Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hellcase i Lagi

sicmaderfaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów.
Mam problem dość nietypowy, którego za chiny nie potrafię go rozgryźć :/

Do rzeczy:
Jestem zagorzałym graczem csgo. Zaczęło się to od kiedy połączyłem swoje konto Steam z Hellcase'em.  Od jakiegoś czasu kiedy gram, bardzo mi klatkuje mecze. Na wstępie wspomnę, iż nie jest to problem z siecią czy też z serwerami (ping 20-40, inni gracze nie mają takich lagów na tym samym serwie co ja). Grafika też nie wchodzi w rachubę (DOOM na full'u chodzi mi bez problemów).
Co do tych lagów:
Kiedy uruchamiam mecz w jakimkolwiek trybie, przeze 1min nic się nie dzieję - wszystko hula jak powinno.
Po upływie tej minuty nagle zaczyna mi mocno lagować, co później przyczynia się do tego że to lagowanie popada w dzwiną pętlę, tj. 5 sec płynnie gra chodzi i lag - i tak już do końca. Dodam, że przy tym lagowaniu dźwięk "rozciąga się".

Odinstalowanie gry i wyczyszczenie rejestru nie pomaga. Sieć nie wchodzi w rachubę (6mb). Format też nie pomógł.

Specyfikacja sprzętu:
AMD Phenom II 2.7GHz
RAM 16GB
Radeon RX 480series 8GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...