mówiłem o tym, że mylisz hackera z crackerem, ''

Kiedy pomyliłem, bo nie rozumiem?

Może wtedy, gdy pisałem nawiązanie do Hakiera Bonzo? Haha :D

,,Jak się jest prawdziwym programistą to raczej kodu nie można publikować, a dwa, że i tak by ci nic nie dał taki kod, bo jesteś kidem.''

Kontynuuj karuzelę śmiechu :D Teraz już wiem, że nie masz żadnego kodu. 

Jakbyś nie wiedział programy się pisze dla firm, a nie da siebie, regulamin zobowiązuje. Jakbym dla siebie pisał to bym dał linka do kupna programu i tyle, a ty i tak byś nie wierzył.

2 godziny temu, deavep napisał:

Mogliście o mnie zapomnieć, ale jestem i cały czas mam ten sam problem, kostki nie mam jak pożyczyć. Moim zdaniem nie jest to wina RAM'u. @DR HEX Proszę abyś się już nic nie udzielał bo twoje rady nic nie są wartę :). Proszę mi wytłumaczyć jeszcze jedno, dlaczego nawet w cs go na najniższych w 16:9 full hd mam ok. 80 fps na mapie takiej jak office ? (Jedna z najmniej wymagających).

A czego ty się spodziewałeś na 2GB grafy + 4GB RAM i miernym procku?

Ja mam kartę graficzną 2GB ale mniejsze taktowanie + 16GB RAM i i7 4x3.2GHz i mam 130-180 fps na mirku na mm na niskich + cienie wysokie, rozdziała 1024x768 paski, więc to normalne fps.

Opublikowano
6 godzin temu, deavep napisał:

Mogliście o mnie zapomnieć, ale jestem i cały czas mam ten sam problem, kostki nie mam jak pożyczyć. Moim zdaniem nie jest to wina RAM'u. @DR HEX Proszę abyś się już nic nie udzielał bo twoje rady nic nie są wartę :). Proszę mi wytłumaczyć jeszcze jedno, dlaczego nawet w cs go na najniższych w 16:9 full hd mam ok. 80 fps na mapie takiej jak office ? (Jedna z najmniej wymagających).

A ile fps w cs masz na tej mapie benchmarkowej? Nie wiem czy ona jest domyślnie w cs teraz czy trzeba ją pobrać bo nie grałem parę miesięcy, ale ogarniesz o którą chodzi.

@EDIT

Jeszcze możesz sprawdzić w opcjach zasilania czy na pewno masz ustawiony tryb na "wydajność".

2a0c2mq.png

• deavep zmienił(a) tytuł na .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...