Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ventea.eu [DEDYK][EASY]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*

R

E

K

L

A

M

A

*

Strona główna: 

http://ventea.eu

Link do pobrania clienta:

https://mega.nz/#!olYRzRCb!F04bdcYb2iUsKAxBhbw0QyixbYuo4IEqc_Bmq2qqzxE

Skan:

skan.png

Administracja:

Kasparov | Artisan

Start:

08.12.2017

12.png

2.jpg

1.jpg

Poziom intelektualny niektórych ludzi mnie wręcz przeraża...

Opublikowano

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

Czas do 22.

Opublikowano
26 minut temu, AchTenAndy :) napisał:

znowu odgrzewany kotlet niestety :( a mam pytanko jakaś reklama na yt czy coś??

A który serwer dla dzisiejszych graczy nie jest "kotletem"? :) Reklama na yt rusza po starcie

29 minut temu, Aive napisał:

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

Czas do 22.

Dodano

Opublikowano

Powiem szczerze że sety wpadły mi do gustu, serwer niby kotlet lecz te gladory itp to są już serwery gdzie wbijesz podejdziesz do handlarki i cię zabiją, nie ma jak zaczynać juz na takichs erwerach, dlatego moim zdaniem jak najbardziej dobry pomysł z wystartowaniem serwera, pytanko mam czy IS bedzie tylko do kupna czy zdobycie jakoś w grze czy sm? Oczywiście zawitam, mam nadzieje że reklama jakaś większa będzie bo serwer sam w sobie zły nie jest mimo że jest tym odgrzewanym "kotletem"

Opublikowano
2 minuty temu, MrMiniu napisał:

Powiem szczerze że sety wpadły mi do gustu, serwer niby kotlet lecz te gladory itp to są już serwery gdzie wbijesz podejdziesz do handlarki i cię zabiją, nie ma jak zaczynać juz na takichs erwerach, dlatego moim zdaniem jak najbardziej dobry pomysł z wystartowaniem serwera, pytanko mam czy IS bedzie tylko do kupna czy zdobycie jakoś w grze czy sm? Oczywiście zawitam, mam nadzieje że reklama jakaś większa będzie bo serwer sam w sobie zły nie jest mimo że jest tym odgrzewanym "kotletem"

Item shop jest do zdobycia w grze, dodatkowo nie wszystko w nim jest np kostiumy są tylko w grze.

Reklama na yt rusza po starcie więc o graczy nie ma co się matrwić :)

Opublikowano

Po polaczeniu z sewerem wyskakuja takie znaki "???????  ??????" po czym mzamyka okno gry.

Ktos, cos?

Opublikowano
18 minutes ago, ozgi19 said:

Po polaczeniu z sewerem wyskakuja takie znaki "???????  ??????" po czym mzamyka okno gry.

Ktos, cos?

Moze patchera pobierz lub wylacz antyvirusa

Opublikowano
6 minut temu, balistyn napisał:

Deila? :D

hmm jesli tak to deila nie byla zla ale symulacja dropu byla chu jowa 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

WCALE NIE PRZERUCHANE PIĘĆ TYSIĘCY RAZY (Pliki, grafika prezki, strona główna, styl forum). I ta administracja też mi śmierdzi, nick i avatar głównego "technika". Pierdolnie szybciej niż ostatni serwer kanzaska (który stał prawie miesiąc). Odradzam grania, TO JEST STUPROCENTOWY SCAM NA ŚWIĘTA. Bo wiecie, to taka tradycja: Na święta zawsze musi być w chuj scamu i spamu - na wszystkich stronkach i serwisach.

Opublikowano

Albo mi się wydaje, albo kiedyś był serwer o takiej nazwie. To jest jakiś rework czy zbieg okoliczności? :P 

Screen z nakładkami wygląda spoko. Powodzonka z trzymaniem serwera:)

Opublikowano

Pograłem strasznie mało graczy i administracja ma gdzieś wszystko i wszystkich. Także nie polecam i wychodzę z tego syfu żegnam

Opublikowano
1 godzinę temu, Tabasko9621 napisał:

@oooMARIOooo Widać że nabijasz posty tylko , wejdź chłopie na forum serwera i przeczytaj i dopiero się wypowiedź na jego temat .

Grałem i wystarczy ziomek a pełno botów. Pozdrawiam

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...