Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FB

krycha12334

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Nie mam jeszcze 18 lat, a w ustawieniach mam zmienione wszystko na Publiczne.  Datę urodzin podaną mam prawidłową, 16 lat. Jeżeli chce odpalić swój profil opcją "wyświetl jako osoba publiczna"  to nie ma kompletnie nic oprócz opcji dodania do znajomych oraz podglądu profilowego. Słyszałem że można to jakoś zmienić, bynajmniej u znajomych jest inaczej, a także mają podany wiek poniżej 18 roku życia. 

35749_22_05_11_10_47_57.png

Opublikowano

Przy każdym poście masz taki znaczek globusa? 

P.S - polecam włączyć przeglądanie postów, w których cię oznaczono, przed dodaniem na tablicę

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jeśli w ustawieniach > Prywatność, masz wszystko na publiczne i nie widać twoich postów dla innych, to najbardziej możliwe jest to, że ustawienia przy postach są inne. Wchodzisz w swój profil, widzisz swoje posty, pod nazwiskiem obok daty po prawej stronie masz znaczek, który pokazuje dla kogo jest on widoczny. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano

No właśnie nie. Te posty które chce aby były publiczne to są, ale żeby osoba mogła je zobaczyć musi być w znajomych. Am dodając że nie widać znajomych, danych itp 

Opublikowano

A facebook przypadkiem nie grzebał w ustawieniach prywatności dla osób poniżej 18 roku życia? Pamiętam, że mi po 18 odblokowała się chociażby opcja, że dostaje informacje o wiadomościach w skrzynce 'inne'.

Opublikowano

Facebook akurat w tych ustawieniach nie grzebał. 

A na komputerze jak to wygląda? Możliwe, że coś jest nie tak z aplikacją (często są z nią jakieś problemy), a w przeglądarce wszystko może normalnie działać. Innych przyczyn nie widzę. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jarek właśnie na komputerze sprawdziłem dokładnie tak samo i tam też grzebalem w ustawieniach, robiłem drugie konto aby to sprawdzić. 

Wolen tutaj nie wiem, ale moi znajomi mają takie same ustawienia, są poniżej 18 roku a im działa :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...