Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x500] GreatMuOnline [START 12.12.2020 20:00 CET]

Melissa92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
3 minuty temu, Dogma napisał:

Damian Melissa zal mi was IPban bo rozdajecie itemy nie polecam tego gowna 

Na każdej edycji ta sama sytuacja. Wojtek sprzedawał na poprzedniej, teraz Ci :) 

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

Opublikowano
1 godzinę temu, Dogma napisał:

nie gram na tym Gownie

spec jaki jest taki jest ale nie kradnie swoich Pozdro Dla Melissy i Damiana spec szacun

Melissa Kurwo tu bana mi nie dasz buhaha jebac Ten serv jak polecalem tak zal 

http://www.greatmuonline.com

Jak Polecalem to Przepraszam Gówno !!!!!

1 godzinę temu, MUThermal napisał:

Na każdej edycji ta sama sytuacja. Wojtek sprzedawał na poprzedniej, teraz Ci :) 

Witam,

Może wrzucimy tutaj scc żebyś przestał kłamać?
Myślisz, że Twoje kłamstwa ujdą Ci na sucho?
Obojętnie kto by nie wszedł na serwer sam zobaczy jak wygląda obecna sytuacja...
Udowodnij,że sprzedajemy itemy :)

Zresztą samo to jak się odnosisz to o czymś świadczy :) Każdy kto gra na serwie wie dlaczego dostałeś bana na chat który ewidentnie nie pomógł :)
Najpierw ciśniesz inny serwer bo tam Ci nie wyszło teraz Great?

Pozdrawiam :)

1 godzinę temu, MUThermal napisał:

Bardzo ciekawe oskarżenia....
Wiesz jeśli jeden gracz dostaje bana na chat za niestosowne zachowanie to właśnie tak to wygląda..
Zresztą spójrz jak kolega się wypowiada...

Pozdrawiam

Opublikowano
2 godziny temu, MUThermal napisał:

Kolego Jak Wojtek sprzedawał itemy to było Pare ładnych edycji temu , teraz do itemow z tego co wiem ma dostęp tylko Damian , a on raczej nie chce końca Serwera , inaczej by nie tworzył nowych edycji 

2 godziny temu, Dogma napisał:

nie gram na tym Gownie

spec jaki jest taki jest ale nie kradnie swoich Pozdro Dla Melissy i Damiana spec szacun

Melissa Kurwo tu bana mi nie dasz buhaha jebac Ten serv jak polecalem tak zal 

http://www.greatmuonline.com

Jak Polecalem to Przepraszam Gówno !!!!!

Dogma:

Właśnie za takie odzywki dostałeś chatbana to do kogo ty masz teraz pretensje nie umiesz się zachować to zaparz sobie może Melisy :)  i nie gadaj głupot ze Damian albo ktos z AT rozdaje itemy bo sie pogrążasz 

Opublikowano

Niejaki gracz Dogma ma poprostu problem z wlasna osoba zachowywal sie jak idiota wyzywal graczy. A wiec musze stwierdzic ze zastanowilbym sie czy owy czlowiek jest zrownowazony psychicznie bo moim zdaniem takie zachowania leczy sie o lekarza i nie jest nim ortopeda. Tak wiec jezeli ktos chce sprawdzic jak jest to zapraszam i zapewniam ADMINISTRACJA itemow nie sprzedaje ... a za to co napisal o Melisie to kozak interenetowy zostanie dojechany, poniewaz KARMA zawsze wraca !!

Opublikowano
2 godziny temu, Dogma napisał:

Damian Melissa zal mi was IPban bo rozdajecie itemy nie polecam tego gowna 

Haha niezła ściema pokaz mi jedną osobę na serwerze która to potwierdzi. 

Naprawde nie możesz znaleźć sobie lepszego zajęcia tylko próbować oczerniać bezpodstawnie serwer i jego administracje?

Sugeruje nie zwracać uwagi na jakiekolwiek wypowiedzi tego człowieka, zwyczajnie szkoda czasu.

Nikt nic nie sprzedaje, nie rozdaje a ten pajac próbuje się mścić za to ze dostał słusznego bana.

serwer jest naprawdę godny polecenia 

Damian nie ma się czym przejmować jeden bajko pisarz swoim durnym komentarzem bez pokrycia nie zniszczy dobrej opinii serwera.

Dogma dobra rada nie pij tyle bo bredzisz...

Pozdrawiam i zapraszam na GMO;)

Opublikowano

Krótko mówiąc, ciężko o dobry serwer teraz. Wydaje mi się, że ten jest nadal godny polecenia :) 

Opublikowano

Ja też wciąz na nim gram i polecam ;) Zawsze jedna osoba sie trafi która chce cos zniszczyć i hejtowac....szkoda tylko ze na początku zachwalał a teraz proboje oczerniać pisząc kłamstwa.... Pozdrawiam Grających !

ZooD ;)

Opublikowano
Dnia 8.12.2017 o 23:17, Melissa92 napisał:

Witam,

Może wrzucimy tutaj scc żebyś przestał kłamać?
Myślisz, że Twoje kłamstwa ujdą Ci na sucho?
Obojętnie kto by nie wszedł na serwer sam zobaczy jak wygląda obecna sytuacja...
Udowodnij,że sprzedajemy itemy :)

Zresztą samo to jak się odnosisz to o czymś świadczy :) Każdy kto gra na serwie wie dlaczego dostałeś bana na chat który ewidentnie nie pomógł :)
Najpierw ciśniesz inny serwer bo tam Ci nie wyszło teraz Great?

Bardzo ciekawe oskarżenia....
Wiesz jeśli jeden gracz dostaje bana na chat za niestosowne zachowanie to właśnie tak to wygląda..
Zresztą spójrz jak kolega się wypowiada...

Pozdrawiam

Nie było Cię jeszcze wtedy  Wojtek sprzedawał Javele za hajs i było o tym głośno, nawet w którejś publikacji było kilka zdjęć, które dostałem od jednego z graczy - rozmowa z Wojtkiem na Facebooku. 

To nie są oskarżenia to są fakty. 

@Edit. 

Wojtek został za to odsunięty z Team'u za pewne. Do was nic nie mam, grałem na tej edycji kilka dni, ale nie zostałem na dłużej. Jak znajdę screen'y gdzieś na gg to podrzuce w temacie :)

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

Opublikowano
Dnia 8.12.2017 o 21:23, MUThermal napisał:

Spójrz co tutaj napisałeś :)

Nie było Cię jeszcze wtedy  Wojtek sprzedawał Javele za hajs i było o tym głośno, nawet w którejś publikacji było kilka zdjęć, które dostałem od jednego z graczy - rozmowa z Wojtkiem na Facebooku. 

To nie są oskarżenia to są fakty. 

@Edit. 

Wojtek został za to odsunięty z Team'u za pewne. Do was nic nie mam, grałem na tej edycji kilka dni, ale nie zostałem na dłużej. Jak znajdę screen'y gdzieś na gg to podrzuce w temacie :)

Witam,

Zgadza się nie było mnie aczkolwiek wiem o wszystkim i wiem jak było... To, że doszło do takiej sytuacji to tylko wina tego, że Damian miał zaufanie które niestety Wojtek wykorzystał, ale nie będziemy tutaj o tym pisać... Wojtek został usunięty od razu jak tylko Damian się dowiedział.. :)
Na serwerze nie ma żadnego sprzedawania itemów czy ich rozdawania :)

Pozdrawiam
:)

Opublikowano

Pomgamy MOTOMIKOLAJE zapraszam do Pomocy 

Damian Meissa czemu sie czepiacicie go Dawac na MotoMikolake to jest frajda niesie sie pomoc  nie tylko wam moze Dmian dy pomugl i wpar xD 

za or przepraszam

Damian Meissa czemu sie czepiacicie go Dawac na MotoMikolake to jest frajda niesie sie pomoc  nie tylko wam moze Dmian dy pomugl i wpar xD 

za or przepraszam

Damian Melissa mam Totem wamDam

spec z Gownem nie wygrarz^^^^^^^^^^^^^^^^ Damian ty jestes zlodziej A Melisa  trztyma cie kro......tko nara Frajerze

Melissa Damian wejdzie na FB zobaczcie o gracze piszo!!!!!!!! zlodzieje jestescie  a tak wogole to macie  DragonMU online prostaki

Chlopie ty nie potrafffisz ss na ww Dac Damian nie osmieszaj sie  dajesz ss z ww ???? zal Totem i wali to sa goscie i dla nich mam szacunnnnnnnnnn a ty to won 

nie polecaam  Great GMO won

Opublikowano
7 godzin temu, Dogma napisał:

Pomgamy MOTOMIKOLAJE zapraszam do Pomocy 

za or przepraszam

za or przepraszam

Damian Melissa mam Totem wamDam

spec z Gownem nie wygrarz^^^^^^^^^^^^^^^^ Damian ty jestes zlodziej A Melisa  trztyma cie kro......tko nara Frajerze

Melissa Damian wejdzie na FB zobaczcie o gracze piszo!!!!!!!! zlodzieje jestescie  a tak wogole to macie  DragonMU online prostaki

Chlopie ty nie potrafffisz ss na ww Dac Damian nie osmieszaj sie  dajesz ss z ww ???? zal Totem i wali to sa goscie i dla nich mam szacunnnnnnnnnn a ty to won 

nie polecaam  Great GMO won

Witam,

Dogma nie bardzo rozumiem o czym Ty teraz piszesz... Dostałes bana za niestosowane zachowanie oraz właśnie za takie wyzwiska w stronę innych Graczy i Administracji , zresztą tu też pokazujesz na co Cie stać.... Ja rozumiem, że teraz będziesz Nas wyzywać  bo co Ci pozostało ? Uważasz,że to pomoże ? Zastanów się nad sobą...
Bana nie cofniemy choćbyś tu pisał nie wiem co jeszcze...
A Twoje oskarżenia są bez postawne wiec przykro mi ale to tylko słowa które nie mają żadnego pokrycia :)

Opublikowano

Dogma, daj już sobie spokoj...pograles, powyzywales ;) juz starczy...kiedyś polecales, teraz odradzasz...nie rob z siebie hipokryty ;) niepogrązaj sie juz ;)

Opublikowano
11 godzin temu, vegeta92 napisał:

Kiedy nowa edycja? ^^

Witam,

Jeszcze nie planujemy nowej edycji ;-)
Na serwerze jest życie, gracze graja więc nawet o tym nie myślimy ;-)

Pozdrawiam

Opublikowano

This Christmas may Santa Claus get you lots and lots of gifts.
May all those gifts be just want you always wanted.
May all your wishes, dreams and desires come true this Christmas.

Have a Blessed Christmas.
Wish you GMO Team.

christmas.png
As gift from our every players will received a gift - 500 Wcoin!

Opublikowano
Dnia 15.12.2017 o 22:10, Melissa92 napisał:

Witam,

Jeszcze nie planujemy nowej edycji ;-)
Na serwerze jest życie, gracze graja więc nawet o tym nie myślimy ;-)

Pozdrawiam

nieaktualne ;/

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
17 godzin temu, Essi1993 napisał:

I jak ? Jakies wiesci : ) ?

9 godzin temu, Uchiha. napisał:

No , dajcie oryginalny balans bez kopania w nim i będzie najlepiej 

Witam,

prace trwają na test serwerze, jesteśmy tam zazwyczaj codziennie w godzinach wieczornych także zapraszamy każdego kto jest chętny posprawdzać czy też podzielić się swoim zdaniem ;-)

Pozdrawiam ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...