Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Artemida MU | PL | Full Season 6 | Dynamic XP 150x-50x | Max 30RR |Balanced GamePlay | Opening:09.12.2017

mattgoodbye

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

70+

1 godzinę temu, KlLLER napisał:

70+

80+

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

każdy ma szanse.

wiem w rankingu kiepsko to wygląda ale

seale i inne bajery mozesz sam bez donate kupic

za gre dostajesz Goblin Points 

GP wymieniasz na stronie na Wcoin

a za WC kupisz co tylko chcesz

WIęc masz takie same szanse!!!

ranking sie zmienia szybciej niz woda w klozecie xD

POLECAM EWA WACHOWICZ^^

Opublikowano

Oczywiście ze kupisz wszystko... z tym że, jak Ty do tego dozbierasz to reszta już będzie sto lat do przodu. Topka się zmienia? Jak top1 ma prawie 10rr a 10 pozycja ma 2, to już z góry wiadomo że coś jest nie tak. 80online - multikonta, niedzielni gracze to nawet nie dwie gildie zeby bylo z kim się na CS bić. Wbiłem, zobaczyłem... powiem tak, jak kto lubi. Ale na "takie same szanse" bym nie liczył, czy jakąs sensowna rywalizację (po prostu nie ma ludzi).

Opublikowano
31 minut temu, Prediction napisał:

Oczywiście ze kupisz wszystko... z tym że, jak Ty do tego dozbierasz to reszta już będzie sto lat do przodu. Topka się zmienia? Jak top1 ma prawie 10rr a 10 pozycja ma 2, to już z góry wiadomo że coś jest nie tak. 80online - multikonta, niedzielni gracze to nawet nie dwie gildie zeby bylo z kim się na CS bić. Wbiłem, zobaczyłem... powiem tak, jak kto lubi. Ale na "takie same szanse" bym nie liczył, czy jakąs sensowna rywalizację (po prostu nie ma ludzi).

Set naprawde dużo dojść do wCoinow:
-Resy

-Vote Revard

-Wymiana czasu gry na www oraz wymiana goblinow tez za czas online

-Weekendowe eventy ( Top BC DS CC VOTE ONLINE)
-Referal Link

-Eventy w grze typu bc ds cc

-Hunt bossow oraz krolikow

Rozwoj postaci nie trwa paru dni , zobaczysz ze to wszystko sie zniweluje.

gif.gif

Opublikowano

ja juz wymienilem GP na WC i kupilem za 350wc seala na 3 dni

właśnie nie patrz na to ze jest topka. bo w koncu ty tez wbijesz max i tu sie bedzie liczyl twoj Oryginalny Build !!! no i osprzet xD

Opublikowano

tylko za samo granie kupilem 

Seal of Healing na 1dzien

Seal of accesion na 3dni

Pet Panda na 1dzien

kto pracuje ten ma ^^

Opublikowano
2 minuty temu, KlLLER napisał:

tylko za samo granie kupilem 

Seal of Healing na 1dzien

Seal of accesion na 3dni

Pet Panda na 1dzien

kto pracuje ten ma ^^

Bo tak jak mówiłem od początku, nie jest to p2w.  :)

gif.gif

Opublikowano

Dawno nie gralem na zadnym servie bo zajmowalem sie swoim ale w chwili przerwy nad wlasnym tworem pykam sobie tutaj i powiem ze jestem mile zaskoczony bo config fajny i ciekawy.

Potwierdzam wszystko co jest w x-shopie mozna bez wysilku zdobyc za free praktycznie za sama gre (ja tak robie tylko gram expie oraz eventy i ciagle lece na full boosie do expa)

kazdy ktory chce spedzic milo czas to polecam server na zimne wieczory :D

Pozdrawiam Evilek

Opublikowano

Max rr juz osjagniete przez czesc graczy i w zasadzie to tyle jesli chodzi o serv zaczelo sie kilowanie i jesli chodzi o mnie to na tym koncze tu gre 4 dni i max zdecydowanie za szybko a mil byc to serv na dlugie zimne wieczory ehhhh pl

Opublikowano
1 godzinę temu, SirKirgo napisał:

Max rr juz osjagniete przez czesc graczy i w zasadzie to tyle jesli chodzi o serv zaczelo sie kilowanie i jesli chodzi o mnie to na tym koncze tu gre 4 dni i max zdecydowanie za szybko a mil byc to serv na dlugie zimne wieczory ehhhh pl

No chyba ktos zapomniał że grand reset daje 1500 Web Credits  oraz 1000 punktow* GR  do statystyk. Takich gr mozna zrobic 10 :)

gif.gif

Opublikowano
6 godzin temu, evilek91 napisał:

Matt to na www masz źle ustawione bo gr daje 100*gr czyli nie opłaca się go robic

Prawdopodobnie patrzyles na samym starcie serwera gdzie config nie byl wczytany , ustawienia to 1000 punktw statystyk razy gr oraz 1500webcredits

gif.gif

Opublikowano
5 godzin temu, mattgoodbye napisał:

wbijac

Serwer zdycha, admin pojechał w uj na urlop tyle go widzieli na serwerze, nic nie wiadomo,zero info o bossach gdzie szukać goldów cokolwiek o dropie nic,zero eventów, wszyscy odchodzą. Także gg wp wbiłem 20rr i w sumie po co bić więcej..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 18.12.2017 o 22:38, polimarc napisał:

Serwer zdycha, admin pojechał w uj na urlop tyle go widzieli na serwerze, nic nie wiadomo,zero info o bossach gdzie szukać goldów cokolwiek o dropie nic,zero eventów, wszyscy odchodzą. Także gg wp wbiłem 20rr i w sumie po co bić więcej..

Info o bossach jest na stronie , nie mialem czasu w okresie swiatecznym ogarniac serwera bo wiadomo rodzina itp , serwer bedzie jeszcze sie trzymal dlugo. Niedawno ruszyl serwer max xp oraz jest w planach jeszcze jeden medium :)

gif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...