Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoElites Co to?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, długo nie skryptowałem, i nie ogarniam do konca. Jakis nowy programik do Ligi?
I skąd ten kod wziąc do rejestracji? Nie ma nawet zadnej opcji kupna czy cos jak w L# kiedys.

Opublikowano
2 godziny temu, Cytrusowy_Szop napisał:

Według mnie aktualnie najlepszy program 2 miesiąc bez bana gram fullobv. program jest zamknięty kodu aktualnie nie dostaniesz odstali go tylko użytkownicy oktw.

program świeży a juz 2 banwavy wyłapał xD

Opublikowano

Może ktoś konto na pw podeslać żeby sobie sprawdzić? 

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

napisałem, że były 2 banwavy bo tak mi ktoś powiedział, więc ja tego nie potwierdzam :D

da się  jakoś zdobyć dostęp inaczej niż kupno wtedy oktw, te jakieś inne sposoby?

Opublikowano
50 minut temu, cubaza47891374 napisał:

napisałem, że były 2 banwavy bo tak mi ktoś powiedział, więc ja tego nie potwierdzam :D

da się  jakoś zdobyć dostęp inaczej niż kupno wtedy oktw, te jakieś inne sposoby?

Nie da się, a banwavy nie było.

Opublikowano
55 minut temu, Cytrusowy_Szop napisał:

Nie da się, a banwavy nie było.

Dlaczego kłamiesz i piszesz, że grasz od poczatku skoro 14 listopada prosiłeś mnie o dostęp do platformy? 

Banwava może i nie było, ale pojedyczne bany tak

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Czyli istnieje jakis sposób pozyskania tej platformy? Chętnie bym sprawdził. Odezwałem się do twórców poprzez "Contact Me" z 2-3 dni temu i nic. Ciekaw jestem o co ten cały hype. Pomoże ktoś?

Opublikowano

Nie ma możliwości kupna od twórców. Jedyne wejście to invite code, a jeżeli nie byłeś użytkownikiem OKTW, to platforma jest dla Ciebie zamknięta.

Opublikowano
17 godzin temu, szymonekeqq123 napisał:

Dlaczego kłamiesz i piszesz, że grasz od poczatku skoro 14 listopada prosiłeś mnie o dostęp do platformy? 

Banwava może i nie było, ale pojedyczne bany tak

Grałem na udostępnionym koncie, a chciałem mieć swoje. Od pewnego czasu już je posiadam. :)

Opublikowano

Ja za długo się prosiłem o dostep, teraz ze znajomym robimy darmową crackowaną wersje. Niedługo będzie free dla wszystkich ;)

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano
2 godziny temu, Beater napisał:

Ja za długo się prosiłem o dostep, teraz ze znajomym robimy darmową crackowaną wersje. Niedługo będzie free dla wszystkich ;)

robić to ty wersje możesz podobno exploitów ;) człowieku jak ciebie przeczytali programiści ,że zrobiłeś rzekomo exploit na botrka 0.1 sekundy to wyśmiali rozkodwane 50% lola to bys miał swoją platformę. Crackować możesz tylko radzę sobie poczytac jak działało crackowane OKTW zobaczysz zabezpieczenia sebbiego to szczeka spadnie.

Opublikowano
2 godziny temu, Beater napisał:

Typie czemu mial bys dostac dostep skoro nie kupowales OKTW???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...