Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi?

Vappix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, problem dotyczy niektórych klientów, nie wiem jak to sprecyzowac, na otsiku Taleon nie mam wgl lagow (mowie tu o graficznych) zero przycinek, kompletnie nic, smiga jak powinno, jednak na Hexerze, gunzodusie czy innych otsach to juz mam takie przycinki, za bardzo nie wiem jak sie za to zabrac, ktos mial podobnie?

Opublikowano

nie, nie, mowilem, ze to nie chodzi o neta, na taleonie smiga wszystko git, ping jest w porzadku, bardziej mi chodzi o to, ze np na hexerce jak wchodze po schodach czy dzieje sie akcja, lataja gfb, ue itp to przycina okropnie jakbym komputer z przed II WW mial ;v

Opublikowano

Wejdź w opcje i przestaw z dirextX 9 na opengl i wroc na 9, ustaw sobie fps lock na 40fps bo i tak będzie płynnie to jest w końcu tibia. I chyba nic więcej nie zrobisz jaki masz komputer?

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

problem w tym, ze taleon tez jest na tibii 10+ jak i hexera i to na hexerze i innych otsach jest problem, na taleonie wszystko smiga, tak jak powinno, a laptop to MSI EX620-009, rakieta to nie jest, ale to Tibii powinno byc dobrze, gralem na gorszym sprzecie w tibie i hexera smigala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...