Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy byłby ktoś chętny na innowacyjny serwer?

BambusowyDzwon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanko - chcielibyście zagrać na innowacyjnym serwerze SFGame, gdzie pierwsza osoba, która wbije maxa dostaje 250 PLN?

Akurat składa się, iż tworzę takowy serwer, lecz nie wiem jakie byłoby zainteresowanie.

[P] Innowacje tzn?
[O] Kowal, Osiągnięcia, Maksymalny Poziom, Tornado etc.
[P] Kiedy takowy serwer miałby wystartować?
[O] Luty/marzec 2k18. Możliwe, iż lekko start może się opóźnić.
[P] Jaka będzie reklama serwera?
[O] Umówiliśmy już  kilku polskich YT'nerów oraz jednego zagranicznego. Oczekujemy 200+ na starcie :)
[P] Gdzie mogę być na bieżąco z informacjami o serwerze?
[O] Na naszym FanPage'u: https://www.facebook.com/MitraelSF/

Pozdrawiam - xBAMBUS

NAJLEPSZY SERWER SFGAME POWRACA - Xayah Classic!

Start Serwera: 06.12. godz 20:00

sygnatura.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Marchwj napisał:

Jeżeli nagroda jest w formie grzybów na twoim serwerze o wartości 250 zł, to jest to żadna nagroda xD

Chodzi tu o 250 zł w PLN'ach ;) Dodatkowo TOP3 osoby otrzymają 100zł w grzybach.

Zapraszam do ankiety odnośnie daty startu serwera: http://www.strawpoll.me/14675756

sygnatura.jpg

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Życzę powodzenia :) Sam pewnie jak będę miał ochotę i czas wbije na serwer :)

Opublikowano

Powodzenia. Czasu nie będę mieć na topke, ale może wbije.

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Opublikowano

Bez przesady, innowacyjność w postaci marchewki dla graczy, a co poza tym z tych modernizacji?

Na początku zacznie grać więcej ludzi, bait dla nastolatków, a potem jak wiele osób zobaczy, że nie są w stanie poświęcić takiego czasu co poniektórzy to zostanie powiedzmy z 3 osoby, które będą nołlajfić żeby zarobić pinionszki.

Opublikowano
40 minut temu, Xenodium napisał:

Bez przesady, innowacyjność w postaci marchewki dla graczy, a co poza tym z tych modernizacji?

Na początku zacznie grać więcej ludzi, bait dla nastolatków, a potem jak wiele osób zobaczy, że nie są w stanie poświęcić takiego czasu co poniektórzy to zostanie powiedzmy z 3 osoby, które będą nołlajfić żeby zarobić pinionszki.

Tu się nie zgodzę. Będzie dużo konkursów oraz eventów. Dodatkowo załatwiłem dość dużą reklamę, tak więc powinno się utrzymywać to 50/100+ :)

sygnatura.jpg

Opublikowano

Fajnie, że się nie zgodzisz tylko znowu nie dałeś żadnego argumentu, nic. Uzasadnienie na poziomie, no, będzie fajnie, naprawdę, będzie dużo rzeczy fajnych, superancko, konkursiki.

Dnia 21.12.2017 o 22:11, BambusowyDzwon napisał:

Kowal, Osiągnięcia, Maksymalny Poziom, Tornado etc.

Czy to przypadkiem nie jest innowacja, a rzeczy wprowadzone do gry sporo czasu temu?

46 minut temu, BambusowyDzwon napisał:

Dodatkowo załatwiłem dość dużą reklamę, tak więc powinno się utrzymywać to 50/100

Jak będziesz miał szczęście, wtedy może. Póki co jedyną Twoją szansą są youtuberzy, którzy muszą być ogarnięci żeby przynieść za sobą swoich widzów, bo jest to według mnie serwer jakich jest wiele.

Jedyną Twoją innowacją to kasa, wystarczy wejść w jakąkolwiek prezentacje:

Nieistotne co to za serwer, nazywasz swój innowacyjnym, a tutaj - kowal, jest? jest. Tornado, jest? jest. Osiągnięcia są? są. Innowacja.

PS. żeby nie było insynuacji, nie jestem związany z żadnym serwerem, nie robię antyreklamy. Po prostu irytuje mnie wciskanie kitu.
Mimo wszystko, zrób jakieś faktyczne innowacje, no i powodzenia.

Opublikowano

Im większa reklama tym więcej osób prawda? Jak wspomniałem o reklamie to chodziło mi o zagraniczny YT oraz polski. Wprowadzimy kilka rzeczy od siebie - spokojnie :) Jeżeli interesuje Cię co dokładnie to zapraszam na FanPage ;)

Szanuję Twoją opinię, tak jak każdą inną. Mam nadzieję, iż się kiedyś przekonasz, że Mitrael będzie dobrym serwerem.

Pozdrawiam

sygnatura.jpg

Opublikowano

Kowal innowacją? To 10 minut kilkanaście minut roboty.

Mam 100% nowej i starej wersji pliki na dysku i nie zajęło mi to jakoś sporo czasu.

Czekam na serwer, z chęcią przetestuję.

Opublikowano

Słuchaj, dla mnie innowacyjnym serverem bedzie taki na którym bedzie minimalne opóźnienie albo żadne :)

I tak btw. jakie będą % ? ile grzybów na start itp

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 6.01.2018 o 23:21, get99 napisał:

Słuchaj, dla mnie innowacyjnym serverem bedzie taki na którym bedzie minimalne opóźnienie albo żadne :)

I tak btw. jakie będą % ? ile grzybów na start itp

W prezentacji wszystko będzie :D

sygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...