Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwana Ekipa do Tworzenia serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie,

Poszukuje ekipy do tworzenia serwera prywatnego MT2.

Serwer: 4 Rdzenie Intel Xeon E5, 8GB RAM, 40GB SSD.

Osoby chętne proszę o pozostawienie komentarza lub wysłanie prywatnej wiadomości.

Serwer jest projektem czysto hobbistycznym i nie ma za zadanie przynosić żadnych dochodów poza utrzymaniem samego siebie bądź w przyszłości kolejnej odsłony. Możliwe udostępnienie wyciągu bankowego (konto PayPal).

Nazwa: Aktualnie Brak.

Typ serwera: PVE, Medium.

Cechy szczególne (Cel): Projekt Hobbistyczny, Bardzo tani Item Shop, Oraz (Jeśli się uda) darmowe monety do IS jako nagroda do questów(Bądź po prostu przedmioty z IS). Łatwy/Prosty system ulepszeń(99% -> +6, 90%->+7, 80%->+8, 70%->+9).

Poszukuje :

-Osoby do pisania/edycji questów.

-Webmastera.

-Ludzi z wizją nowego serwera

-Graczy/Beta Testerów

Jestem otwarty na propozycje.

Chciałbym poznać wasze opinie na ten temat.

Pozdrawiam serdecznie

Kamil Michalski 

Nowicjusz
Opublikowano
1 minutę temu, Aive napisał:

Dodaj, zgodnie z regulaminem działu, informację kogo dokładnie poszukujesz i jakąś metodę kontaktu.

Czas do 22.

Poszukuje ludzi, mądrych, myślących mających pomysł, coś na wzór rady.

Opublikowano
3 godziny temu, K4M napisał:

Poszukuje ludzi, mądrych, myślących mających pomysł, coś na wzór rady.

Ja pierdolę. Chodzi o stanowiska: Technik, Sponsor, GM, GA, Tutuor, AF, MF, ect.

Nowicjusz
Opublikowano
10 godzin temu, Reygras napisał:

Ja pierdolę. Chodzi o stanowiska: Technik, Sponsor, GM, GA, Tutuor, AF, MF, ect.

Uważaj chłopaku na słownictwo, nie znasz mnie więc sobie nie pozwalaj. NIE POSZUKUJE PACOWNIKÓW !! Poszukuje ludzi KREATYWNYCH z masą POMYSŁÓW i doświadczeniem! Nie obsadzam stanowisk, Czas cofnąć się do podstawówki i nauczyć się czytać ze zrozumieniem. 

Opublikowano

Nie no, to co w tym momencie napisałeś sprawiło, że się odpaliłem, ten post zadziałał na mnie jak płachta na byka. Uwaga, będzie wypracowanie.

3 godziny temu, K4M napisał:

Uważaj chłopaku na słownictwo, nie znasz mnie więc sobie nie pozwalaj. NIE POSZUKUJE PACOWNIKÓW !! Poszukuje ludzi KREATYWNYCH z masą POMYSŁÓW i doświadczeniem! Nie obsadzam stanowisk, Czas cofnąć się do podstawówki i nauczyć się czytać ze zrozumieniem. 

No tak, "pacowników" to może nie szukasz, ale pracowników być może już tak. Właśnie, czas cofnąć się do podstawówki i nauczyć się czytać ze zrozumieniem: 

6. W Temacie muszą być podane informacje (Max. czas na uzupełnienie to: 1h)

• Kogo szukamy/Kim chcemy zostać (Nie jest to wymagane, jeżeli wykonujemy usługi na zlecenie za darmo. Patrz punkt 13.)
  • Kontakt (np. PW, GG, Skype)

A jeżeli nie przeczytałeś regulaminu przed publikacją tematu to szczerze współczuję. Poczuj się odesłany do zapoznania się z nim. W razie problemów wyślij PW do jednego z członków obsługi forum (nie koniecznie działu metin2), oni Ci pomogą odnaleźć ten regulamin i nawet może pomogą Ci go zrozumieć. W Twoim temacie nie ma ani kontaktu, ani informacji na temat "kogo poszukujesz".

Gówno mnie obchodzi to, że szukasz ludzi KREATYWNYCH Z MASĄ POMYSŁÓW(!!!), mnie obchodzi to, czy szukasz GM-ów, adminów forum, techników baz danych czy kogo?

Ta kreatywność i "masa pomysłów (w głowie)" to są dodatkowe wymogi, a nie informacja o tym, kogo poszukujesz..

Nawet pomijając już ten regulamin (który nakazuje Ci umieszczenie w temacie - jak to ty nazwałeś - "stanowisk") masz braki w temacie.

No chyba, że Twoi członkowie załogi są w zależności od potrzeby natury siły wyższej albo technikami metin2, albo webdeveloperami, grafikami, etc. i płynnie przeskakują między stanowiskami. W tym wypadku poszukujesz kilku "znawców" w jednej osobie, na co Cię zapewne nie stać, a i pewnie takiej osoby nie ma na świecie (chyba, że Bóg jednak istnieje).

W Twoim temacie nie ma żadnych informacji na ten temat, po raz kolejny to napiszę, abyś przeczytał to po raz kolejny i może za którymś razem zrozumiesz. Tak ciężko napisać, że do teamu potrzebujesz osobę od tego, tamtego i tamtententengo? Czy do łba ci testosteron trzaska, że nie potrafisz myśleć ze zrozumieniem i próbę mojej pomocy odbiłeś żałosną próbą groźby?

Ja nie pozwolę sobie grozić jakiemuś 20 iq playerowi.

W tym momencie mam całkowicie gdzieś to, czy poczujesz się obrażony. Bo mam wrażenie, że jesteś typowym dresem pseudo pakerem, skończyłeś ledwo co podstawówkę, kozaczysz do każdego "na dzielni", tesosteron uderza do łba, a co się tam nie zmieści to wylewa się z Ciebie przez wszystkie otwory (tj. ucho, nos itd.), a używki (w tym kreatynka) wyżarły Ci mózg i logiczne myślenie. Ale to tylko moja opinia.

Bez pozdrowień, nie polecam zawodnika, z takimi drecholami nie warto współpracować.

Nowicjusz
Opublikowano

Niestety ale Twoje wypociny zdały się na nic a Twoje posty są niczym innym niż spam, szanuje że nie bałeś się wyrazić swoją opinię aczkolwiek życie powinno nauczyć Cię że niektóre rzeczy powinno się zachować dla siebie bo z Twojego "wypracowania"  każdy może wywnioskować iż jesteś zwykłym hejterem. Nie poczułem się urażony Twoją wiadomością gdyż nie jestem 'dresem' a moje IQ prawdopodobnie znacznie przewyższa Twoje, widać to dokładnie po Twoich wypowiedziach, ponownie powiem nie mam konkretnych 'stanowisk' do obsadzenia, jestem osobą która jest w stanie wykonać znaczną część prac sama, a więc poszukuje osób które mają pojęcie o 'zapotrzebowaniu' graczy, projekt nie ma być dochodowy, projekt ma po prostu sam się utrzymać gdyż traktuje to bardzo hobbistycznie i każdy kto próbuje na tym zarobić bardzo szybko kończy swoją 'działalność'.

Twoje wytknięcie mojego błędu (literówki) jest bardziej niż żałosne, nie jest to błąd ortograficzny a raczej sprzętowy gdyż pisałem to na tablecie który swoje ma już za sobą.

Dla dokładnego zakreślenia różnic między nami, serdecznie dziękuje Ci za Twoje wiadomości aczkolwiek są one tutaj zbędne, jeśli masz więc jeszcze jakieś uwagi proszę o wiadomość prywatną.

Pozdrawiam serdecznie

Kamil Michalski

Opublikowano

Po pierwsze, proszę panów o uspokojenie się i odpuszczenie sobie dalszej, zbędnej dyskusji.

Po drugie, autorze tematu, jestem w stanie uszanować to, że nie szukasz osób na standardowe stanowiska - okej, nadal proszę jednak o podanie formy kontaktu, takiej jak np. PW/GG/Telegram.

Nowicjusz
Opublikowano

Też jestem zaskoczony, niestety czas tego nie zmienił :) cały czas szukam chętnych do pomocy jeśli ktoś by się chciał podzielić wizja fajnego serwera do mt2 to można pisać nawet tutaj, tak jak napisałem wyżej jest to projekt czysto hobbistyczny robiony przez graczy dla graczy, zero profitu, czysty fun :)

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...