Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] KairosMT2

happi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

START SERWERA 26 STYCZNIA 2018 O GODZINIE 18:00

bZSLcao.png

Jako, że forum działa jak działa, reszta prezentacji na naszym forum:

http://forum.kairosmt2.pl/index.php?/topic/855-oficjalna-prezentacja-kairosmt2pl/

ADMINISTRACJA:

[HA] Gadriel

[GA] Carter

[GM] Cobra

[MOD] B3nq

[MOD] Akane

SCREENY WERYFIKACYJNE

NNjc4xU.jpg

0kMfuM6.jpg

serwer nie należy już do Azprime

nie jestem w administracji, poproszono mnie o wrzucenie

k3HeXgc.png

Opublikowano

Po pierwsze - 11. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji. Oczywiście chodzi o prezentację, która jest dostępna tutaj, nie na forum serwera.

Po drugie -  10. Każda zapowiedź musi zostać założona przez przedstawiciela serwera, który jest odpowiedzialny za komunikacje z administracją MPCforum w celu ewentualnych popraw prezentacji czy ogólnych problemów dotyczących projektu.

Skoro nie jesteś w administracji, to czy aby na pewno powinieneś być przedstawicielem serwera? Pamiętaj, że wszelkie problemy i sprawy związane z zapowiedzią, będą w takiej sytuacji kierowane do Ciebie.

Opublikowano
4 minuty temu, Fanatic2 napisał:

zapowiedz 2 tygodnie wczesniej dodaje?

coś  w tym dziwnego ?

A co ze starm Kairosem, startuje 1;1 taki sam ? Tamten upadł, ze względu na małą ilość ludzi i jest stawiany nowy dla $$ ? 

Opublikowano

Zapowiedz niby spoko, ale nigdy nie przekonywaly mnie reworku i przy tym rowniez mam mieszane uczucia.

PS: Mowisz, ze prezka u was, bo tutaj forum zamyla? No okej, ale u was laduje sie ta prezka jeszcze gorzej. xD

Opublikowano

Pod którym nickiem kryje się Azpramie? A i wiadomo czemu wystawia ktoś z poza administracji. Karios sam w sobie dobry serwer, ale tak z 2tyg i koniec zabawy.

837371446280124127260.png
Opublikowano
3 godziny temu, DaMiX211 napisał:

Pod którym nickiem kryje się Azpramie? A i wiadomo czemu wystawia ktoś z poza administracji.

żadnym

znam właściciela od prawie 2 lat, poprosił mnie to wrzuciłem

k3HeXgc.png

Opublikowano
4 godziny temu, Evil Smile napisał:

logo troche wyglada jak z generatora napisów. 

Prezka biedna, nie zagram.

Powodzenia

Walić to, że prezka biedna. Są ważniejsze powody, dla których nie zagrasz.

Zobaczyłem sobie dział metin2 i mówie "ale tu szambo, brakuje tu jakiegoś kairosa lub cokolwiek", patrzę w zapowiedzi - Kairos. W sumie to nie mam nic takiego na ten serwer - poza tym, że to jest rework reworka.

Opublikowano
20 minut temu, Marchwj napisał:

Happi, ty robisz chyba za antyreklamę tego serwera :76_ghost:

to nie mój serwer rakchwju

k3HeXgc.png

Opublikowano

O ku*wa znów ten serwer ciekawe czy poprawiliście tę błędy a ch1*j z tym wejdę i sobie pobuguje trochę

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Nie stać ich na reklame tu u noperfecta się reklamowali po 3zł donejty xD Było yebnac chociaż 1000zł za reklame tam. A te goha 3zł to wam nie da ludzi online. Stawiam na jakieś 400ludków i offline po 2 tygodniach. Kotlety nie zarabiają :/ 

Opublikowano

3-ci raz ten sam serwer? Gówno dla kasy. Nie polecam. Niedługo będzie tak samo z tym serwerem jak z teriosami.

obraz.png

Opublikowano

Hmm ile pewności że serwer postoi trochę? słyszałem że już jakaś edycja była : / i że nie pykło, hmm? 

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...