Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria.eu [Dedyk] [Easy] [Rework]

#Filip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na FB prawie zerowa aktywność pod postami, zero reklamy, no, no 2k na starcie jak nic, serwer niby ciekawy, ale kto chciałby grać w metina singleplayer?

Opublikowano
Przed chwilą, Peppe napisał:

na FB prawie zerowa aktywność pod postami, zero reklamy, no, no 2k na starcie jak nic, serwer niby ciekawy, ale kto chciałby grać w metina singleplayer?

oni reklamy miec nie beda dziadola na tym jak

Opublikowano
1 minutę temu, Adonis6Xp napisał:

oni reklamy miec nie beda dziadola na tym jak

Od Ciebie reklame? Zaoferowałeś nam mailing wydybany z baz latających po necie i śmieszne gg. 

3 minuty temu, Peppe napisał:

Może pokażę zasięgi? :)

Opublikowano

O Cześć Filip, wiem że się nie lubimy ale powodzenia <:

Opublikowano

7. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji.

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

17. Prezentacja obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

Dodaj zespół serwera, link do DL i skan oraz popraw screeny weryfikacyjne tak, aby były zgodne z regulaminem. Czas do 13.

Opublikowano

albo ja jestem juz stary albo ten serwer jest chuyowy 

zróbcie coś prostego metek z 2k10 dodajcie jakieś bajery i już elegancki serwer 

a to co ma być? jakies dziwne systemy nawet nie wnikam do czego służą 

sety jak z painta które nijak mają się do całości

nic ma tu nic zachęcającego do gry wg mnie 

Opublikowano

a to na arianeę gadałeś, że syf i skok pod hajs. XDDDDDDDDD

Pochwal się administracją, któryś z was dał mi bana z dopiskiem "schudnij" XDDD 

kompleksy macie z tą nadwagą, że każecie każdemu zrzucać kg? :/ 

serwer to typowa sklejka, nie polecam xD 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Serwer posiada jakiegoś TS ?! PS : Takie prezentacje nie powinny mieć miejsca... z prezentacji nic się nie dowiedziałem .

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

Nie polecam ponieważ niestety po raz kolejny odgrzewany kotlet schabowy :( ponadto zero reklamy więc za pewne 30 osób online i padnie w trybie błyskawicznym. Pozdro 600:sex:

Opublikowano

Paskudne sety
Typowe. ujowe mapki pod exp, ale co się dziwić, dzisiaj już nikt nic autorskiego nie umie zrobić
Nic ciekawego ze szkatułek serwerowych
Braki w informacji: jak ze skillami?
3/4 prezki to pokaz eq, fascynujące

Nie zagram, nie polecam.

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Filip mam do ciebie pytanie, po jaki chuj wyście wrzucili tutaj prezke?

Dobrze wiecie że najczęściej jak w tym przypadku odzywają się największe rakusy jakich ten świat widział.

To nie te czasy że prezka tutaj coś daje, jedynie wkurwa jak czytasz komentarze.

Offtop: Shopy odbugowane? Skąd truta?

Opublikowano
13 godzin temu, TonyBletek napisał:

Filip mam do ciebie pytanie, po jaki chuj wyście wrzucili tutaj prezke?

Dobrze wiecie że najczęściej jak w tym przypadku odzywają się największe rakusy jakich ten świat widział.

To nie te czasy że prezka tutaj coś daje, jedynie wkurwa jak czytasz komentarze.

Offtop: Shopy odbugowane? Skąd truta?

Chcieliśmy się pośmiać z rakowego poziomu tego forum :P Nie zamierzamy nawet poprawiać prezki pod ich "wymogi" :P

Opublikowano
17 godzin temu, Aive napisał:

7. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji.

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

17. Prezentacja obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

Dodaj zespół serwera, link do DL i skan oraz popraw screeny weryfikacyjne tak, aby były zgodne z regulaminem. Czas do 13.

Archiwum.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...