Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoElites Co to?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 godzinę temu, KastaKlamot napisał:

robić to ty wersje możesz podobno exploitów ;) człowieku jak ciebie przeczytali programiści ,że zrobiłeś rzekomo exploit na botrka 0.1 sekundy to wyśmiali rozkodwane 50% lola to bys miał swoją platformę. Crackować możesz tylko radzę sobie poczytac jak działało crackowane OKTW zobaczysz zabezpieczenia sebbiego to szczeka spadnie.

Nie musze mieć swojej platformy bo pieniędzy mi nie brakuje a coding to moje hobby :D Kumpel świetnie crackuje dzisiaj grał już na swoim cracku tylko czasem wywala. Nie twierdzę że Sebby to słaby programista, jednak jeśli masz pojęcie to bardzo łatwo łamać zabezpieczenia a trudno zabezpieczać. 

Szczena opadnie jak każdy za darmo będzie śmigał na Summoners Rift z Goelites  ^^

Ps.@offtopic Zrobić Ci tego cheata na mane z którym miałeś problem do tej gierki?.

53 minuty temu, N0N0 napisał:

Typie czemu mial bys dostac dostep skoro nie kupowales OKTW???

Proponowałem różne płatności za dostęp. Okazało się że jest kilka kont w obiegu a kumpel kocha crackowanie.

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Nie jestem crackerem i nie ja jestem odpowiedzialny za crackowanie. Dostałem tylko slowne zezwolenie od znajomego na udostępnienie zcrackowanej wersji na tym forum :D

Zobaczymy jak sie wszystko rozwinie... życzę waszemu projektowi wszystkiego dobrego. Kawał dobrej roboty

7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

program działa bardzo dobrze, skrypty zbliżone performancem do L#. Jak ktoś jest zainteresowany to mam 6 zaproszeń, jesteś zainteresowany pisz na gg 4214456 dogadamy się 

Opublikowano

Scam, moja współpraca zakończona z "kumplem" od crackowania. Owszem zrobił to i działa, ale miernie, do tego wrzucił keyloggera w exe, więc nie chce mieć z tym nic wspólnego. 
Kascie należy się zwrot honoru z mojej strony. bo rzeczywiscie zabezpieczenia są świetne. 

Polecam po prostu zakupić sobie dostęp ;) 

Opublikowano
16 godzin temu, Beater napisał:

Scam, moja współpraca zakończona z "kumplem" od crackowania. Owszem zrobił to i działa, ale miernie, do tego wrzucił keyloggera w exe, więc nie chce mieć z tym nic wspólnego. 
Kascie należy się zwrot honoru z mojej strony. bo rzeczywiscie zabezpieczenia są świetne. 

Potwierdzam, do tego miałem zakupione kody steam euro na 10 i 20 euro, sprawdziłem, je czy działają i dałem, a ten śmieć mi wysłał na email, że 10 euro działa a 20 euro nie, śmiecie scamujące

Specjalista
Opublikowano

Kurwa to forum to jakiś żart a Ty @Beater i twój tytuł zaufanego programisty to jeszcze większy żart. Tak się chwaliłeś obiecywałeś itp itd, co się stało koniec końców? Nie zdziwiłbym się jak byś miał coś wspólnego z tym scam'em. Elo.

giphy.gif

Opublikowano
Dnia 4.12.2017 o 00:57, Beater napisał:

xDDDDDDDDDDDDd

kto by sie spodziewal

k3HeXgc.png

Opublikowano
26 minut temu, happi napisał:

xDDDDDDDDDDDDd

kto by sie spodziewal

Happi MONDRY chłopak i przewidział ;)

• 1 rok później...
Specjalista
Opublikowano

Jeżeli chcecie jakiekolwiek cheaty do lola to polecam się zapoznać z podstawami programowania. W większości z nich siedzi ukryty program który sobie wyrywa wasze dane, nie wiem czy warto jeszcze za to płacić. Ewentualnie dostać się do zamkniętej grupy.

giphy.gif

Opublikowano
Dnia 3.12.2017 o 12:33, happi napisał:

b1g hakerzy na polskiej domenie

pewnie szczurekpro właścicielem

ej kurwa

szczurekpro miał zajebisty program do pickowania champów

wpisywałeś co ma skrypt napisać na czacie i jakiego champa wybrać i jechane bo na normalkach przecież był call order od zawsze

używałem tego z 7 lat temu, to były kurwa czasy

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...