Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Item Shop i inne pytania

x69x69x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar zacząć grę na PL'u od zera.

Jakie rzeczy z Item Shopu są aktualnie najbardziej opłacalne na start? (mam 200SM i chciałbym je wydać z głową).

Czy likan jest dobry jako pierwsza postać?

Jaki serwer najlepiej teraz wybrać? Chodzi mi o stabilizacje gospodarki, i w miarę dużą ilość graczy.

Opublikowano

Podstawą jest w sumie wierzchowiec, bo jest bardzo przydatny, tylko najlepiej kupować takie na 7/15/30 dni, których czas leci tylko wtedy, kiedy ich używasz - a nie wiem, czy takie aktualnie są. Jeśli nie, to dobrze jest zakupić/wydropić świadectwo zwierzaka i wtedy kupić po prostu mega przekąskę na 30 dni. Według mnie to najlepszy zakup, bo najbardziej ułatwia grę - poza tym czasem są jakieś fajne pakiety, ale to raczej okazyjnie.

Co do likana mam mieszane uczucia - w sumie da się nim całkiem fajnie dropić, ale jakoś nie jestem przekonana do tej klasy postaci, więc chyba nie jestem tak do końca obiektywna. Możesz spróbować nim zagrać, chociaż ja pewnie stawiałabym na jakąś klasyczną postać, że tak to ujmę.

Co do ostatniego - zdecydowanie Negros. Dużo graczy, rynek jest już bardzo stabilny.

Opublikowano

Gram na negrosie od 2 lat i na dzien dzisiejszy bym go nie polecił. z dnia na dzien coraz mniej graczy. Ciągle widać tych samych. NIKOGO nowego dosłownie. Co prawda rynek stabilny lecz negros sie wyludnia.

😅

Opublikowano

diumar, tortuga, ew. tasmania.

Zycze wszystkim udanego Sylwestra, Szczesliwego Nowego Roku 2018, aby byl lepszy od aktualnego, 2017.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...