Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łatwy fullafk do wykonania.

Kvikov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. 

Jako iż jestem nowym userem Xenobota i jeszcze nie ogarniam tego programu, mam problemy z wykonaniem prostego fullafka na pewnym otsie. Otóż nie kończą się tam potiony, nie muszę odstawiać hajsu do banku. Otóż, czego chcę.

Postać lata po expie, targetuje, zbiera loota. Chciałbym, aby postać gdy ma mniej niż 200capa szła do NPC Soya, sprzedawała tam loota, którego uzbierałem, potem szła do NPC Yasir, tam też sprzedawała i wracała na expa. Wiem, wiem, jest masa fullafków na necie, ale zwyczajnie nie potrafie ich zmodyfikować, aby było dobrze. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak to ustawić? Wiadomo, że walkera zrobię sam, ale potrzebuje tylko labeli i skryptu, którego też sam zmodyfikuję. Dzięki!

@edit

Jeśli zrobienie czegoś takiego jest ekstremalnie ciężkie to może też być depositowanie zebranego loota, najwyżej sprzedawałbym go ręcznie.

@edi2

Mógłby ktoś pomóc? Naprawdę proszę...

Opublikowano

Po pierwsze raczej wątpię żeby znalazła się osoba, która CI to zrobi za nic, a nawet jeśli się już znajdzie to musi wiedzieć gdzie ta postać ma biegać.

Spróbuj poczytać poradniki i samemu zrobić

Opublikowano
Dnia 23.01.2018 o 15:35, Kvikov napisał:

ale zwyczajnie nie potrafie ich zmodyfikować,

Pokaż swój skrypt i pokaż miejsce, które jest dla Ciebie niejasne.

Tu masz f.afki ze skryptem lua:

Dnia 23.01.2018 o 15:35, Kvikov napisał:

ale potrzebuje tylko labeli

No właśnie nie można dać gotowych labeli bez wpt, labele dodajesz podczas robienia wpt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...