Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbieram Ekipe Technik/Sponsor/WWW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , od ponad 2 tygodni bawię się na VPS plikami , sądzę że mi to dobrze wychodzi dzięki pomocy ludzi z forum ale wiem dobrze że sam sobie z tym nie poradzę , dlatego chcę zebrać zespół ludzi którzy są wstanie pomóc i stworzyć 1 zgraną ekipę od początku do końca projektu .

Osoby która wie co jak i gdzie - > Technik

Osoba która zrobi stronkę -> WWW

Ktoś kto wyłoży kasę na serwer ;) - > Sponsor 

Nie mówimy tu o byle jakim projekcie ctrl c = ctrl v tylko oryginalnym

Kontakt PW 

Opublikowano
19 godzin temu, Tabasko9621 napisał:

Ja płacę za maszynę a reszta wasza robota .

Przecież jak ktoś będzie wykładał kasę na serwer to od razu maszynę zakupi. Jak oferujesz tylko maszynę to według mnie słabo :/ 

Opublikowano

Czyli kim Ty jesteś? Wykładasz kasę na maszynę, ale szukasz sponsora. Zasadniczo sponsoring polega głównie na zakupie maszyny/grafiki, także nie rozumiem jaki będziesz miał w tym udział i w zasadzie dlaczego masz go mieć, jeśli znajdę drugiego sponsora, który będzie gotowy kupić wszystko czego potrzeba? Lepiej dzielić zarobek na dwie osoby.

Swoją drogą fajnie, że masz ambicje i nie chcesz na serwerze kopiuj -> wklej, ale dam sobie rękę uciąć, że to z tego wyjdzie, siedzisz w tym za krótko, a pierwszy projekt praktycznie zawsze jest niewypałem.

Po prostu wyjaśnij mi, dlaczego dajmy na to Ja - jako technik mam do Ciebie dołączyć, a później Cię nie wykopać?

74f31dbf1675f.jpg

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...