Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoBot 10.00 Aurera Global OTS 10.00

jota2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich pykałem sobie na Aurerce za czasów XenoBota i dalej o dziwo tam bot działa 
i jak to zwykle bywa wszystkim działa tylko mi nie chce próbowałem różne wersje podmieniać nawet bibliotek MSCVP100 i MSCVR100.dll i dalej nic

A problem z Xeno wygląda tak:
1) Na początku po odpaleniu Xeno windows wykładał komunikat "Program XenoSuite.exe przestał działać" no i ch** w bombki strzelił choinki nie będzie.
2) Później coś tam pokombinowałem z bibliotekami i sytuacja "troszeczkę" lepsza a mianowicie Xeno się włączył zalogowałem się danymi z P*******mX logowanie poszło lecz dalej program przestał działać.
3) Teraz wygląda to tak że jak odpalam Xeno i klienta Aurerki wersja 10.00 (klient jest dobry) to ikona Xeno chowa się w TRAY'u  (na dole po prawej monitora) ale nie Injectuje sama do klienta,
i w tym cała rzecz że jak otwieram TRAY'a to ikona Xeno znika i program się wyłącza.

Miał ktoś takie przypadłości?

System: Windows 10 Pro 64 bit
Procesor: Intel Core i3 4130  @ 3,40 GHz
RAM: 2x 4GB DDR3 1600 MHz
Grafika: Intel HD 4400

Opublikowano
Cytat

System: Windows 10 Pro 64 bit

Standard, poczytaj ten temat, tam znajdziesz sposób na rozwiązanie w filmiku, chociaż nie każdemu on działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...