Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na Hexere

Fenyks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuje bota na Hexere. Nie chce inwestowac w platne boty poniewaz potrzebuje go jedynie na healer/haste.

Oczywiscie slyszalem o Xenobot, kazdy mowi ze to jest najlepszy bot. Lecz ten bot nie dziala na Windows 10, po odpaleniu XenoSuite bot dostaje crasha i sie wylacza. Robilem wiele rzeczy zeby go naprawic lecz nic nie dziala, oficjalny bot tez nie dziala. Wiec prosze...nie proponujcie go jesli naprawde nie macie dzialajacego fixu.

Tez slyszalem o blackdproxy ale nie mam pojecia jak go odpalic na Hexere (jesli ktos sie zna prosilbym o pomoc).

Bardzo docenie kazda informacjie/pomoc.

Dzieki.

Opublikowano

Dopiero zobaczyłem ten temat :O 
Na Hexerze z darmowych odpalisz jeszcze MageBota, ale on do cavebota się nie nadaję ;d
Kiedyś pamiętam TA też działała a wersja Hexery długo się nie zmieniała, więc teraz też powinna działać (ofc. wtedy odpalasz ją przez Tibie na IP changerze).

Opublikowano

Wlasnie sprawdzalem przez ip changera, nic nie dziala. Magebot tak jak mowisz jest kiepski. Ostatnio udalo mi sie xeno wlaczyc ale znow nie dziala, nwm co jest.

• Marchwj zmienił(a) tytuł na Bot na Hexere

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...