Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak odpowiedzi w trakcie ładowania

shajowsky99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pobraniu Almadi uruchomiłem pacher, w samej grze po zalogowaniu, muszę długo czekać aż się pojawią postacie a potem nie mogę wejść do gry gdyż pasek się nie ładuje i po chwili dostaje brak odpowiedzi. Próbowałem też zobaczyć na innych serwerach lecz żaden Metin mi nie działa również PL. Nawet reinstalacja systemu nie pomaga. (Stało się to po tygodniu przerwy od Metka)

Wiem że był taki temat lecz on mi nie pomógł.

Komp:

https://zapodaj.net/...58bd17.png.html

Moja perspektywa:

Usunięcie Win32 też nic nie daje. :P

Opublikowano

Skoro tak się dzieje na wszystkich serwerach, to na początku sprawdź, czy masz zainstalowane wszelkie aktualizacje - tj. sterowników, głównie tych odpowiedzialnych za grafikę, ale resztę też ogarnij. Jeśli nie - zaktualizuj. 

Opublikowano

Tak się dzieje jak Karta Graficzna nie może wysłać obrazu , sprawdz czy podczas ładowania się RAM nie jest na 100% jeżeli jest polecam pobrać program który obniża FPS'y w metinie do 20 - 30 póżniej zmień sobie na 60 ;) mi to pomogło , przyczyną tego może być też to że twoj laptop sie nagrzewa , mozliwe ze karta graficzna nie ma odpowiednich sterownikow podaj specyfikacje laptopa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...