Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Mserwery.pl - Nowa Lista serwerów Minecraft

Eukill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Niedawno wystartowaliśmy z nową listą serwerów Minecraft. Założenia? Ma być prosta, przejrzysta i funkcjonalna. Nasza lista jest świetną, szybko rozwijającą się, a  w dodatku darmową reklamą (w przyszłości będą możliwe ew. płatne wyróżnienia i bannery) dla serwerów Minecraft. Prócz tego, że na Wasz serwer ludzie będą mogli trafić dzięki naszej wyszukiwarce możliwość umieszczenia linku na tak tematycznej stronie z czasem z pewnością zaprocentuje Waszą pozycją w wyszukiwarce. Oferujemy też możliwość generowania dynamicznych bannerów z ilością graczy online i statusem serwerów. Myślę, że warto poświęcić te kilka minut na dodanie serwera, bo jednak same korzyści przy niemal zerowym poświęceniu. Możemy też codziennie głosować na nasz serwer - to pomaga w budowaniu pozycji na liście. Co więcej z pluginem Votifier będziemy mogli także nagradzać graczy za głosowanie na nasz serwer. 

Zapraszam na:

Lista serwerów Minecraft mserwery.pl

Filmiki przedstawiające działanie listy i czynności związane z dodawaniem serwera, a także generowaniem bannera:

Opublikowano
Dnia 12.12.2017 o 16:50, Blackovskyy napisał:

Polecam :) 

Dzięki!

Konkurs został rozstrzygnięty - darmowe wyróżnienie na miesiąc otrzymują serwery: BestUP.pl Sky-BlockE2HC.PL

Opublikowano
Dnia 1.01.2018 o 15:15, Mr_Piranessi napisał:

Szanuję za pasek po lewej ;)

Hahha, wygodne to całkiem.. Dopóki nie używa się zbyt wielu programów, dzięki :D.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem tak - w moim odczuciu nowa lista serwerów jest zdecydowanie potrzebna, ale nad Twoją stroną internetową trzeba trochę popracować. Widać, że odwaliłeś kawał genialnej roboty, ale jest jeszcze pare rzeczy do zrobienia jak np. wprowadzenie kodu html do opisów, czy próba nie sprawdzania uptimeu serwera przez query. Szanuje za pomysł, bo branża jest niszowa i zdecydowanie panuje tam monopol :)

Z całego serca życzę powodzenia!

Opublikowano

Dziękuję uprzejmie za opinie! W wolnym czasie popracuję nad przedstawionymi przez Was uwagami. 

Edit: Co do kodów html w opisach, pozwalamy na BBcode:

np. [b]text[/b] -> Pogrubienie, [u]text[/u] -> Podkreślenie, [i]Text[/i] -> Kursywa, [li]Item[/li] -> Listowanie, [br] -> Następna linia

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odświeżam - zapraszamy do dodawania serwerów, lista się bardzo rozrasta, a wciąż macie duże szanse na wysoką pozycje!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie. Nasza lista serwerów mserwery.pl rozwija się bardzo prężnie i osiąga coraz to lepsze wyniki w wyszukiwarkach. Dzięki temu wczoraj odnotowaliśmy ruch na poziomie 124 unikalnych użytkowników, statystyki rosną z dnia na dzień, dlatego myślę, że 

Dlaczego warto umieścić serwer w naszej liście?

- Stosunkowo mało serwerów. Proces dodawania z rejestracją procentuje tym, że serwery do listy dodają tylko naprawdę zainteresowane tym osoby, my sami też nie dodajemy serwerów z internetu. Dzięki temu zainteresowani dużo łatwiej znajdą Wasz serwer.

Możliwość wygenerowania bannera ze statusem serwera. Pozwala on wstawić Wam na forum czy stronie banner ze statusem serwera i ilością graczy na nim.

-  System głosowań - zachęcając graczy do głosowania na Wasz serwer możecie osiągnąć lepszą pozycje na liście.

Wyróżnienie plasuje Wasz serwer na górze listy wraz z obramowaniem, dzięki temu serwer jest bardzo widoczny, losowanie odbędzie się 06.05.2018 - trzy serwery wygrają darmowe wyróżnienie na miesiąc! 

W konkursie udział wezmą wszystkie serwery dodane przed losowaniem 06.05.2018, także te, które w spisie były już przed ogłoszeniem konkursu!

Zapraszamy też do współpracy z nami duże serwery/portale dotyczące minecraft. Discord: Eukill#6366, e-mail: [email protected]

Opublikowano

Podoba mi się wasza inwencja twórcza. Świetny pomysł na taką nowoczesną stronę z listą serwerów. Strona bardzo dobrze się prezentuje, tylko te reklamy mnie bolą, ale każdy musi jakoś zarabiać. Moim zdaniem powinniście pomyśleć nad ciemniejszym stylem strony, uprzyjemni to korzystanie ze strony w nocy lub w dzień. Jak na dosyć początkującą stronę, wygląda ona bardzo dobrze i prężnie się rozwija.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano
12 minut temu, Yadomi napisał:

Podoba mi się wasza inwencja twórcza. Świetny pomysł na taką nowoczesną stronę z listą serwerów. Strona bardzo dobrze się prezentuje, tylko te reklamy mnie bolą, ale każdy musi jakoś zarabiać. Moim zdaniem powinniście pomyśleć nad ciemniejszym stylem strony, uprzyjemni to korzystanie ze strony w nocy lub w dzień. Jak na dosyć początkującą stronę, wygląda ona bardzo dobrze i prężnie się rozwija.

Dzięki za opinie!

Jeżeli chodzi o reklamy, zostały wprowadzone dopiero dzisiaj - płatne wyróżnienia są wciąż niedostępne, a jednak serwer i domena kosztują. Mam nadzieję, że nie są zbyt drażniące? Starałem się umieścić je tak, by nie przeszkadzały w użytkowaniu strony.

Co do ciemnego stylu - jak najbardziej, jak tylko ogarnę więcej czasu pomyślę i w tym kierunku, choć raczej nikt na tego typu stronach raczej długich godzin nie spędza więc nie wiem czy warto.

• Marosking zmienił(a) tytuł na [Inne] Mserwery.pl - Nowa Lista serwerów Minecraft. KONKURS!
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Nasza lista serwerów minecraft doczekała się dziś aktualizacji. W zasadzie, nie powinniście jej odczuć, poprawiliśmy kilka rzeczy związanych z bezpieczeństwem i aspektami pozycjonowania. 

Mimo tego, przygotowaliśmy dla Was konkurs, wszystkie serwery dodane przed 24.01.2019 (te przed konkursem też biorą udział) wezmą udział w losowaniu - nagrodą będzie miesiąc darmowego promowania na stronie głównej. Zapraszamy do dodawania swoich serwerów :).

PS niedługo czekają nas najprawdopodobniej też zmiany związane z samym wyglądem strony, śledźcie uważnie :>.

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Inne] Mserwery.pl - Nowa Lista serwerów Minecraft
Opublikowano

Bardzo ładnie ukradnięty skrypt strony na listę serwerów, gdyż wątpie, aby został wykupiony.

Strona jest średnia, nie zawiera nić fajnego, innowacyjnego, autorskiego.

Wkładu własnego brak.

@edit

Tutaj podaje link tego skryptu: https://codecanyon.net/item/minecraft-servers-list/4062368 (jest już dużo jego leaków w internecie).

CWeKkdQ.png

Opublikowano

@PalaTime

Cytat

gdyż wątpie,

Rzeczywiście, doskonały argument!

Zasmucę cię, skrypt został kupiony i posiadam do niego odpowiednie prawa. Co do wkładu własnego, tutaj również srogo się mylisz, lecz chyba nie ma sensu dyskutować, skoro zamiast tego wolisz wyciągać wnioski z góry na podstawie własnego "widzimisię".

Opublikowano
16 minut temu, Eukill napisał:

@PalaTime

Rzeczywiście, doskonały argument!

Zasmucę cię, skrypt został kupiony i posiadam do niego odpowiednie prawa. Co do wkładu własnego, tutaj również srogo się mylisz, lecz chyba nie ma sensu dyskutować, skoro zamiast tego wolisz wyciągać wnioski z góry na podstawie własnego "widzimisię".

Widze, że należysz do tych osób co starają się od razu wybielić. 

Nie powiedziałem wprost, że używasz kradziony skrypt tylko to zasugerowałem i nie był to argument, tylko spostrzeżenie.

Pisanie postów na różnych forach, że jest to super strona to nie wkład własny. Jeżeli byś np. przebudował cały wygląd, dodał coś własnego w skrypcie strony.

Strona nie wyróżnia się niczym od innych. 

Twoja cała odpowiedz to pokazanie tylko i wyłącznie ignorancji, gdyż nic ci nie zarzuciłem a tylko oceniłem. Jeżeli krytyczna ocena cię boli to nie wiem po co w ogóle robisz post na forum.

CWeKkdQ.png

Opublikowano

@PalaTime

Pisząc o mojej ignorancji pokazujesz swoją hipokryzję. To ty oczerniłeś mnie publicznie, nie znając dostatecznie dobrze sprawy. Zresztą nadal to robisz, nigdzie nie napisałem, że "to super strona". A krytyczną ocenę jak najbardziej sobie cenię, szczególnie gdy ona coś wnosi - twoja jednak do takich nie należy. 

Opublikowano
4 godziny temu, Eukill napisał:

@PalaTime

Pisząc o mojej ignorancji pokazujesz swoją hipokryzję. To ty oczerniłeś mnie publicznie, nie znając dostatecznie dobrze sprawy. Zresztą nadal to robisz, nigdzie nie napisałem, że "to super strona". A krytyczną ocenę jak najbardziej sobie cenię, szczególnie gdy ona coś wnosi - twoja jednak do takich nie należy. 

Jesteś zwykłym gburem i nic już więcej nie mam do dodania.

CWeKkdQ.png

Opublikowano

Na skutek losowania wyróżnienie na miesiąc otrzymują następujące 3 serwery:

https://mserwery.pl/server/21

https://mserwery.pl/server/142

https://mserwery.pl/server/19

Jeżeli nie zdążyliście dodać serwera na czas, nic nie stoi na przeszkodzie by zrobić to teraz. Zawsze losujemy serwery spośród całej puli, a nie tylko tych nowych, dodanych w czasie losowania :).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Do wygrania 5 darmowych wyróżnień serwera na miesiąc

Naprawiliśmy błędne wyświetlanie polskich znaków w opisie serwerów. W związku z tym zachęcamy do edycji obcenych/dodania nowych (niepoprawne zostały edytowane/usunięte). Wszystkie serwery mające poprawny opis na przynajmniej 200 znaków - oblicz tutaj)  wezmą udział w losowaniu 17.03.2019 (do wygrania jedno z pięciu wyróżnień).

Zapraszamy! https://mserwery.pl/

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...