Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NO XD

Ciecho_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. to co robisz pewno jest nielegalne , a przynajmniej nieetyczne .

2. zakaz handlu na forum

3. lepiej kupić orginał < masz wsparcie od twórcy a czasami nawet darmowy upgrade pluginu do nowszej wersji o ile wyjdzie .

4. kupujac z spigot masz pewność że autor tematu (lub gdzies po dordze) nie dodal backdora

jak sie dobrze poszuka to pewno mozna je odszukać za darmo, a tutaj płacisz teoretycznie za nic :/ tak jak z kontami do mc po 1PLN heh tak mi sie przypomniało ze potem jet placz (wlascicieli serwerów) ze nowsze wersje (mc)  sa o kant dupy rozbić, heh a prawda jest taka że twórcom takich serwerów nie chce sie szukać lub trzeba zaplacić za aktualizacje ... leee najlepsza wersja to 1.7 potem to juz dnoooo (tak ogromne wparcie dla resourcepackow mozliwość dodania ponad 6K nowych modeli w tym modeli 3d , drzewka "osiagnieć" , możliwość puszczania muzyki z neta , niesamowity czat Json , ARMORstandy i wiele innych pomniejszych. ale co ja tam wiem nowe wersje sa gowniane :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...