Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział - Mobile Legends

Azurin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wychodze z inicjatywa wprowadzenia nowego dzialu dla gry Mobile Legends.

Jak sama nazwa wskazuje jest to gra na urzadzenia mobilne, dosc podobna do lola oraz doty.

Dlaczego nowy dzial, a nie poddzial w dziale LoL'a? Nazwa moze i nawiazuje, ale rozni sie ona pod wieloma aspektami.

Gra w nia bardzo szeroka spolecznosc, mysle, ze bez problemu bedzie to aktywny dzial.

Idealnym przykladem na to jest fakt, ze gre rankingowa dobiera srednio 30s, gdzie na LoL'u trwa to nawet 10minut.

To tyle ode mnie. :)

Opublikowano
6 minut temu, SebuśPL napisał:

https://www.mpcforum.pl/forum/928-urz-przenośne-systemy-gry-i-aplikacje/

Nie ma ani jednego tematu, wydaje mi się że nie będzie zainteresowania 

A czego oczekujesz? Wsadzone wszystko do jednego wora to wiadome, że nikt nie będzie się fatygował, aby tam się wypowiadać o konkretnej grze.

Co innego będzie, gdy powstanie dla niej konkretny dział, na tę chwilę również wolę iść na jakieś konkretne forum Mobile Legends, niż pisać w poddziale i czekać 3 dni na odpowiedź. :)

Opublikowano
Przed chwilą, Azurin napisał:

A czego oczekujesz? Wsadzone wszystko do jednego wora to wiadome, że nikt nie będzie się fatygował, aby tam się wypowiadać o konkretnej grze.

Co innego będzie, gdy powstanie dla niej konkretny dział, na tę chwilę również wolę iść na jakieś konkretne forum Mobile Legends, niż pisać w poddziale i czekać 3 dni na odpowiedź. :)

Jak tutaj max 100os onilne xD jeden luj czy będzie dział czy nie bo wyjdzie na 1- będziesz czekał 3 dni :)

image.png

Opublikowano

Imo nie ma sensu robić działu dla gry mobilnej, wyjątkiem były Pokemony, no ale pewnie pamiętasz jaki był na to hype, a jaki na Mobile Legends.

Cytat

Idealnym przykladem na to jest fakt, ze gre rankingowa dobiera srednio 30s, gdzie na LoL'u trwa to nawet 10minut.

Chyba dawno nie grałeś w LoLa, albo jesteś w bardzo wysokiej dywizji xD

Opublikowano
22 minuty temu, Marchwj napisał:

Imo nie ma sensu robić działu dla gry mobilnej, wyjątkiem były Pokemony, no ale pewnie pamiętasz jaki był na to hype, a jaki na Mobile Legends.

Chyba dawno nie grałeś w LoLa, albo jesteś w bardzo wysokiej dywizji xD

No w lola juz z pol roku nie gralem, jestem w Platynie i poznymi wieczorami wieczorami nawet do 15min mi szukalo.. :)

Opublikowano

Nawet jeśli tytuł ma sporo graczy, nie jestem za tym, aby robić nowy dział specjalnie dla gry mobilnej. Tak jak @Marchwj wspomniał wyjątkiem były pokemony, ale nawet tutaj po czasie spadło zainteresowanie grą i dział jest praktycznie martwy.

Opublikowano
8 minut temu, Reygras napisał:

Są ważniejsze sprawy do ogarnięcia na ten moment.

Co może być ważniejszego od rozwoju forum?

2 godziny temu, Azurin napisał:

Gdyby było zainteresowanie grą wśród użytkowników forum to jakiś temat by się tam znalazł na temat gry.
Tak jak wspomniałeś jeżeli ktoś szuka informacji to wchodzi na forum Mobile Legends.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano
10 minut temu, SebuśPL napisał:

Co może być ważniejszego od rozwoju forum?

Jego optymalizacja i wyważenie.

Opublikowano

Gra ma dość dużą społeczność i dużo osób, które szukają poradników i znajomych do gry. Warto napomnieć, że tak na dobrą sprawę poza jedną grupą na fb nie ma takiego miejsca w internecie. Dodanie takiego działu na pewno nie wyszłoby na minus.

Jestem na tak.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
9 minut temu, Ups... napisał:

Gra ma dość dużą społeczność i dużo osób, które szukają poradników i znajomych do gry, warto napomnieć, że tak na dobrą sprawę poza jedną grupą na fb nie ma takiego miejsca w internecie. Dodanie takiego działu na pewno nie wyszłoby na minus.

Jestem na tak.

Chociaz jeden mysli podobnie jak ja, dziekuje..

O to chodzi wlasnie, chcialbym poznac ciekawe buildy lub poszukac znajomych do grania, a przeciez nie bede tego robil na zagranocznych forach.

Mozna rownie dobrze dodac dzial na probe i zobaczyc jak sie przyjmie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja też jestem za, fajna gierka. Zrobienie nowego działu to trzy kliknięcia, nie trzeba się przy tym rozwodzić, a jeśli okaże się, że dział będzie po jakimś czasie pusty, to można go równie szybko usunąć.

Jest jednak szansa, że dział będzie aktywny, bo w tę grę gra spora ilość Polaków, którzy pojawiają się praktycznie w każdym meczu. Dlaczego by nie spróbować? 

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

zrobcie dzial vainglory a nie tego crapiszona mobile legends xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...