Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Paczka pluginów SURVIVAL 1.11.2

Character

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PLUGINY NA WERSJE 1.12.2 ZNAJDZIESZ TUTAJ

Cześć! Postanowiłem udostępnić światu paczkę pluginów pod serwer 1.11.2, z mojego serwera który obecnie nie istnieje.

Udostępniam samą paczkę pluginów, bo chyba każdy potrafi pobrać pliki serwerowe ze spigota, i wrzucić paczkę pluginów do folderu "plugins" :)

-----------------------------

Jakie pluginy są w paczce i do czego służą

AuthMe - Plugin na logowanie (spolszczony)

AutoMessage - Automatyczne wiadomości na czacie

Clearlag - Oczyszcza serwer ze zbędnych przedmiotów na ziemi

CombatLog - Zapobiega wylogowaniu się podczas walki (kill)

EssentialsX

EssentialsXChat

EssentialsXSpawn

FoundDiamonds - Wyskakuje informacja dla ludzi z permisją, o tym że gracz wykopał diament (częściowo spolszczony)

HideStream - Ukrycie zbędnych powiadomień

HolographicDisplays - Napisy w powietrzu

MaxBans - Rozwinięty plugin na banowanie (częściowo spolszczony)

NoCheatPlus - Anty-cheat

OpenInv - komenda na /oi nick

PermissionsEx - Plugin na permisje (Na serwerze są rangi i przyznane permisje do nich)

ProtocoLib

RandomTP - Możliwość tepania się do losowego miejsca przez skonfigurowaną tabliczkę, lub komende /rtp

ServerListMOTD - Wiadomość podczas wybierania serwera

SignColors - Kolory na tabliczkach

SkinRestorer - Plugin na skiny (/skin nazwa_gracz_premium)

SuperVanish - Lepszy vanish

UberEnchant - Możliwość enchantowania każdego przedmiotu

Vault

WorldBorder

WorldEdit

WorldGuard

sTablist - Urozmaicenie "TAB"

Skript - Skrypty

-----------------------------

Pluginy były testowane na wersji 1.11.2 i wszystko działalo, natomiast jeżeli znalazłeś buga, lub pozostałości po dawnym serwerze, napisz w tym temacie.

DOWNLOAD: http://www56.zippyshare.com/v/7trJhECf/file.html

SKAN: https://www.virustotal.com/#/url/855b9249ba3c5a889b39740a80073540a2edfcc0d66ccececff743c000885ed2/detection

ChangeLog

28-11-2017 - Wypuszczenie paczki na MPCforum

30-12-2017 - Naprawa problemu z brakiem poruszania się przez niektórych graczy

.

Opublikowano

Co do SignColors jest on nie potrzebny ponieważ Essentials ma takową opcję :) Wystarczy zobaczyć w configu. Pozdrawiam :D 

Opublikowano
39 minut temu, Blackovskyy napisał:

Co do SignColors jest on nie potrzebny ponieważ Essentials ma takową opcję :) Wystarczy zobaczyć w configu. Pozdrawiam :D 

Nawet nie wiedziałem :P dzięki bardzo, zobacze to później, i zaktualizuje paczkę :D

.

Opublikowano
2 minuty temu, Character napisał:

Nawet nie wiedziałem :P dzięki bardzo, zobacze to później, i zaktualizuje paczkę :D

Nie ma za co :P Sam się o tym dowiedziałem ok. 3 tyg temu :D Pozdrawiam :) 

Opublikowano

Paczka dość dobra :D , +1 dziękówka za paczke

#Offtopic  dałoby rade zrobić coś na 1.8? tzn paczkę easyhc albo survival :D.

.

Opublikowano
49 minut temu, Ishubito napisał:

Oczywiście że da radę, tylko czas trzeba znaleźć :P

Na początek chce jeszcze zrobić paczkę na 1.12.2 bo jest to obecnie najnowsza wersja, ale EasyHC myślę że też się zrobi :D

.

Opublikowano
21 godzin temu, Character napisał:

Oczywiście że da radę, tylko czas trzeba znaleźć :P

Na początek chce jeszcze zrobić paczkę na 1.12.2 bo jest to obecnie najnowsza wersja, ale EasyHC myślę że też się zrobi :D

Czekam na paczkuszkę z 1.8 z gildiami :D oraz na paczkę 1.12+ :D

.

Opublikowano
Dnia 28.11.2017 o 22:43, Ishubito napisał:

W internecie masz 3418428471294712894712 paczek EasyHC z 1.8.... Po jaki luj tworzyć na następną?

Co do tematu: Wstaw zdjęcia z paczki + nie olej tego i aktualizuj ją dodając jakieś nowe rzeczy. Powodzenia w dalszym tworzeniu paczek :D

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 3.12.2017 o 11:08, Patryk542 napisał:

W internecie masz 3418428471294712894712 paczek EasyHC z 1.8.... Po jaki luj tworzyć na następną?

Co do tematu: Wstaw zdjęcia z paczki + nie olej tego i aktualizuj ją dodając jakieś nowe rzeczy. Powodzenia w dalszym tworzeniu paczek :D

Nikt się nie skarży obecnie na paczkę, więc chyba dobrze ją zrobiłem, co do aktualizacji, aktualizacje będą, jeżeli nastanie jakiś problem czy poważny error który rozwala serwer :). Obecnie jestem w fazie tworzenia paczki na 1.12.2 (również survival), tylko nie chcę jej wypuszczać na świat bez sprawdzenia, także możliwe że dopiero za paręnaście tygodnii pójdzie w wasze ręce :D

.

Opublikowano

Najlepsza paczka jest wtedy gdy masz autorskie pluginy, ponieważ gdy się coś zepsuje to wiesz jak to naprawić itp. A tak to jak szukanie igły w stogu siana przy jakiś małych błędach w pobranych pluginach, nie znasz kodu i nie wiesz co robić. Pozdrawiam
Ps: Paczka fajna, testowałem. Polecam jeżeli ktoś potrzebuje gotowej paczki.

Opublikowano
3 godziny temu, Blackovskyy napisał:

Najlepsza paczka jest wtedy gdy masz autorskie pluginy, ponieważ gdy się coś zepsuje to wiesz jak to naprawić itp. A tak to jak szukanie igły w stogu siana przy jakiś małych błędach w pobranych pluginach, nie znasz kodu i nie wiesz co robić. Pozdrawiam
Ps: Paczka fajna, testowałem. Polecam jeżeli ktoś potrzebuje gotowej paczki.

Autorskie pluginy przerabiałem i nie polecam, dlaczego?

- czas który trzeba przeznaczyć na napisanie pluginu, jak i testowanie jego

- pieniądze, jeżeli ktoś nie jest programistą to musi przy większych pluginach słono zapłacić

Jeżeli jest dostępny plugin który spełnia moje wymagania, to po co mam rzucać sobie kłody pod nogi i napisać podobny kod, w momencie gdy mam dostęp do pluginu, który został już przetestowany przez inne serwery. Jeżeli rzeczywiście potrzebuję pluginu na coś, czego nie ma dostępnego publicznie, to jestem gotów zapłacić by dane funkcje na serwerze posiadać :). "ponieważ gdy się coś zepsuje to wiesz jak to naprawić", wystarczy przeczytać informacje które autor podał na stronie z której został pobrany plugin, tam zazwyczaj są odpowiedzi na wszelakie problemy, gdy dany plugin jest źle skonfigurowany/nie działa. Dziękuje za miłe słowa :D

Update

30-12-2017 - Naprawiono problem braku możliwości poruszania się przez niektórych graczy.

.

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dzięki własnie chciałem zaktualizować swój serwer na 1.12.2 SUPER IDE TESTOWAĆ!

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT

Wersja gry: 1.15.2-1.16.X - IP: MineAdventure.PL 

TRYB: Survival+Działki, SMOCZE itemy, drop waluty! Parkoury, Eventy i dużo Więcej!

ma.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak wyłączyć tego vanisha? Bo ciągle mam niewidzialność II na swoim koncie i coś z ClearLag jest nie tak bo niby komunikaty są po PL w configu ale na chacie nadal po angielsku :/

Opublikowano

Jak nie lubię paczek pluginów to ta jest spoko, dla początkujących się przyda ale nie dla mnie :) 

8aVvxa2.png

Opublikowano
Dnia 9.06.2018 o 21:46, Dominikespero napisał:

Jak wyłączyć tego vanisha? Bo ciągle mam niewidzialność II na swoim koncie i coś z ClearLag jest nie tak bo niby komunikaty są po PL w configu ale na chacie nadal po angielsku :/

Vanish jest lekko zbugowany, a co do ClearLag, to pewnie nie spolszczyłem go do końca :P

@Dominikespero

12 godzin temu, Kubix03 napisał:

Jak nie lubię paczek pluginów to ta jest spoko, dla początkujących się przyda ale nie dla mnie :) 

@Kubix03 dzięki, możliwe że będzie wrzucona paczka na 1.12.2 na dniach ;)

.

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...