Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamacja na stronie internetowej

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem sie z wami podzielić, a także usłyszeć wasz komentarz do tego, jak ostatnio przebiegała moja reklamacja internetowa. 3 miesiące temu kupiłem fotel genesis 550 nitro i jakiś pręt przebił mi oparcie. ( musiał sie jakoś w środku wyrwać nie z mojej winy ) . A tak przebiegała konwersacja z działem obsługi . 52891839153924476661.jpg

50856247664783023069.png

więc skoro mam dwa lata gwarancji, postanowiłem się troche pokłucić .... Bo to jak wyżej stwierdziłem "chyba jakiś żart" 

78354272426306201283.png

a dzisiaj juz produkt wymienili i jest juz przygotowany do wysyłki :D Co o tym sądzicie ? Dla mnie to jakieś wielkie nieporozumienie i według mnie osoba prowadząca konwersacje zachowuje się troche chamsko . Ale to tylko moje zdanie ..

Opublikowano

niby tak, ale pani za pierwszym razem stwierdziła ze jest to usterka mechaniczna i nic oni z tym nie moga zrobic ... i musiałem im się postawić, i jak sie okazało jednak to nie była usterka mechaniczna i wymienili

Opublikowano

1. No nam zdjęcia nie pokazałeś więc nie wiem co my mamy ocenić zwłaszcza, że reklamacja została przyjęta. 

2. W dziel obsługi klienta nie zawsze pracuje osoba, która zna się na konkretnej rzeczy - dokonała oceny na podstawie przesłanych informacji, a po twojej wiadomości skonsultowała się z kimś kto się zna i być może stwierdzili, że wolą Ci go wymienić niż się z tobą kłócić.

Nie uważam, żeby BOK zachował się w stosunku do Ciebie chamsko, prędzej powiedziałbym że trochę w drugą stronę. 

Opublikowano

Już mi nie chodzi czy słusznie czy nie , lecz jak im opisałem problem i wysłałem zdjecia to powiedzieli ze usterka mechaniczna , a jak im napisałem ze mam dwa lata gwarancji i dlaczego niby usterka jest przezemnie skoro ja uzywam fotela do siedzenia skoro do tego jest przeznaczony.... Moim zdaniem dziwne zachowanie, najpierw mowia ze gwarancja nie obejmuje , pozniej zeby skontaktowac sie z działem napraw producenta a pozniej wymieniaja towar ? :D Ale dziękuje za wasze opinie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...