Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się?

Duraj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Wiem, że pewnie często zadają tutaj takie pytania ale czy opłaca się zacząć grać od nowa na plu? ostatni raz grałem jak było chyba z 7 serwerów, ja grałem na twierdzy miałem daggera 82 lvl i później go sprzedałem. ostatnio przypadkowo na yt natknąłem sie na mój filmik z metka <3 i naszła mnie ogromna ochota znowu pograć, jak usłyszałem muzyczke z m1 to aż ciary po mnie przeszły, tyle wspomnień, spędzonych nocy przy metinie, te wojny gildii co były o jezu. dobra wracając do pytania opłaca sie wracać, jest ten sam klimat co kiedyś, dużo zmian, połapałbym sie? 

Opublikowano

Nie, na pewno nie ma tego klimatu co kiedyś. Tak, zmian jest dużo, ale da się w nich szybko połapać - mimo wszystko metin nie jest grą, którą ciężko ogarnąć. Czy się opłaca - sama nie wiem, jeśli chcesz wybierać między innymi serwerami a globalnym, to lepiej wybrać PL’a, ale czy warto w ogóle grać, to już musisz stwierdzić sam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...