Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ..

Mam takie pytanko a nawet ze dwa xD.

Chciałbym zarabiać przez internet ale niewiem :

Na której najlepiej stronie,

Czy mogłbym nie wypłacać tylko przelać odrazu na g1 jakbym chciał kupić premium na wr .

Czy jak mam 13 lat to i tak moge zalozyc ?

I która stronka jest najlepsza

Czyli w skrócie Najlepsza strona,przelew bezpośrednio do g1, pełnoletność ?.

Pa xD pozdro

PS

I poleccie mi ta strone która wy uzywacie i robiliscie do g1 przelew albo do pko ...

Eyy wstawcie w sygne "Pipr do klatki w zoo, a kilo_pyrkow razem z nim"I bedzie rikitiki barabara

PipR ty mój ogierku xdd

UWAGA! Ogłaszam, że to co jest napisane do góry jest to nieprawdą.

Opublikowano

Ermm, taka strona nie istnieje. www.bux.to To jest najlepsza strona do zarabiania w necie . Możesz zarabiać, jako nowy około 2$ dziennie. Jest w ogórka tutków na forum i na goglach. Kasę możesz przelać na paypala na przykład, trwa to 1 miech. Jeżeli się mylę to mnie poprawić ;p

Opublikowano
Ermm, taka strona nie istnieje. www.bux.to To jest najlepsza strona do zarabiania w necie . Możesz zarabiać, jako nowy około 2$ dziennie. Jest w ogórka tutków na forum i na goglach. Kasę możesz przelać na paypala na przykład, trwa to 1 miech. Jeżeli się mylę to mnie poprawić ;p

A ja nie mam paypala i co teraz ?:P

Przelew trwa 1 miech (lol) ?

@edit PayPal założony bux to zalozony thx pa :P xD

@edit2 No klikam Surf Ads kilkam w reklamy i pkazuja sie topici z bux.to musze czekac 30 sek na next a gdzie moge sprawdzic stan konta ?!

Eyy wstawcie w sygne "Pipr do klatki w zoo, a kilo_pyrkow razem z nim"I bedzie rikitiki barabara

PipR ty mój ogierku xdd

Opublikowano

To Ty chyba na pieszo przenosisz ta kase do nich. u mnie trwa to nie cale 30sekund

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

No mówiłem żeby mnie poprawiać :) Na buxie już dawno nie byłem kiedyś czekało się 20-40 dni :P

A konto na paypalu sobie załóż? Tak trudno? Ja mam jedno nie podawając nawet karty kredytowej :)

@down

A jednak ;p

Opublikowano
Ta ta i co jeszcze wrotek

Kasę z bux.to przesyłają w min 40dni więc nie kłam

A po 2 na bux.to trzeba mieć konto na alertpayu a nie paypalu

To co mam klikac czy nie ? czy szkoda czasu ?

PipR ty mój ogierku xdd

Opublikowano

Szkoda czasu, te cale "zarabianie" przez internet to pic na wode, dostaniesz moze jakis marny grosz.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Nie do końca. Uzbierasz w kilka miesięcy załóżmy 20$. Kupisz 15 refferali i już masz prawie 2$ dziennie. Teraz jedynie uzbieraj nowe 20$ i kup więcej refferali lub inwestuj. 1 koleś kupił chyba 500 refferali za 120+ $ i w ciągu roku uzbierało mu się 500$ (on W OGÓLE nie klikał!).

@edit

Przelewy:

bux.to > alertpay

alertpay > paypal

alertpay > bux.to (premium/refferals)

paypal > karta kredytowa / zakupy w internecie / itd.

bez gif.

Opublikowano
Ta ta i co jeszcze wrotek

Kasę z bux.to przesyłają w min 40dni więc nie kłam

A po 2 na bux.to trzeba mieć konto na alertpayu a nie paypalu

mówilem o przelewach w paypau, nie o jakims bux.to.

a jezeli chodzi o zarobek, to daj se spokoj, dorosnij troche i znajdz normalna prace.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

No ok . xD ale zanim dorosne to troche trzeba poczekać ...

Podacie jakiś sposób na zarabianie (nie przez internet) ...

Dostaje kieszonkowe ale nie takie, że na miecha tylko dziennie po 4 zł a jak dostane to strace xdd

PipR ty mój ogierku xdd

Opublikowano

@up

W tym rzecz, że tu chodzi o jak największą liczbę refferali. Ja już zarabiam ok. 40 groszy dziennie. Jeszcze moi kumple będą klikać. Dobra strategia nie jest zła.

bez gif.