Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Serwer S2

MUThermal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Czy są jeszcze jacyś starzy wyjadacze, którzy pograli by na serwerze Season 2 - Exp 1500 ? Bez donate/vipów/Gr'ów ? Chętnie coś takiego stworzę :)

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
2 godziny temu, karzelmk napisał:

Musi to byc sezon 2?:D moze 97d+99i ?:D  cos pod alma zrob :)

S2 ma swój klimat, nie za bardzo przepadam za 97d :)

1 godzinę temu, Ultimate44 napisał:

Dokladnie tak byl to DareDevil oraz tez niezlym serwerem byl OverMU z checia bym pogral znowu na tych serwerach :)

Ja już nie pamiętam tych czasów, jak masz dobrą pamieć to odezwij się na gg i spróbujemy zrobić coś podobnego.

Opublikowano

Sam jako administrator, pograłbym na takim właśnie serwerze, żeby się odmóżdżyć i po prostu zrelaksować :D
Jak dla mnie super pomysł :)

ezgif.com-resize(1).gif

Opublikowano

ojej, 97d lub s2, sam miałem na obu wersjach postawione serwery i bardzo miło wspominam.. zakończyłem przygode z mu ages ago. Tak mi się przypomniało i trafiłem na ten temat! 

Jestem bardzo na tak! Jeżeli potrzebowałbys jakiejś pomocy ze strony grafiki lub szukałbys jakiegoś gm’a to służę! 

Jezeli serwer się pojawi to chętnie wrócę do MU. Z późniejszymi sezonami niż 4 nie miałem za wiele wspólnego i wydaje mi się, ze nie zauroczylyby mnie tak bardzo, jak właśnie serwer postawiony na starym dobrym s2. 

Pozdrawiam! I mam nadzieje, ze do usłyszenia. 

Radek. 

Opublikowano

S2 to duże zobowiązanie na dzień dzisiejszy. Nie ma stabilnych darmowych plików. Trzeba mieć duże obycie z tym jak i zabezpieczeniami w innym przypadku przez jedna komendę w post można wyłączyć Gameserver. Sam w lutym startuje z s2 i zobaczymy jak przy większej ilości graczy sobie poradzimy. S2 is movemant! 

Opublikowano
Dnia 22.01.2018 o 17:36, MUThermal napisał:

S2 ma swój klimat, nie za bardzo przepadam za 97d :)

nie chodzi o to zebys przepadal :). Chodzi o nas graczy xD

Opublikowano

Za kilka dni odpale serwer na vps i pobawimy sie w ustawienie

Opublikowano

Wielu próbowało :D

Według mnie to w obecnych czasach nierealne, ale życzę powodzenia.

sygnatura.png

Opublikowano

ja wole x-world ale ten s6 co byl a nie jakas copia ktora psuje dobra nazwe serwera x-world. teraz ruszyl ayonia mu i jest podobny do x-world ja bym pogral na x-world s6 i zeby serwer stal przez lata a nie na miesiac czy na sezon i bez wshop chyba ze by byl ale tylko z pet panda za crd i buffy oraz fenek red,black,blue i vip oraz svip

nagrody za rr co 6 rr itd.

Opublikowano
18 minut temu, Uchiha. napisał:

Nie realne ? Nie dawno serwer cina o nazwie x-world s2 250 online xD

Dokladnie! :) Ale ze Cinu to spedalony dzieciak w dodatku nieodpowiedzialny to server padl :D

Opublikowano

no raczej ja mu pisalem ile razy to on swoje czemu ludzie nie sluchaja ja gram w mu od 2007r i nie ma dla mnie lepszego serwerw jak byl x-world mu s6

jak taki ktos zrobi to wbijam odrazu a teraz gram na ayonia mu i zapraszam do gry

http://ayoniamu.pl

Opublikowano

Gram na 97-99b wiekszosc i sa to serwery bułgarskie albo litewskie mam kontakt z 3 adminami z owych narodowosci. Chetnie rozleklamuja serwer wsrod swoich :)

Opublikowano

Sam chętnie zobaczę jakiś Polski serwer s2. Serwer Cina stał na plikach xteam pomysł dobry jednak nie udźwignął „fejmu” xworda. Wielu próbowało nawet y world. Czy jakoś tak. Większość problemów wychodzi przy starcie czyt. Problemy gsa, fatal errory, które są błędem przy kodowaniu c++. Bądź zwyczajnie brak zabezpieczen czy brak anty ddos. Próbować warto, lecz z rozsądkiem żeby nie zostać zlinczowanym przy ewentualnych wymienionych wyżej przypadkach. 

Opublikowano

Są na rynku bardzo dobre pliki, których jestem w posiadaniu. Pliki kosztują dosyć sporo (MuEngine),  nie ma tutaj żadnych bugów - np. krzaczenie GS. 
Muszę sprawdzić je w pełni i wtedy powiem coś więcej.

A pisanie postów, że się nie da - nic nie wnosi, nawet nic nie daje. 
Wszystko jest wykonalne i trzeba jedynie użyć głowy. 
Powracając do starych dobrych czasów zrobimy dobry serwer, nawet dla 10 osób :) , nie będzie żadnego donate. 
100 zł co miesiąc nie duży wydatek, a ile można sprawić frajdy :)

Ale potrzeba osób, które zaangażują się w rozwój i ustawienie serwera jak za dobrych czasów.
Po to dajemy exp ok. 1500 aby gra nie potrzebowała helpera. Resa dobijesz szybko na jakimś wspomagaczu np. Avanta. :)

Opublikowano

Ktoś w ogole teraz bedzie gral bez helpera? gracze sie do tego bardzo przyzwyczaili i ciezko sciagnac ich bedzie na serwer gdzie musza siedziec przy kompie 24/7..pomysl spoko bo s2 i s3 to najlepsze sezony do pvp według mnie ale...

Jeśli będzie jakis ogólnodostępny bot do expa to jest jakiś pomysł

Opublikowano
2 godziny temu, #Arag napisał:

Ktoś w ogole teraz bedzie gral bez helpera? gracze sie do tego bardzo przyzwyczaili i ciezko sciagnac ich bedzie na serwer gdzie musza siedziec przy kompie 24/7..pomysl spoko bo s2 i s3 to najlepsze sezony do pvp według mnie ale...

Jeśli będzie jakis ogólnodostępny bot do expa to jest jakiś pomysł

Ale po co ty się odpaliłeś? Było wyżej napisane o bocie Avanta. Wystarczy czytać ze zrozumieniem.

Opublikowano

Kilka lat temu były bardzo popularne serwery S2 No res. pytanie czy przyciągnie to graczy? Względnie serwer z resami/ograniczonymi statystykami pomysłów wiele.. Tylko ile osiągnie online w dobie gdzie większość zaczyna się od S6 (helper) albo SXX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...