Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Sezon - Wiadomo cos?

FurMand

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, nie grałem w grę juz ponad półtora roku, ale cos tam sledze. Wiadomo cos o nowym sezonie juz? Bo z tego co pamietam to chyba wchodzi mniej więcej wtedy, kiedy nowy sezon w LoL'u. Pozdrawiam.

Opublikowano

@FurMandSezon czwarty zakończy się pewnie jakoś w styczniu. W nowym, piątym mają być jakieś zmiany na mapie Conquest, z tego co tam słyszałem są plany, żeby ją powiększyć. Na chwilę obecną brak dokładnych szczegółów. 

Opublikowano

Czyli nic konkretnego narazie? Nie pamietam szczerze kiedy sie te sezony koncza, myslalem ze moze cos na PTS jest. No nic, dopóki systemu przyznawania expa/golda na piątkach nie zmienią to i tak nigdy nie wróce do hardkorowego pykania, ale na czasie trzeba byc, thx :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zmieniają kompletnie conquest, graficznie i ogólnie jakościowo. Podobno jungle to będzie jungle a nie jakieś zoo więc wróć za kilka miesięcy.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Dodatkowo ma być nowe UI <3 

Dnia 18.11.2017 o 14:11, FurMand napisał:

No nic, dopóki systemu przyznawania expa/golda na piątkach nie zmienią 

Nie wiem co masz przez to na myśli, ale skoro nowy Conquest ma być większy, to i podział expa będzie inny - zakładam, że jungler będzie więcej chodził po jungli i mniej się dzielił campami niż teraz.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Chodzi mi o współdzielonego golda, i nacisk na wspólne farmienie jungli. Chujowo sie to ogląda na pro scenie, i jeszcze chujowiej sie w taki sposób gra na solo kolejce. Z jakiegoś powodu w żadnej innej mobie nigdy takiego systemu nie było. Jak zmienią to dam szanse, jak nie, może w next sezonach sie ogarną.

Opublikowano

Imo współdzielony gold działa dobrze, nie eliminuje to elementu last-hitowania minionów, a jednocześnie przyspiesza grę i nie pozwala na zagapienie się. Wspólne robienie jungli mi się nie podoba, ale zakładam, że większa mapa to naprawi. 

QtiV6xY.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mapa bardzo ładnie wygląda i ogólnie wszystko zapowiada się świetnie.

Polecam oglądać worlds, nawet jak Cię gry nie obchodzą to można fajne skiny wygrać i dużo dużo odyssey i divine chests!!

VNp6c2U.png

Opublikowano

Pewnie standardowo na przełomie stycznia i lutego raczej niespodzianek nie będzie.

5 godzin temu, FurMand napisał:

Wiadomo kiedy ten sezon startuje dokładnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...