Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darvanis [Dedyk][Hard]

Adonis6Xp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezka ładna ale to chyba na tyle. Mam wrażenie, że serwer niczym poza dropem x2 nie odbiega od starszego PL'a.

Macie jakąś reklamę? Jeśli nie to wątpie by komukolwiek chciało się wbijać lvl wyższy niż 30 na serwerze na którym mało kto (o ile w ogóle ktoś) gra.

Opublikowano
50 minut temu, x69x69x napisał:

Prezka ładna ale to chyba na tyle. Mam wrażenie, że serwer niczym poza dropem x2 nie odbiega od starszego PL'a.

Macie jakąś reklamę? Jeśli nie to wątpie by komukolwiek chciało się wbijać lvl wyższy niż 30 na serwerze na którym mało kto (o ile w ogóle ktoś) gra.

Dziękujemy za opinie , staramy sie  by serwer był aktualizowany i w reklamowany , na serwerze garaj osoby może nie dorównujemy standardą jakie panuja na easy/4fun ale sa , mamy nadzieję że sprostamy oczekiwaniom graczy i z dnia na dzień będzie tylko lepiej .

Opublikowano

Graczy online (24h):  34

Nie wygląda to zbyt dobrze, ale bardzo fajnie, że nad serwerem pracujecie. Nie chodziło mi o standardy easy/4fun a bardziej hard, hard/medium.

Myślę, że to właśnie na takie serwery teraz jest największy popyt ;). W każdym bądź razie, życzę powodzenia choć jak dla mnie to wszystko za bardzo zbliżone jest do PL'a i przy takiej liczbie graczy to raczej katorga a nie nostalgiczne wspomnienia.

Opublikowano

Nie wiem jaki sens ma robienie serwerów 1:1 do PL'a. Wiadomo że wtedy lepiej iść na globala a poza tym liczba online nie powala. Priv to ma być odskocznia od PL'a a nie robienie tego samego z minimalnym ułatwieniem.

Opublikowano

Przechwytywanie.PNG

Kolejny projekt, przy którym niczego się nie nauczyłeś.

Serwer jest tragiczny i nieprzemyślany. Bs? Szybka zmiana eq? Przecież to hard, co chcesz tam zmieniać?

Nie polecam.

74f31dbf1675f.jpg

• Aive zmienił(a) tytuł na Darvanis [Hard]
Opublikowano

2. W dziale obowiązują przedrostki:

• [Dedyk]
  • [VPS]

==========

• [Easy]
  • [Medium]
  • [Hard]
  • [4Fun]
  • [PvP]

Przykład: MPCForumMt2 [Dedyk] [Easy] [Rework]

Proszę poprawić tytuł tematu lub dać znać, w jaki sposób mamy uzupełnić brakujący prefix - mam na myśli [VPS]/[Dedyk].

Opublikowano

nawiązując do starego metina, czy przypadkiem słoneczko nie weszło z update na 105lvl, a z partyzany robiło się ostrze boga smoków?

Opublikowano
3 godziny temu, Aive napisał:

2. W dziale obowiązują przedrostki:

• [Dedyk]
  • [VPS]

==========

• [Easy]
  • [Medium]
  • [Hard]
  • [4Fun]
  • [PvP]

Przykład: MPCForumMt2 [Dedyk] [Easy] [Rework]

Proszę poprawić tytuł tematu lub dać znać, w jaki sposób mamy uzupełnić brakujący prefix - mam na myśli [VPS]/[Dedyk].

O przepraszam już informuje jest to DEDYK  , i nie jest to żaden rework

Opublikowano
12 godzin temu, KaPi666 napisał:

nawiązując do starego metina, czy przypadkiem słoneczko nie weszło z update na 105lvl, a z partyzany robiło się ostrze boga smoków?

Nawiązując do starego metina, lub w ich przypadku do globala, to party się nie przerabiało, słonko weszło w update ze 105lvlem, tu masz racje, ale przerabiało się je ze złodzieja.

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
8 godzin temu, Fanatic2 napisał:

przeciez on juz startowal i go zaraz po starcie rozjeebali

po starcie fakt był chwile wyłaczony ale już od tego momętu działa bez problemu ciagle bez przerwy ( jedyne przerwy są w momęcie up-date _)

Opublikowano

Wyskakuje mi błąd podczas uruchamiania clienta "nie znaleziono obiektu MSVCR120.dll." mam Windowsa 10. Proszę o pomoc.

Opublikowano
12 godzin temu, uniXx napisał:

Wyskakuje mi błąd podczas uruchamiania clienta "nie znaleziono obiektu MSVCR120.dll." mam Windowsa 10. Proszę o pomoc.

Wystarczy pobrać ten pliki z internetu i wrzucić go do folderu klienta na PW masz link i instrukcje .

PS. Cały poradnik jak poradzić sobie z tym problemem znajdziecie na naszym forum .

Opublikowano

Jakie błędy w pisowni "standardą, momętu". Nie polecam, skok na hajs jakiegoś dziecka, który podstaw pisowni nie zna.

Opublikowano
Dnia 28.01.2018 o 11:53, Liliyn napisał:

Jakie błędy w pisowni "standardą, momętu". Nie polecam, skok na hajs jakiegoś dziecka, który podstaw pisowni nie zna.

skok na hajs , to zapraszam zobacz nasz itemshop :)

Ps. proszę zamieszczać tylko komentarze sensowne , potwierdzone jakimś argumentem ( a nie z palca coś wyssanego )

Pozdrawiam

Opublikowano

Odradzam gry na tym serwerze ! Adonis czlowiek falszywy, umiejetnosci techniczne na poziomie gimbusa. Prezentacja na niskim poziomie co widac po tych zenujaco slabych obrazkach.

- Adonis jest ciezkim czlowiekiem, oszustem i robi z mordy dupsko

- Adonis to klamca na najwyzszym poziomie

- Adonis jest czlowiekiem zawistnym i boli go dupa jak komus sie powiedzie

- Adonis nie ma elementarnej wiedzy odnosnie spraw technicznych

- Adonis nie ma wiedzy odnosnie grfiki

- Adonis nie ma jakiejkolwiek wiedzy

- Adonis jest zebrakiem i radze nie wchodzic  z nim w jaka kolwiek wspolprace

- Adonis oczernil wielu bez dowodow

- Adonis kupuje lajki na swoim kanale YT

- Adonis wzbudza zaufanie po czym bez mrugniecia okiem wykreci cie

- Adonis jest pazerny na pieniedze i dla nich zje wlasna kupe

- Adonis posiadal serwer ktory pobil rekord MPC forum bo juz 10 sek po starcie upadl

PS. Wstawialem juz dowody na ciebie ale widze ze linki wygasly, jutro edytuje posta i przedstawie je ponownie jakim jestes falszywcem ! bedzie to dla mnie czysta przyjemnosc :) A i czekam az wpadniesz mi na chate z twoim psem Isamu. Jakos do tej pory ci to slabo poszlo nieudaczniku zyciowy. Wszedzie gdzie sie pojawisz a ja cie zauwaze bede wstawial te dowody i pokazywal jakim jestes klamca,oszustem,nieudacznikiem... Tak samo jak ty chodziles na moje serwery i hejtowales za to ze wyjebalismy cie z teamu bo jedyne co umiales zrobic to zesrac sie pod siebie. Tak wiec Adamie , do uslyszenia :) Wstawiam niebawem zdjecia ponownie na ciebie Adamie:) Smierc dla ciebie frajerze.

Ps. Zapraszam na swoj zagraniczny serwer 2/3k+ Easy/Medium. Juz ponad 15 miesiecy online :)

Opublikowano
5 godzin temu, President© napisał:

Odradzam gry na tym serwerze ! Adonis czlowiek falszywy, umiejetnosci techniczne na poziomie gimbusa. Prezentacja na niskim poziomie co widac po tych zenujaco slabych obrazkach.

- Adonis jest ciezkim czlowiekiem, oszustem i robi z mordy dupsko

- Adonis to klamca na najwyzszym poziomie

- Adonis jest czlowiekiem zawistnym i boli go dupa jak komus sie powiedzie

- Adonis nie ma elementarnej wiedzy odnosnie spraw technicznych

- Adonis nie ma wiedzy odnosnie grfiki

- Adonis nie ma jakiejkolwiek wiedzy

- Adonis jest zebrakiem i radze nie wchodzic  z nim w jaka kolwiek wspolprace

- Adonis oczernil wielu bez dowodow

- Adonis kupuje lajki na swoim kanale YT

- Adonis wzbudza zaufanie po czym bez mrugniecia okiem wykreci cie

- Adonis jest pazerny na pieniedze i dla nich zje wlasna kupe

- Adonis posiadal serwer ktory pobil rekord MPC forum bo juz 10 sek po starcie upadl

PS. Wstawialem juz dowody na ciebie ale widze ze linki wygasly, jutro edytuje posta i przedstawie je ponownie jakim jestes falszywcem ! bedzie to dla mnie czysta przyjemnosc :) A i czekam az wpadniesz mi na chate z twoim psem Isamu. Jakos do tej pory ci to slabo poszlo nieudaczniku zyciowy. Wszedzie gdzie sie pojawisz a ja cie zauwaze bede wstawial te dowody i pokazywal jakim jestes klamca,oszustem,nieudacznikiem... Tak samo jak ty chodziles na moje serwery i hejtowales za to ze wyjebalismy cie z teamu bo jedyne co umiales zrobic to zesrac sie pod siebie. Tak wiec Adamie , do uslyszenia :) Wstawiam niebawem zdjecia ponownie na ciebie Adamie:) Smierc dla ciebie frajerze.

Ps. Zapraszam na swoj zagraniczny serwer 2/3k+ Easy/Medium. Juz ponad 15 miesiecy online :)

President

Powiem ci jedno po tym jak zaliczyłeś klapę z wieloma serami nie masz czelności wogóle pisać takich postów , bzdury wyssane z palca , w dodatku z przed kilku lat wysnute jakieś fałszywe wnioski . Do tego dodam technikiem nigdy nie byłem i nie jestem . kanału na yt od dawna już nie prowadzę . Serwer darvanis jest projektem deweloperskim dla tego ma gwarancje długo-wieczności na dodatek ta ortografia twoja weź słownik zamiast brać się za serwery .

Pozdrawiam :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ffece062fd9df.png

Ciągłe up-date które towarzyszą nam od startu serwera a to jeden z tych który bardzo wam umili rozgrywkę !

Opublikowano
Dnia 30.01.2018 o 07:31, Adonis6Xp napisał:

President

Powiem ci jedno po tym jak zaliczyłeś klapę z wieloma serami nie masz czelności wogóle pisać takich postów , bzdury wyssane z palca , w dodatku z przed kilku lat wysnute jakieś fałszywe wnioski . Do tego dodam technikiem nigdy nie byłem i nie jestem . kanału na yt od dawna już nie prowadzę . Serwer darvanis jest projektem deweloperskim dla tego ma gwarancje długo-wieczności na dodatek ta ortografia twoja weź słownik zamiast brać się za serwery .

Pozdrawiam :)

Developerskim, chyba ktoś za mocno się w głowe jebnął lub nowy towar pod biurkiem pizga.

Znowu startujesz z tym gównem, znowu się wypierdolisz i będziesz latał po innych tematach oraz komentował.

Administracja MPC chyba próbuje ratować to forum pozwalając takim jak ty wstawiać prezentacje.

Poprosze warna <3

Opublikowano
23 godziny temu, TonyBletek napisał:

Developerskim, chyba ktoś za mocno się w głowe jebnął lub nowy towar pod biurkiem pizga.

Znowu startujesz z tym gównem, znowu się wypierdolisz i będziesz latał po innych tematach oraz komentował.

Administracja MPC chyba próbuje ratować to forum pozwalając takim jak ty wstawiać prezentacje.

Poprosze warna <3

To fakt , poziom pracy moderatorów na forum ostatnio jest bardzo mizerny , czepiaja się tylko wtedy gdy jakiś ich kolega o to poprosi wtedy coś robią , zwykli ludzie i na zwykłych ludzi wezwania ich nie ma .

Ps. Co do serwera co klika dnia przeprowadzane są up-date drobne ulepszające grę .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie z tej strony [GM]Adonis związku że powoli widzimy że wasza liczba graczy na serwerze jest coraz większa chcemy wam to wynagrodzić i na okres do weekendu nadać wam 50 % exp i yang byście miło w tygodniu spędzali zimne dni a do tego na weekend szykujcie się na coś naprawdę dobrego !

Raty dostępne to :
EXP + 50% ( 72h)
YANG + 50% ( 72h)

Raty weekendowo i planowany event opisany zostanie wkrótce !

ZAPRASZAMY DO GRY !

Opublikowano

**Opis planowanego eventu na weekend na naszym serwerze**

Planowany event będzie obejmował 3 stopniową fazę :

I Stopień : Od piątku godz. ( 20:00 ) do niedzieli do godz. ( 19:00) raty serwera będą powiększone o 50% ( raty exp/yang/drop/yang bomba )

II Stopień : W niedzielę od godziny 19:00 do godziny 24:00 dostępne będą mega raty czyli aż 150% ( raty exp/yang/drop )

III Stopień : Event ZUO ( CH1 MAPA DOLINA ORKÓW ) godzina 19:30 .

** Plan eventu ZUO :
19:30 - Start eventu na wyznaczonej mapie
19:31 - Zesłanie metinów od poziom 5 do 90 wraz z metinem wyjątkowym !
19:45 - Zesłanie metinów 2 fala ( indywidualnie od potrzeb )
20:00 - Usunięcie niepotrzebnych metinów i tych niezbitych
20:01 - Przywołanie bossów ( zależnie od postaw osób i ich zapotrzebowań )
20:15 - 3 bossy ostatecznie ( Riper / Riper / Beran-Setao )
20:30 - Zakończenie Eventu

Event przeprowadzi [GM]Adonis

Serdecznie zapraszamy !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...