Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zSiGRCd.png

• Licencja AAL

• MusicBoty 

• Miła Administracja

• MBOT

Nie czekaj!! Dołącz już Teraz do EvoBattle.net!

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Nawet ujdzie.

Widzę że na starej bazie lecisz.

Jesteś z Nami od: 151 dni 22 godzin 33 minut do tego czasu odnotowaliśmy 1 połączeń do serwera.

Pij rozważnie.

Opublikowano
2 godziny temu, xFatal2 napisał:

Nawet ujdzie.

Widzę że na starej bazie lecisz.

Jesteś z Nami od: 151 dni 22 godzin 33 minut do tego czasu odnotowaliśmy 1 połączeń do serwera.

Dokładnie na starej bazie, zapomniałem oczyścić jej z kilentów :/, ale zmieniła się domena oraz administracja :)

Opublikowano
5 godzin temu, VMWare napisał:

Dokładnie na starej bazie, zapomniałem oczyścić jej z kilentów :/, ale zmieniła się domena oraz administracja :)

Jakie były wcześniejsze twoje projekty? ;)

Opublikowano

To zależy o jakie projekty pytamy? Jeżeli chodzi o serwery teamspeak3 to mogę powiedzieć, że było ich wiele.

Jeżeli chodzi o projekty niezwiązane z serwerami głosowymi to świadczę usługi Administracji Serwerami Linux/Unix, więc linux nie jest mi obcy.

Opublikowano
15 minut temu, VMWare napisał:

To zależy o jakie projekty pytamy? Jeżeli chodzi o serwery teamspeak3 to mogę powiedzieć, że było ich wiele.

Jeżeli chodzi o projekty niezwiązane z serwerami głosowymi to świadczę usługi Administracji Serwerami Linux/Unix, więc linux nie jest mi obcy.

Rokat? Ten, który w parę lat wstecz próbował atakować serwery? :)

Opublikowano

Dział służy do oceny serwerów ewentualnie jej administracji, a nie do pogawędki i dyskusji. 

Proszę przejść na pw, jeśli chcecie sobie porozmawiać. 

Opublikowano
8 minut temu, Maja.. napisał:

Dział służy do oceny serwerów ewentualnie jej administracji, a nie do pogawędki i dyskusji. 

Proszę przejść na pw, jeśli chcecie sobie porozmawiać. 

To czas najwyższy zmienić regulamin.. Każdy ma prawo dowiedzieć się kim, jaka osobą jest i kto prowadzi dany projekt aby potem ocenić projekt. 

Tak, to rokat, osoba która parę lat temu pokazywała swoje złe oblicze, która uczy się dalej i jego wiedza jest nadal zerowa. 

Nie polecam projektu. 

Opublikowano
28 minut temu, `.Łukasz. napisał:

To czas najwyższy zmienić regulamin.. Każdy ma prawo dowiedzieć się kim, jaka osobą jest i kto prowadzi dany projekt aby potem ocenić projekt. 

Tak, to rokat, osoba która parę lat temu pokazywała swoje złe oblicze, która uczy się dalej i jego wiedza jest nadal zerowa. 

Nie polecam projektu. 

Tak, @VMWareto RoKaT, co do jego wiedzy to korzystałeś kiedykolwiek z jego usług bądź masz jakieś dowody na jego niekompetencję? Jesli tak to proszę ciebie jak i inne osoby o ich przedstawianie zamiast pisanie nic nie wnoszących do tematu postów. 

Opublikowano
3 godziny temu, #Gremsonkowy# napisał:

Tak, @VMWareto RoKaT, co do jego wiedzy to korzystałeś kiedykolwiek z jego usług bądź masz jakieś dowody na jego niekompetencję? Jesli tak to proszę ciebie jak i inne osoby o ich przedstawianie zamiast pisanie nic nie wnoszących do tematu postów. 

Nikomu nic nie muszę udowadniać. Trochę minęło czasu, więc miał szansę się poduczyć. Kim Ty jesteś, żebyś mi mówił jakie mam posty pisać? Wyjdź. 

Opublikowano
47 minut temu, `.Łukasz. napisał:

Nikomu nic nie muszę udowadniać. Trochę minęło czasu, więc miał szansę się poduczyć. Kim Ty jesteś, żebyś mi mówił jakie mam posty pisać? Wyjdź. 

Mogę podesłać konwersację z udziałem Twojej osoby jak to rok temu groziłeś mi, że przyjedziesz i mnie poskładasz. Zacznij patrzeć na swoje oblicze, a potem komentować projekty.

Boisz się o konkurencję, że serwer twój nie utrzyma się z tym co teraz my tworzymy?

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 

Zapraszamy serdecznie :) 

Dodano : 

- Music Boty

- Regulamin

- Nowych Administratorów.

Opublikowano
1 godzinę temu, VMWare napisał:

Mogę podesłać konwersację z udziałem Twojej osoby jak to rok temu groziłeś mi, że przyjedziesz i mnie poskładasz. Zacznij patrzeć na swoje oblicze, a potem komentować projekty.

Boisz się o konkurencję, że serwer twój nie utrzyma się z tym co teraz my tworzymy?

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 

Zapraszamy serdecznie :) 

Dodano : 

- Music Boty

- Regulamin

- Nowych Administratorów.

Chętnie, pokaż mi tą konwersację kiedy to ja Tobie groziłem :) 

Konkurencję? Nie patrzę na nią, dążę do swojego celu i jest z tym co raz lepiej :) 

Opublikowano
4 minuty temu, `.Łukasz. napisał:

Chętnie, pokaż mi tą konwersację kiedy to ja Tobie groziłem :) 

Konkurencję? Nie patrzę na nią, dążę do swojego celu i jest z tym co raz lepiej :) 

Lj7J7VR.png

Proszę o zaprzestanie spamowania mi w poście, gdyż robisz samą gówno burzę.

Opublikowano
11 godzin temu, VMWare napisał:

Lj7J7VR.png

Proszę o zaprzestanie spamowania mi w poście, gdyż robisz samą gówno burzę.

Nie przypominam sobie xD Pokaż mi całą rozmowę z pulpitem, aby mi to udowodnić i z którego numeru GG było to pisane :) 

Opublikowano

9Z1GPUg.png

@ Topic

Stworzyliśmy też stronę pod adresem EvoBattle.net oraz własny serwer Discord :)

Wkrótce : 

- Implementacja z systemem logowania Google :)

Opublikowano
4 godziny temu, VMWare napisał:

9Z1GPUg.png

@ Topic

Stworzyliśmy też stronę pod adresem EvoBattle.net oraz własny serwer Discord :)

Wkrótce : 

- Implementacja z systemem logowania Google :)

Nawet pomimo tego, że mi to wyslaleś dalej będę się trzymał wersji, że nic takiego nie miało miejsca. Posiadam mózg, wiem co pisać do ludzi ;) Ciekawe, ciekawe. 

Ogólnie, zamierzasz znów jak kiedyś wchodzić na Server List i atakować małe serwery z reklamą "Zmiana TS3: IP" ? 

Nie polecam raz jeszcze.

Opublikowano
Dnia 11/20/2017 o 06:20, `.Łukasz. napisał:

Nawet pomimo tego, że mi to wyslaleś dalej będę się trzymał wersji, że nic takiego nie miało miejsca. Posiadam mózg, wiem co pisać do ludzi ;) Ciekawe, ciekawe. 

Ogólnie, zamierzasz znów jak kiedyś wchodzić na Server List i atakować małe serwery z reklamą "Zmiana TS3: IP" ? 

Nie polecam raz jeszcze.

Za dużo płaczesz, za dużo szczekasz. <3 Podałem Ci dowody twojego zachowania to nie wymiguj się, że jesteś taki święty.

Polecam Cebulę :)

@Ref

Opublikowano

Mimo tego iż Rokat był jaki był, wydaje mi się, że ciągła dyskusja o tym samym do niczego nie prowadzi. Niech każdy zajmuje się swoimi projektami, wyjdzie na dobre i nam samym i każdemu wokoło. 

@`.Łukasz. te osoby które mają wiedzieć, wiedzą - Polska społeczność jest zbyt głupia by pojąć niektóre rzeczy, pozatym ma w dupie to, kto jest Właścicielem danego serwera (co sama już nie raz pokazała, palcem wytykać nie będe), więc nie ma sensu robić z siebie proroka ostrzegającego każdego przed każdym. Wydaje mi się że każdy kto prowadzi własny serwer wie doskonale o czym mówię w poprzednim zdaniu, w tym i Ty.

Wracając do tematu - na pewno podobają mi się grafiki, tutaj plusik. Natomiast, nie jestem fanem waszej wizytówki www - gdzieś już widziałem identyczną stronkę, pozatym składnia języka polskiego pozostawia tam wiele do życzenia. Bawienie się w adresy email w języku angielskim w postaci support@ a potem nabor@ to też lekkie nieporozumienie, albo w tą, albo w tą ;) 

Co do samego TeamSpeaka, podoba mi się że robicie własny wygląd, a nie kopiujecie schematy znane z 29223820323 innych serwerów. Banner jest trochę nudny, lecz to drobiazg. Ikonki, choć mi się nie podobają, przeżyję, fajnie że chociaż w miare w jednym stylu.

Ogólnie, zobaczymy - narazie neutral, lecz wydaje mi się że na pewno macie szanse.

P.S.

Spoiler

<meta name="keywords" content="Publiczny, Darmowy, Stabilny, Zabezpieczony, Anty-DDOS, TeamSpeak3, Ochrona, Izak, Rojo, Multi, Blow, Isamu, L4 Protection, L7 Protection, OVH GAME, VPS Protected, Public, TS3, Metin2, Counter Strike, Darmowa Kosa, Ruletka, Jackpot, Darmowe Kanały, Free Channels, Music Bot, TeamSpeak MusicBot" />

takich rzeczy nie rób, wygląda mega słabo :) (mówię tu o "Izak", "Rojo" itp.)

Powodzenia, życze sukcesów :) 

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
11 minut temu, Konkol00 napisał:

- Ja to tylko tutaj zostawię ;)

Teoretycznie nie rozumiem waszej logiki. Myślicie, że mi zaspamujecie całą prezentację i będziecie takie Pro Elo Kozaki?

Projek będzie stał tyle ile może! Wy ograniczacie swój budżet, bo nie macie stałego dochodu i myślicie, ze promując te wasze "ts3" zarobicie.

Robi się nudne wrzucanie tutaj prezentacji, ale chciałem zobaczyć ile cebulaków jest na tyle kompetentych żeby robić gówno burze pod tematami :D

Opublikowano

Skończcie już swoją kłótnie. Jak chcecie podyskutować to idź na pw. Oceniamy serwer, a nie poboczne sprawy. 

Temat nie służy do dyskusji na temat poszczególnej osoby tylko na ogólnej ocenie serwera. 

Nie róbcie zbędnego spamu, jeśli chce ktoś coś dodać do swojej wypowiedzi wystarczy kliknąć "edytuj". 

Specjalista
Opublikowano
23 godziny temu, Maja.. napisał:

Skończcie już swoją kłótnie. Jak chcecie podyskutować to idź na pw. Oceniamy serwer, a nie poboczne sprawy. 

Temat nie służy do dyskusji na temat poszczególnej osoby tylko na ogólnej ocenie serwera. 

Nie róbcie zbędnego spamu, jeśli chce ktoś coś dodać do swojej wypowiedzi wystarczy kliknąć "edytuj". 

Było proszone dwa razy.

Temat zamykam do odwołania, aż wam przejdą emocje.

• PGS zablokował(a) ten temat
  • PGS odblokował(a) ten temat
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...