Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekrutacja na stanowisko helpera na dużym serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! 

Wraz z dniem dzisiejszym mam zaszczyt otworzyć rekrutację na stanowisko helpera, na serwerze Minecraft non-premium. Serwer prowadzony jest na wersji 1.7-1.8, a codziennie utrzymuje się na nim 200-300 osób. Wymagania:

- Dość obszerna znajomość Minecrafta (znana większość podstawowych komend helpera). Wymagamy wieku 15+, oraz umiejętności poprawnego wypowiadania się, interpunkcji oraz ortografii na poziomie. Poza tym oczekujemy wysokiej kultury osobistej, jak i umiejętności sprawdzania graczy (wiadomo - killaura/macro/autoclicker/popularne cheaty) na serwerze MegaDrop. Do tego wymagamy, żeby osoba składająca podanie posiadała sprawny mikrofon, słuchawki + sprzęt komputerowy.

Jeśli wydaje Ci się, że spełniasz wszystkie wymogi i chcesz dołączyć do naszej ekipy zgłoś się na mojej forumowej skrzynce. Oczekuję ładnego, przekonującego podania. (liczę, że osoba składająca podanie rozpisze się, bo nie przyjmujemy byle kogo)  

Nie stosujcie żadnego wzoru, bo osoby ułatwiając sobie tak pracę od razu odpadają.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Rekrutacja na stanowisko helpera
Opublikowano

Może jakieś IP?

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Rekrutacja dalej otwarta - szukamy jeszcze pięciu helperów! Zapraszam do składania podań.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Rekrutacja na stanowisko helpera na dużym serwerze
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
1 godzinę temu, MarciN300 napisał:

Atmosferę jak w grobie + helperów którzy cię sprzedają za plusa :)

Nie ma to jak zostać wyjebanym, przez bycie toksycznym, oraz niezważać na ostrzeżenia i jeszcze być o to złym. Nieprawdaż? 

Opublikowano
4 godziny temu, MrSpoks napisał:

Nie ma to jak zostać wyjebanym, przez bycie toksycznym, oraz niezważać na ostrzeżenia i jeszcze być o to złym. Nieprawdaż? 

Czyli szukacie dzieciaków, którzy będą za Was odwalać czarną robote, a Wy będziecie tylko doić kase jeszcze na czarno, bo jakoś mi się nie chce wierzyć, że 15 letni własciciel założył dzialalność gospodarczą. Przeczytaj regulamin microsms, bo możesz mieć kłopoty.

Opublikowano

Nie będziemy płacić za helperów, skoro wiele osób zgadza się robić to za darmo. Nie szukamy profesjonalistów. ;) 

Swoją drogą nie rozumiem jak wywnioskowałeś to:

1 godzinę temu, Mickey2 napisał:

Czyli szukacie dzieciaków, którzy będą za Was odwalać czarną robote, a Wy będziecie tylko doić kase jeszcze na czarno, bo jakoś mi się nie chce wierzyć, że 15 letni własciciel założył dzialalność gospodarczą. Przeczytaj regulamin microsms, bo możesz mieć kłopoty.

po tym, co zacytowałeś.

Opublikowano
2 godziny temu, Mickey2 napisał:

Chłoptasiu, nie znam takiego serwera który wielmożnie płaci swoim helperom, którzy sami z własnej woli zglaszają się do pomocy na serwerze przy sprawdzaniu graczy czy pomocy na teamspeaku, nawet HeadAdmin bodajże mc.skkf.net nie dostał ani zlotowki co potwierdził pod filmem xera tutaj screen: https://imgur.com/a/7VURm

Ból dupy czy to już po prostu egocenztrym? Wnioskuje to po twoich postach na tym forum które nie mowiąc wulgarnie są poprostu "żalosne" https://imgur.com/a/Az9NW

Opublikowano
Dnia 17.02.2018 o 16:18, MrSpoks napisał:

Czy ja mówiłem że jestem zły o to że mnie "wyjebaliście"? Odpowiedziałem tylko że admini na tym serwerku donoszą na siebie za plusy a najbardziej Nayamo który nawet nic za to nie dostaje :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...