Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wylogowywanie konta przy nieatywności

ProblemMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na serwerze classicmt2 i mam problem z np postawieniem sklepu

Problem polega na tym, że po wystawieniu shopa i nieatywności 5/15/30 min wyrzuca mnie z gry do ekranu logowania.

Najczęściej wygląda to w ten sposób, że nikt się nie rusza oraz znika czat. Po napisaniu czegokolwiek na czacie albo gre odlaguje albo wyrzuci mnie tak jak wyżej napisałem do ekranu logowania 

Problem na tyle problematyczny, że ciężko jest coś sprzedać jeśli sklep stoi przez 30 min ;/ 

P.S. nie miałem pojęcia gdzie napisać ten temat tak więc prosił bym administrację o nie zamykanie, a przeniesienie tematu do odpowiedniego działu.

Pozdrawiam ;) 

Opublikowano

Podejrzewam, że stawiasz sklep w miejscu, gdzie jest duży ruch - kiedyś miałam podobny problem i zazwyczaj pomagało zmniejszanie metina na obracającej się kamerze - przytrzymując q minimalizowałam grę, przez co kamera się kręciła a ja po przywróceniu okna cały czas byłam w grze. Nie mam jednakże pojęcia, czy Ci to pomoże, być może problem jest w czym innym, ale sprawdź. Nie wiem czy próbowałeś, ale ewentualnie podejmij próbę wystawienia sklepiku gdzieś na obrzeżach, może wtedy nie będzie Cię wyrzucać.

Opublikowano

Jesteś w stanie powiedzieć, czy problem występuje też na innych serwerach? Podczas normalnej gry Cię nie wyrzuca? Próbowałeś nie minimalizować gry po wystawieniu sklepu?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...