Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemeria2 [DEDYK] [EASY PVP]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kończ waść wstydu oszczędź, 5 osób online, zero odpowiedzi na czacie xD nie polecam

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Ciekawe że pod każdą Prezentacją piszesz że nie polecasz grać itd dziwne żebyś oceniał serwery nie grając na nich? Czy to poprostu spam?

Opublikowano

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/home/bosmanxmt2/domains/nemeria.eu/public_html/index.php on line 43 Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/bosmanxmt2/domains/nemeria.eu/public_html/index.php on line 45

wszystko jasne xd!
lepiej to wyłącz B)

Opublikowano

ZAPRASZAM NA SERWER JEŚLI CHODZI O GRACZY TO PRZYBYŁO SPORO :)

Aktualnie jest 

80.png

ZAPRASZAM  ZWIĘKSZONY POZIOM DO 115 POZDRAWIAM KONKURS O MIANO TOP1 AKTYWNY :)

Opublikowano

możesz wrzucić klienta na inny hosting? mój komputer nie współpracuje z mega.nz i przy każdej próbie przy 80% cały się tnie i nie ma opcji żeby pobrać klienta

Opublikowano
Dnia 21.12.2017 o 09:33, *VideCuiFide* napisał:

Ciekawe że pod każdą Prezentacją piszesz że nie polecasz grać itd dziwne żebyś oceniał serwery nie grając na nich? Czy to poprostu spam?

niestety zagrałem na tym ''serwerze'' i mam prawo do oceny :)))

Licznik pokazuje 87 osób, w m1 w każdym królestwie jest może 1 osoba, na czacie nikt się nie odzywa od ponad 30 min, spoty puste, czy to w v1 czy w grocie, także podkręcenie niezłe.
Ulepki są w sklepach, oprócz pereł i szlachetnych kamieni, gdzie perły idzie wydropać, a szlachetne kamienie dropią jakby chciały i nie mogły (a wymagane jest ich naprawde sporo+ 75% szans na ulepszenie.
Po ulepszeniu dzwonka do expa na 100lv  mamy możliwość ulepszania dalej... na dzwon od 180. Także niezłe dymy.
Po wejściu na IS'a w grze, przekierowywuje nas na stronę kamelisa xD
Dropią z metinów kupony Sm, ale IS jest niedostępny xD
Po teleportowaniu się do v2 pająków, tepa nas do komnaty królowej w v1, a nie ma możliwości zdobycia przepustki do v2.
Kasy dropi mało, a rzeczy do biologa są kurewsko drogie
Na rękawicy dropa jest napisane, że działa na 3h, a tak naprawdę jest na 1h.
6-7 bony są do zdobycia tylko za PO, gdzie oczywiście są masakrycznie drogie, a zmianki za yangi jeszcze lepsze (jedna zmianka 150kk, gdzie to z 30 min dropu na najlepszym spocie w v2 groty)
Tragicznie dopasowany exp na mapach. (55lv wbijasz z 1.5h, bo spoty respią się co 5 min, a od 55 do 100 w 30 min.)
Leczenie u szamana daje prawie 2x więcej hp niż mam sam na 110lv w full eq, odpałach i biologu)
Niepotrzebny boss na koncu v1 groty
WH chodzi aż miło.

To narazie wszystkie mankamenty na tym serwerze, a gram ledwo jeden dzien.

Jestem jak Magda Gessler
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Żalił? Czyli według ciebie opisywanie blędów serwera to żalenie się? XDDDD
O kur*a, padłem, leże i nie wstaje xD nic dziwnego, że nikt nie chce grac.

Ogłośmy wszem i wobec każdemu krytykowi filmowemu/artystycznemu, że ich wytykanie błędów to zwykłe żalenie się xDDDD

offtop: często wywala po próbie kupna kd'u

Jestem jak Magda Gessler
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

oboje jesteście gówno warci i wasze wypowiedzi gówno wnoszą do tego tematu, a co do serwera na każdym można sobie pyknąć nawet jak jest zjebany tym bardziej jak jest easy/pvp tylko pytanie jest takie czy to w ogóle jest easy/pvp bo na moje to sam easy

Opublikowano
2 godziny temu, Nosi97 napisał:

Żalił? Czyli według ciebie opisywanie blędów serwera to żalenie się? XDDDD
O kur*a, padłem, leże i nie wstaje xD nic dziwnego, że nikt nie chce grac.

Ogłośmy wszem i wobec każdemu krytykowi filmowemu/artystycznemu, że ich wytykanie błędów to zwykłe żalenie się xDDDD

offtop: często wywala po próbie kupna kd'u

A więc na Serwerze gra około 80-90 graczy ;) Nie rozumiem czemu tak krytykujesz Serwer który nie ma item shopa?? Uzasadnij mi dlaczego bo nie mogę tego zrozumieć dodam jeszcze że nie zmuszam Cie do gry skoro sie nie podoba to nie graj ;D Pozdrawiam

Opublikowano
1 godzinę temu, *VideCuiFide* napisał:

A więc na Serwerze gra około 80-90 graczy ;) Nie rozumiem czemu tak krytykujesz Serwer który nie ma item shopa?? Uzasadnij mi dlaczego bo nie mogę tego zrozumieć dodam jeszcze że nie zmuszam Cie do gry skoro sie nie podoba to nie graj ;D Pozdrawiam

teraz będziesz się bronił brakiem isa? Nikt ci nie zakazywał jego dodawać, masz pełne do tego prawo. Chodzi tylko i wyłącznie o to głąbie że zamiast robić serwer na jakiś gównianych gotowcach na 2 tygodnie to zrobić coś od siebie, na co gracze czekają i co sprawi, że spędzą tam niezapomniane chwile.

Opublikowano

Kurwa gościu wyłącz to gówno... To co wypisał @Nosi97 to jest 1/4 błędów tego serwera, w sumie on sam jest jednym wielkim błędem.

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano
Dnia 25.12.2017 o 18:30, *VideCuiFide* napisał:

Nikt nie zmusza Cie do gry... A piszesz to tak jakbyś się żalił? ;D dzięki za opinie ;)

server ma masę błędów(sam przez bagi zrezygnowałem) człowiek ci wypisuje je a ty mu odpowiadasz że się zali kur*a rusz pupę popraw kilka rzeczy może ci graczy przybędzie.. 

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Autor tematu powinien dostać zakaz dodawania tematów w publikacji i zapowiedziach. To nie możliwe, abyś miał 87 osób o 6:10, ty nie rozumiesz nadal, że robisz gówniane serwery, które są góra na 2dni gry, a stoją po 2 tygodnie w dodatku na gotowcach...

Dnia 25.12.2017 o 23:29, Lajk™ napisał:

teraz będziesz się bronił brakiem isa? Nikt ci nie zakazywał jego dodawać, masz pełne do tego prawo. Chodzi tylko i wyłącznie o to głąbie że zamiast robić serwer na jakiś gównianych gotowcach na 2 tygodnie to zrobić coś od siebie, na co gracze czekają i co sprawi, że spędzą tam niezapomniane chwile.

Lajk ma racje, na początku próbował Ci doradzać, w ogóle jak z tym zacząć, a Ty jedynie lipe odpier**lasz.. 

Opublikowano

Do tych co mowili ze padnie po 1dniu a dawaliscie góra 1 tydzień  a było was dużo serwer dalej działa Zapraszam do gry skoro jednak nie mieliście racji ;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Brak mi jakiegokolwiek komentarza na temat tego serwera, nie mam bladego pojęcia czy się śmiać - a może jednak płakać?

Nie zainteresowało przynajmniej mnie nic, abym weszła na ten serwer albo chociaż założyła konto , zbędne postawienie serwera, na którym nikt nie gra.

A jeśli ktoś gra to widocznie lubi być odseparowanym od innych i jest sam panem "topki" - no bo cóż na innych serwerach jest dość ... hmm słaby?

Jeśli miałabym tworzyć serwer, to z jajem tak aby każdy mógł wnieść do niego coś ciekawego, a ja tutaj widzę drugi Xenox...

Z mojej perspektywy jest to żałosne dodawania tego serwera, usuń go , albo zmodernizuj - może ludzie się skuszą i ktoś na niego wejdzie?

Na ten moment jest on na straconej pozycji - a Ty zaprzeczasz rzeczywistości jaka jest :)

Przyjmij opinie innych na klatę i nie pogrążaj się bardziej, taka mała rada.

Uwaga - Hejt On!

99523830871009328537.png

Opublikowano

Okej rozumiem twoją opinie i w sumie się zgadzam  nie przyłożyłem sie do serwera co widać nie miałem czasu teraz  zrozumiałem to bardziej dlatego zamykam serwer  mimo wszystko jeśli ktoś chce współpracować pomóc mi to proszę pw musze się nauczyć bo zrozumiałem swoje błędy poprostu jestem zbyt leniwy i nie słucham waszych porad co potem się mśći na mnie.Podsumując serwer działał mniej więcej 2 miesiące. Szukam osób do pomocy jeśli jesteś zainteresowany pisz priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...