Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bakin.pl [Hard] [Dedyk]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gau5kpo0m4bx.png

Brakuje Ci klimatu dawnego GLOBALA - PL'a, my staramy się go przywrócić.

Wejdź i sam się przekonaj czy znowu poczujesz, smak i zadowolenie z gry jaką jest Metin2.

c90m98rub41n.png

15.12.2017r. Godz. 18:00

dc6u2nux53du.png

Strona główna: http://bakin.pl

TeamSpeak 3: Bakin.pl lub 54.37.232.119

11nque50x0y9.png

Typ serwera: Hard

Maksymalny poziom postaci: 99

Maksymalna ilość punktów statystyk: 90

Liczba channel'i: 4

Szarfy, Zwierzaki, Pasy, Alchemia: Nie będzie ich na naszym serwerze

6/7 Bon: Brak

___

RATY SERWERA

Exp x1

Drop x1

Yang x1

sqg2tno7cyx0.png

30169.pngGłówni Administratorzy 30169.png

Ami

Patryk

30170.pngStarszy Mistrz Gry 30170.png

CrushThem

Kaniu

30171.pngMistrz Gry 30171.png

Nana

Noelle

Skan

Spoiler

nqFMpJ5.jpg

Screen'y weryfikacyjne

Spoiler

25435315_1981546155205973_619022705_o.png

25440699_1981544361872819_144876538_o.png

B

Opublikowano

2. W dziale obowiązują przedrostki:

• [Dedyk]
  • [VPS]

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

17. Prezentacja obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

Dodaj odpowiedni prefiks, popraw skan (na tym nawet nie widać nazwy skanowanego pliku) oraz dodaj screeny weryfikacyjne, czas do 15.

Opublikowano

Nastaly takie czasy, ze prywatne serwery z poziomem Hard nie maja zadnej szansy na sukces.

Ludzie na serwerach Easy potrafia plakac, ze exp za trudny, albo ze bossy za silne.

Nie wroze wam dobrze, czuje ze pojawi sie max kilka osob, ktore faktycznia lubia klimaty PL'a.

Ogolnie nie wiem nawet czy polecic, bo mam wrazenie, ze specjalnie serwer robiony w klimacie PL'a bez dodatkow, gdyz najmniej roboty przy takim. :)

Opublikowano

Ten skin forum to na pewno pod metina czy ktoś zapomniał go edytować? xD

Czytając pierwsza linijkę prezentacji jestem w stanie stwierdzić jak ten serwer skończy. Nauczcie się, że oldschoole nigdy nie wychodzą.

Prezentacja tragiczna, jeśli serwer wygląda tak samo nie polecam.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

@Ups... Myśle że tylko zapomniał dodać ze strona krążyła w internecie setki razy jest rozwalona w kodzie a na forum pół csa pół metina

Opublikowano
Przed chwilą, lujek1232 napisał:

Makin Bakin xD te nazwy coraz ciekawsze xD 

ciekawsze xD

a serwery coraz nudniejsze ;D

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano
2 minuty temu, szalony39 napisał:

ciekawsze xD

a serwery coraz nudniejsze ;D

Nieno klasyki to ja lubię ale w większości przypadków wbije chungo lub inny obeznany i rozjebie serwer skryptem xD 

Opublikowano
1 minutę temu, lujek1232 napisał:

Nieno klasyki to ja lubię ale w większości przypadków wbije chungo lub inny obeznany i rozjebie serwer skryptem xD 

ta i padnie jak kazdy server :/

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano

ZMNIEJSZCIE CZAS CZYTANIA MEDALI KONNYCH, 3H ZA DUZO I ZROBICIE MISJE NA 11LVL KONIA TAK JAK NA PLU TO BYL DOBRY KLIMAT. ZNAJAZ ZYCIE NIE POSLUCHACIE MNIE A Z SERVA ITAK NIC NIE BEDZIE BO GO ROZZDUPCY CHUNGO;D

Opublikowano
6 minut temu, Fanatic2 napisał:

ZMNIEJSZCIE CZAS CZYTANIA MEDALI KONNYCH, 3H ZA DUZO I ZROBICIE MISJE NA 11LVL KONIA TAK JAK NA PLU TO BYL DOBRY KLIMAT. ZNAJAZ ZYCIE NIE POSLUCHACIE MNIE A Z SERVA ITAK NIC NIE BEDZIE BO GO ROZZDUPCY CHUNGO;D

Naszym zdaniem 3 godziny jest zawsze lepsze niż 24 godziny - to zostaje. Natomiast w prezentacji znajduje się informacja o misjach na bojowca i militara, więc tak będzie to na naszym serwerze.

B

Opublikowano
25 minut temu, Fanatic2 napisał:

Darvanis sie podniósł i działa wiec i może oni dadzą  radę

Opublikowano
16 godzin temu, Aive napisał:

2. W dziale obowiązują przedrostki:

• [Dedyk]
  • [VPS]

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

17. Prezentacja obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

Dodaj odpowiedni prefiks, popraw skan (na tym nawet nie widać nazwy skanowanego pliku) oraz dodaj screeny weryfikacyjne, czas do 15.

Widzę, że poprawiłeś wszystkie punkty poza jednym. Przypominam, że na skanie musi być widać chociażby nazwę skanowanego pliku. W drodze wyjątku czas na poprawę przedłużam do 21.

Opublikowano
7 minutes ago, wdafa said:

2 graczy online odstrasza :/ 

Naprawde myslales, ze bedzie wiecej osob na tym czyms :D? Te 2 osoby online to pewnie admini.

Opublikowano
8 godzin temu, Aive napisał:

Widzę, że poprawiłeś wszystkie punkty poza jednym. Przypominam, że na skanie musi być widać chociażby nazwę skanowanego pliku. W drodze wyjątku czas na poprawę przedłużam do 21.

Zamykam, w przypadku uzupełnienia prezentacji proszę o kontakt poprzez PW w celu jej przywrócenia.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...