Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemeria2 [DEDYK] [EASY PVP]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 godzinę temu, Strik3r. napisał:

nie polecam xD

może jakieś szczegóły czy zniechęcasz bo ci się nie podoba serwer ?

Opublikowano

To dobre Kamelis.pl 

1rbv4h.png

1 godzinę temu, AMBOSS napisał:

On tylko hejt rzuca ,, nie polecam'' nawet nie wszedl na serwer

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano
11 minut temu, ReziPlayGamesxD napisał:

To dobre Kamelis.pl 

1rbv4h.png

A na co ty liczyłeś ? xD 

Opublikowano

Gra ktoś na tym syfie czy już pierdolnął? xD 

Opublikowano
23 minuty temu, ReziPlayGamesxD napisał:

To dobre Kamelis.pl 

1rbv4h.png

Bo prezentacja mnie zniechęciła to po co mam wchodzić na serwer? ludzi zapewne z 20 jak nie mniej i nie mam zamiaru wchodzić na takie gówna bo mam swoją godność

1 godzinę temu, AMBOSS napisał:

sama prezentacja zniechęca, gotowiec a administracja a raczej ADMINISTRATOR chuja potrafi zrobić :) 

i to nie jest pierwszy start. :) 

image.png

Opublikowano
54 minuty temu, Strik3r. napisał:

Bo prezentacja mnie zniechęciła to po co mam wchodzić na serwer? ludzi zapewne z 20 jak nie mniej i nie mam zamiaru wchodzić na takie gówna bo mam swoją godność

sama prezentacja zniechęca, gotowiec a administracja a raczej ADMINISTRATOR chuja potrafi zrobić :) 

i to nie jest pierwszy start. :) 

Ja się chciałem tylko zapytać.

Dlaczego ludzie napierdzielają na typów którzy podobno nie znają się na serwerach? Przecież taki właśnie właściciel do pomocy w polsce ma takie osoby które znane są że robią serwery na miesiąc? xD ? Tak czy siak będzie hejt na dany serwer. Bo jak ktoś spróbuje postawić serwer samemu to napiszecie że się na tym nie zna, a jak zatrudni osobę do ogarnięcia go, to napiszecie że to kolejny kotlet pana xxx.

Jest wogole jakiś technik w polsce który ma serwer metina i nie jest hejtowany? :v

Opublikowano
22 godziny temu, P3TERR napisał:

Nie ma gdzie grac? Samia, glador, wom, rubinum, vesteris, tamidia, i wiele wiele wiecej.

Co do serwera to padnie tego samego dnia co wystartuje. Nie polecam.

a co jeżeli na owych serverach grałem chodzi mi o czysty server fast lvl i pvp :) 

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano
27 minut temu, Mizutsuki napisał:

Ja się chciałem tylko zapytać.

Dlaczego ludzie napierdzielają na typów którzy podobno nie znają się na serwerach? Przecież taki właśnie właściciel do pomocy w polsce ma takie osoby które znane są że robią serwery na miesiąc? xD ? Tak czy siak będzie hejt na dany serwer. Bo jak ktoś spróbuje postawić serwer samemu to napiszecie że się na tym nie zna, a jak zatrudni osobę do ogarnięcia go, to napiszecie że to kolejny kotlet pana xxx.

Jest wogole jakiś technik w polsce który ma serwer metina i nie jest hejtowany? :v

Surek to najlepszy technik xD ciekawe jakie dziury ma kamelis xD 

Opublikowano
9 minut temu, Evil Smile napisał:

SZTOS JAKIEGO NIE BYŁO :)

xD kto to tu wpuścił :/ 

No niestety nikt prezentacji tu nie ogarnia xD 

Opublikowano

Raczej nie zagram i nie polecam.

@*VideCuiFide* Zacznij w koncu robić coś porządnego bo z tego co widzę co 2tyg wypuszczasz syf nie warty wejścia w publikacje. A co do prezentacji to nawet nie wypowiem się, bo sam wiesz ze jest jakaś chujowa...

@edit:

A może na tym forum pojawi się coś takiego jak moderowanie działu publikacje(o ile nie ma) gdzie ktoś przejrzy to i dopiero dopuści do publikacji, bo tego ''serwera'' nie ma sensu nawet publikować gdziekolwiek, bo sie wyjebie szybciej niż wstał.

Opublikowano
8 godzin temu, AMBOSS napisał:

"Być może powód to jest" jakość serwera i zaangażowanie administracji?

Opublikowano

ja również zrezygnowałem ale takie pisanie że serwer jest zrobiony do wyłudzania pasów możecie sobie darować bo te żałosne czasy już mineły, nikt wam nie każe używać wszędzie tych samych danych...

Opublikowano

LISTA ZMIAN
WPROWADZONYCH
NAPRAWIONE PODNOSZENIE YANG DZIAŁA NA KAZDEJ POSTACI
DODANE ULEPSZACZE DO NPC
gwiazda
Symbol
Notatka Smierci
Lodowy Kamień 
Szmaragd 

oraz te które będą wprowadzone - set do pvp

zwiększony maxymalny poziom do 120 

POZDRAWIAM SERDECZNIE Smile

Opublikowano

Event Zapraszam do udziału ;)                      Konkurs polega na tym że Zapraszamy znajomego który wbjja 100 poziom. Osoba która zaprosi najwięcej graczy.Otrzyma  Unikatowy Pzedrostek [VIP] Konkurs od dzisiaj do soboty ;] Zgłoszenia oraz liste osob można na forum // priv// GG wszystko będzie weryfikowane ( Udział bierzemy tylko gdy sami posiadamy przynajmniej 90 lvl) Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...