Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do Margonem [ Niewykrywalny ]

Gość Vosly_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem w trakcie pisania bota do Margonem jest on niewykrywalny ponieważ działa jak zwykły gracz czyli klika klawisze i zaznacza przeciwników myszką. Aby go włączyć wystarczy uruchomić program konsolowy "Margonem_Bot.exe", nacisnąć klawisz C i przejść do Margonem 'Musisz już być zalogowany'.

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/d4fed53ac2bc5df275e8b136ebe65c0c860f9fbceeb3a717a2a2fc1e06a7df75/analysis/1433635998/
Download:
Wkrótce dodam....
Film:
http://youtu.be/D0N8e-9XGIg
Kolejny szajs napisany w autoIT. Nie dosc, ze dziala z opoznieniem, nie masz mozliwosci prowadzenia kilku watkow to jeszcze opiera sie na wyszukiwaniu obrazka, nie rozmieszaj mnie. W dodatku nie mozesz nic innego robic na komputerze. Kolejny amator bierze AutoIT'a i pisze za przeproszeniem gowno, ale jest tak tym faktem podniecony, ze przed tym jak zrobi musi pochwalic sie ze robi.

Filmik nic nie pokazuje... wlaczyles sobie konsole i grasz w gre... co ty chciales tym filmem udowodnic.

A poco wykrywac cos co bardziej przeszkadza niz pomaga, bo jest zbugowane w cholere, a jak nagle bedziesz to chcial naprawiac to bedzie dzialalo najwolniej jak sie da.

PODSUMOWUJAC kolejny szajs z autoita bez przyszlosci, nie łudzcie sie, nic z tego bota pozytku nie bedzie.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Kolejny szajs napisany w autoIT. Nie dosc, ze dziala z opoznieniem, nie masz mozliwosci prowadzenia kilku watkow to jeszcze opiera sie na wyszukiwaniu obrazka, nie rozmieszaj mnie. W dodatku nie mozesz nic innego robic na komputerze. Kolejny amator bierze AutoIT'a i pisze za przeproszeniem gowno, ale jest tak tym faktem podniecony, ze przed tym jak zrobi musi pochwalic sie ze robi.

Filmik nic nie pokazuje... wlaczyles sobie konsole i grasz w gre... co ty chciales tym filmem udowodnic.

A poco wykrywac cos co bardziej przeszkadza niz pomaga, bo jest zbugowane w cholere, a jak nagle bedziesz to chcial naprawiac to bedzie dzialalo najwolniej jak sie da.

PODSUMOWUJAC kolejny szajs z autoita bez przyszlosci, nie łudzcie sie, nic z tego bota pozytku nie bedzie.

Rozwaliłeś system.. to nie jest pisane w autoIT w dodatku nie korzystam z wyszukiwania obrazka a ja przynajmniej coś pokazałem a nie to co ty że napierd*lasz w klawiaturę i popisujesz się że twoja postać zrobiła kilka kroków ŁAŁ. Co do filmu wiem że to zbytnio nie udowadnia działania ale jakbym miał to inaczej zrobić? -.-

Opublikowano

Rozwaliłeś system.. to nie jest pisane w autoIT w dodatku nie korzystam z wyszukiwania obrazka a ja przynajmniej coś pokazałem a nie to co ty że napierd*lasz w klawiaturę i popisujesz się że twoja postać zrobiła kilka kroków ŁAŁ. Co do filmu wiem że to zbytnio nie udowadnia działania ale jakbym miał to inaczej zrobić? -.-

No kutwa jesli ja cos pisze to najwidoczniej sie nia nie poruszam. A ty zrobiles filmik jak sobie grasz nie no gratuluje, a z tym autoitem, kogo chcesz oszukac.

ZBYTNIO? On kutwa nic nie udowadnia, ze zabiles 3 kroliki, tyle udowadnia.

Gowno jakich malo, rosnie kolejny przedstawiciel gownobota.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

No kutwa jesli ja cos pisze to najwidoczniej sie nia nie poruszam. A ty zrobiles filmik jak sobie grasz nie no gratuluje, a z tym autoitem, kogo chcesz oszukac.

ZBYTNIO? On kutwa nic nie udowadnia, ze zabiles 3 kroliki, tyle udowadnia.

Gowno jakich malo, rosnie kolejny przedstawiciel gownobota.

Pisali nawet na tamtym forum że łatwo jest przerobić takowy filmik więc możesz sobie co najmniej..... Jeżeli ktoś kupił od ciebie bota to podaj chociaż jedną osobę a ona niech odpisze 'O jejku to gówno działa....' i wtedy możemy rozmawiać a na filmiku nie gram jedyne co zrobiłem to uruchomiłem konsolę i nacisnąłem C

Opublikowano

Pisali nawet na tamtym forum że łatwo jest przerobić takowy filmik więc możesz sobie co najmniej..... Jeżeli ktoś kupił od ciebie bota to podaj chociaż jedną osobę a ona niech odpisze 'O jejku to gówno działa....' i wtedy możemy rozmawiać a na filmiku nie gram jedyne co zrobiłem to uruchomiłem konsolę i nacisnąłem C

To ze ludzie tak mowia to mam to daleko w dupie. Jak pisza, ze cos takiego nie istnieje to widac jaki sa to znawcy. Nie zmienia to faktu, ze ty wlaczyles konsole i probujesz nam wmowic ze to bot. Ba, ty tego filmiku nie przerobiles, bo nie masz po co! Po co przerabiac film jak sie gra.

Nie wiem czy ty czasami myslisz, ale osoby, ktore odemnie go kupily chca zachowac anonimowosc, chyba domyslisz sie z jakich powodow.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Ile razy mam mówić że nie gram na filmiku co mam kurw. iść do ciebie włączyć ci program i pokazać że działa !? a co do tego to udowodnij zrób filmik np. 2 minutowy i pokaż jak twój 'pro' bot expi za ciebie. W dodatku ja udostępniam za darmo więc ludzie nie muszą mi wierzyć mogą sami sprawdzić a ty za pieniądze..

Opublikowano

Ile razy mam mówić że nie gram na filmiku co mam kurw. iść do ciebie włączyć ci program i pokazać że działa !? a co do tego to udowodnij zrób filmik np. 2 minutowy i pokaż jak twój 'pro' bot expi za ciebie. W dodatku ja udostępniam za darmo więc ludzie nie muszą mi wierzyć mogą sami sprawdzić a ty za pieniądze..

To po co robisz film, który nic nie udowadnia? Nie rozumiem twojego toku myślenia.

Za jakość się płaci, za gówno nie trzeba, bo po co.

Bota do expa nie będę sprzedawał, bo:

1. Nie mam czasu go kończyć, a do pewnej osoby nie będę pisał tematu, że robię.

2. Nie chcę mi się kończyć.

3. Po co? Jak nie ma popytu na bota do e2 to do expa też nie będzie.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Dobra z tobą dogadać się nie da skoro ludzie mają płacić to muszą wiedzieć za co a nie 10 sekund filmu w dodatku jakaś piosenka z du*y wyjęta, tak wgl mógłbyś pokazać jak go się uruchamia itd. Zawsze mogłeś napisać program który spamował ci w okienko a ty ukrytą myszką tylko klikałeś -.-

Opublikowano

Dobra z tobą dogadać się nie da skoro ludzie mają płacić to muszą wiedzieć za co a nie 10 sekund filmu w dodatku jakaś piosenka z du*y wyjęta, tak wgl mógłbyś pokazać jak go się uruchamia itd. Zawsze mogłeś napisać program który spamował ci w okienko a ty ukrytą myszką tylko klikałeś -.-

Przecież wiedzą za co bot do e2.

Lepiej ogladac 2min czekania na e2, geniusz z ciebie.

Nie ma tam piosenki do cholery, tam jest tylko muzyka... nie będę używał piosenek jakiegoś Eminema czy coś, bo od tego jest licencja, a w przeciwieństwie do ciebie wole zapłacić, za kogoś trudną pracę niż kraść.

Powtarzam po raz 2, widzę mam nieziemski refleks, że tak szybko wyłapałem gdzie zrespi się e2.

I to przed pojawieniem się e2, WOW

0:18-0:19 w moim bocie, po zatrzymaniu widać, że postać ruszyła się szybciej + krzyżyk, niż pojawiła się e2

Czyżby twój bot tak potrafił?

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

To proste dodatek pokazujący za ile zrespi się e2 i wtedy rozpocząć nagrywanie a w twoim rozumieniu jeżeli coś jest za darmo to oznacza że g****o.

Masz rację mój bot tak nie umie ale dopiero zacząłem go pisać więc wszystko może się zmienić

Opublikowano

To proste dodatek pokazujący za ile zrespi się e2 i wtedy rozpocząć nagrywanie a w twoim rozumieniu jeżeli coś jest za darmo to oznacza że g****o jak chcesz mogę ci sprzedać program wyświetlający "Hello World" za 100 zł

Masz rację mój bot tak nie umie ale dopiero zacząłem go pisać więc wszystko może się zmienić

Ojojo, dodatek pokazujący za ile z respi się e2 ma nawet błąd pomiarowy wynoszący 1min.

Więc to nadal nie było możliwe, żebym wiedział gdzie się zrespi e2 przed jej zrespieniem.

Nie wszystko co darmowe to dla mnie jest złe, ale po programistach piszących go widzę co jest kałem.

Twój niestety nigdy nie będzie wiedział gdzie się zrespii e2 przed jej zrespieniem, bo po prostu jest to najzwyczajniejszy clicker.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Ojojo, dodatek pokazujący za ile z respi się e2 ma nawet błąd pomiarowy wynoszący 1min.

Więc to nadal nie było możliwe, żebym wiedział gdzie się zrespi e2 przed jej zrespieniem.

Nie wszystko co darmowe to dla mnie jest złe, ale po programistach piszących go widzę co jest kałem.

Twój niestety nigdy nie będzie wiedział gdzie się zrespii e2 przed jej zrespieniem, bo po prostu jest to najzwyczajniejszy clicker.

Być może tak wygląda ale tak naprawdę nie jest taki a dlaczego 'nigdy nie będzie widział...' skąd wiesz że np. zrobię coś takiego?

Opublikowano

Być może tak wygląda ale tak naprawdę nie jest taki a dlaczego 'nigdy nie będzie widział...' skąd wiesz że np. zrobię coś takiego?

Bo po aktualnym wyglądzie bota widzę przecież, że to jest troszeczkę rozbudowany clicker bez przyszłości.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

MargoBot v0.2

W tej wersji poprawiłem błędy i dodałem możliwość działania w tle wszystkie zmiany widoczne na filmiku.

Film:

https://www.youtube.com/watch?v=t-Vz6YGiLQ0

Ładnie pod koniec się pogubił, na pewno pomoże w wbijaniu 2 lvl. (widać po krzyżyku)

I co to za teren, może bardziej wymagający?

Jak wygląda dochodzenie do potwora, którego nie widzisz w okienku?

Ps. bezsensu czyszczenie tematu, tam była dyskusja, nie chowaj faktów.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Jakich faktów bo cie nie rozumiem pisałeś że bot został zrobiony w autoit ale się mylisz w 100% a co do gubienia to ma opóźniony atak jak widzisz na filmiku przeszedł parę pół i tak jakby teleportował się do poprzedniego ale nawet to nie przeszkadza a do terenu standardowo taki był ale może jutro nakręcę jak normalnie wbija lvl ;)

Opublikowano

Jakich faktów bo cie nie rozumiem pisałeś że bot został zrobiony w autoit ale się mylisz w 100% a co do gubienia to ma opóźniony atak jak widzisz na filmiku przeszedł parę pół i tak jakby teleportował się do poprzedniego ale nawet to nie przeszkadza a do terenu standardowo taki był ale może jutro nakręcę jak normalnie wbija lvl ;)

1. Widać, że i tak bot z powodu opóźnienia ci źle kliknął, bo ten mob padł, ale skrypt nie ogarnął i sprytnie wyłączyłeś nagrywanie.

2. Nagraj jak expi ci na bazyliszkach to dopiero ci pogratuluje.

3. Randomowe moby, jesli tak to lata to exp przedluzy sie 2-3x, wtedy wyczerpanie cie zniszczy.

4. Nie tylko o autoit pisalem, ale i tak bot gówno, z opóźnieniami cholernymi.

5. Gówno bot ciągle. Takie coś już było.... (Poradniki).

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

1. Nie wyłączyłem nagrywania tylko CamStudio lagował

2. Jak go ogarnę to zobaczysz

3.

4. Opóźnienia da się naprawić przynajmniej coś działam a nie spamuję u kogoś w temacie ;)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...