Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję stabilnych do zainstalowania botów muzycznych ts3 na VPS

M A R C E L1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz do mnie na priva ;) stawiam boty wersja klienta 3.1.6 ;) posiadam owy skrypt który instaluje od razu 30 instancji ;)

aBBJCq0.png

Opublikowano
15 godzin temu, Cloud156 napisał:

Napisz do mnie na priva ;) stawiam boty wersja klienta 3.1.6 ;) posiadam owy skrypt który instaluje od razu 30 instancji ;)

Jeżeli chcesz napisz proszę aby były to boty nie crackowane.

Opublikowano

Szczerze to nie znajdziesz wielu alternatyw dla sinusbota, masz np. ts3musicbota ale on jest płatny i to wcale nie miało. Dlatego radze się raczej pogodzić z koniecznością korzystania z sinusów, no chyba że masz "duże" zasoby finansowe, które mógłbyś na to przeznaczyć. 

Opublikowano
9 godzin temu, carbonx napisał:

Szczerze to nie znajdziesz wielu alternatyw dla sinusbota, masz np. ts3musicbota ale on jest płatny i to wcale nie miało. Dlatego radze się raczej pogodzić z koniecznością korzystania z sinusów, no chyba że masz "duże" zasoby finansowe, które mógłbyś na to przeznaczyć. 

Czy ja wiem ~ 10.50 zł na miesiąc to nie tak drogo, instalujesz na vpsie ile chcesz tego nawet na portach i nie tak dużo zabiera zasobów.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano
1 godzinę temu, AKUKU597 napisał:

Czy ja wiem ~ 10.50 zł na miesiąc to nie tak drogo, instalujesz na vpsie ile chcesz tego nawet na portach i nie tak dużo zabiera zasobów.

Właśnie problem jest taki, że nie ile chcesz tylko max. 3.

Opublikowano

Nie  ma wielu botów. Sinusbot masz 2 boty za free. No możesz jeszcze crackować boty i będziesz mieć więcej, ale nie polecam :)

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...