Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CoWolisz? - 10 sekundowe quizy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 

za zadanie miałem zrealizować dowolny projekt (do szkoły) . Uznałem, że ma być to coś prostego i fajnego, ostatecznie wybór padał na stonkę z quizami. Stronka i zasady same w sobie są proste, a tworzenie rozbudowanego panelu administracyjnego do zaradzania użytkownikami, quizami itd. dało dużo zabawy :D  

Termin oddania projektu przypada na 27.11.2017 dlatego zawracam się do was z prośbą zarejestrowania się, zagranie i ocenę :) Jeżeli ktoś ma chwilkę czasu to zachęcam do dodania własnego quizu. 

Będę plusował wszystkie komentarze z konstruktywną krytyką i poradami. Jeżeli masz napisać "Fajne" lub "Ch*jowe" to rozwiń proszę :) 
Zaznaczam też, że nie wszystko jeszcze działa tak jak powinno, jest to pierwsza styczność z PHP na taką skalę. 

Stronkę można znaleźć tu: 
CoWybierasz? - Sprawdź co wybrali inni! 

Specjalista
Opublikowano

Jak na pierwszy projekt i do szkoły to nie jest źle. Nie wiem jak tam z twoim kodem.

Trochę twój ranking powiela miejsca aktualnie 9 i 10. Do tego warto by zadbać o to, żeby to było identyczne a nie, że jedno mniejsze a drugie większe. 

Wynika to pewnie z wielkości zdjęcia, ale to nie jest wymówka. Tak nie powinno być i trzeba to naprawić.

kMKi9m.jpg

Opublikowano
9 minut temu, PGS napisał:

Jak na pierwszy projekt i do szkoły to nie jest źle. Nie wiem jak tam z twoim kodem.

Trochę twój ranking powiela miejsca aktualnie 9 i 10. Do tego warto by zadbać o to, żeby to było identyczne a nie, że jedno mniejsze a drugie większe. 

Wynika to pewnie z wielkości zdjęcia, ale to nie jest wymówka. Tak nie powinno być i trzeba to naprawić.

Przygotowałem, sobie listę poprawek. Na pewno będę musiał się tym zająć, do tego nie ma kontaktu, jak i wyszukiwania w rankingu (+ kupa innych drobnostek np. komunikaty o dodaniu quizu itd.). 

Wszystko z czasem załatam, poprawie itd. Na razie projekt jest na dość wczesnym etapie, ale zależy mi na opinii innych czy to się w ogóle trzyma kupy.

Aaa jeszcze wracając do rankingu to nic takiego nie zauważyłem. 

screencapture-codebros-pl-rank-php-1511560911694.png

• 6 miesięcy temu...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...